Евакуираха най-високата сграда в Белгия заради подозрителен пакет

ЧАС ПИК

Евакуираха най-високата сграда в Белгия заради подозрителен пакет

8917
на 22.03.2016
Евакуираха най-високата сграда в Белгия заради подозрителен пакет
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В белгийската столица евакуират „Южната кула”, най-високата сграда в страната, заради подозрителен пакет, намерен в подземния паркинг, съобщи агенция „Белга”.

препоръчано

По-рано днес серия от експлозии разтърсиха Брюксел. Два взрива прогърмяха на летището в Брюксел, след което трети избухна в метрото, убивайки 34 души.

Въздушният и подземен транспорт, свързващи брюкселската столица със света са напълно блокирани. Преустановено е движението на автобуси и трамваи. /ТАСС

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК