Евровизия с публика в Ротердам

Шоу свят

Евровизия с публика в Ротердам

2299
на 06.03.2021
Евровизия с публика в Ротердам
Автор:   ПИК

Евровизия 2021 ще се проведе най-вероятно в присъствието на публика. Такава заявка дадоха от Европейският съюз за радио и телевизия, които ежегодно се нагърбват със задачата да организират гранде събитието на Стария континент.

препоръчано

Меломаните ще бъдат посрещнати по план в зала "Ахой Арена“, която бе избрана за домакин на събитието в Ротердам.

Така Евровизия 2021 ще стане повод за „отварянето“ на първата голяма сцена с публика в Европа от месец март миналата година насам.

Песенният конкурс ще се проведе на 18, 20 и 22 май. Българската чест ще брани певицата Виктория Георгиева, а с коя песен ще се изяви ще стане ясно още следващата сряда. Отличничката от "X Factor" ще пее на втория полуфинал.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това