Вход
София
Времето в София 14 o C

Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна: След Войводиново, отиваме и към именията на бароните!

Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна: След Войводиново, отиваме и към именията на бароните!

на 12.01.2019
37230
29
Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна: След Войводиново, отиваме и към именията на бароните!
Автор: ПИК
12.01.2019
29
37230

Евродепутат и заместник-председател на ВМРО Анжел Джамбазки коментира пред сутрешния блок на Нова телевизия протестите във Войводиново и разрушаването на циганското гето там, както и протестите на превозвачите ни в Брюксел срещу пакета „Макрон”.

„Без значение дали сме били в опозиция, винаги сме казвали че гетото трябва да бъде разрушено – изригна Джамбазки. - Мърлящината на държавната администрация, която не желае да се справи с този проблем, мърлящината на хора, които са на улицата, а имат четири – пет присъди нямаше как да не доведе до това напрежение. Конекретно казвам, че гетото трябва да бъде разрушено.

Незаконните цигански катуни трябва да бъдат премахнати, защото пораждат това, което се случи. Трябва да бъдат отнети и съборени и тези огромни имения, които телефонните измамници направиха в Червен бряг и Плевен. Това са къщите на бароните, но и те трябва да бъдат разрушени. Като приключим махането на гетото във Войводиново, ще отидем и при бароните.

За десетки къщи и палати на барони съм подговил всичко и съм извършил много голяма работа, а отговорите, които съм получавал са безумни. Имам една голяма папка.

Става дума за комбинация от безотговорност, нежелание да се свърши работа и страх на средно управленско ниво, което се притеснява да вземе конкретните решения. Време е да потърсим сметка от администрацията, защо не започне процедура по отнема на имуществото на тези барони. Всички основания са на лице вече.

За първи тът миналата година броят на наетите полицаи е по-голям от тези на напусналите и това е резултат от участието ни в управлението. Тенденцията е обаче хората да напускат системата, защото началниците им не ги пазят. Това трябва да се промени. Партньорите ни обаче продължават да избягват този въпрос.

Има един наказателен либелрализъм – дават се по-малки наказания. А в едно малко населено място, когато откраднеш зимнината на някого, например, го обричаш на глад.

Изчезна едно незаконно гето, което не е нищо. Не става дума за някакво отмъщение. По-добре късно, отколкото никога. И това трябва да е повод да продължи махането на гетата. Заради това и сега трябва да отидем при бароните. Да се отнеме имуществото им. Циганският въпрос трябва да бъде решен. Има две причини да е омагьосан кръг – дългосрочен план е образование, премахване на гетата. Трябва обаче време за това. Сега се махат гетата и това е някакво начало”.

Евродепутатът взе отношение и по въпроса с протеста на превозвачите ни в Брюксел срещу пакета „Макрон”.

„Не бих определил случилото се като успех, защото не е – каза Ангел Джамбазки. - Отложихме едно решение във времето. Истината е, че българските правителства са проспивали един проблем, защото са слушали някой. Навремето слушахме Съветския съюз, сега – Брюксел.

Пакетът „Макрон” се опита да преразпредели работна ръка. Те на практика искат да фалират български фирми, за да вземат български шофьори без пари, не като им предлагат по-високи заплати.

Този европарламент е накрая на мандата си и няма причина такова важно решение да се взима от този парламент. Вътре има много хора, които си отиват и им е все едно какво гласуват.

Този въпрос трябва да бъде разгледан основно и изначално. Видя се нервността на западните страни. Опитаха се да извиват ръце, но не се получи. Разговорът стигна, най-накрая, до чесността. Казахме им, че няма как за техните хора да има добър живот, докато за нашите – проблеми.

Политическата логика и чесност изисква пакетът да бъде изтеглен и преосмислен, и разгледан от следващия европарламент.

Няма как бъдещето на 100 млн. да се решава от хора, които си тръгват от европарламента”.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(29)
1
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
А пък на Румяна тЪпото и мирише отдолу, мдаа
3
Ха ха умрял някой за сиренясалата на дъртата Рунмяна,,
4
Силно изригват 3.14дялковските ГЕЙзери.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Е, явно определено мат‘рялът трябва да изземе правомощията на МВР, Прокуратура и Съд, защото този театър който се разиграва в момента от властта го гледаме вече 20 год. !! И трябва да се тръгне към София !!! Ако се замислим, кой подкрепя циганите с мълчанието си, да сте чули Буда или Цвинокио да се поинтересуват от състоянието на пребития ? Няма и да чуем, защото тези примати са избирателите на ОПГ „ГЕПИ –Груп“, а и на другите партии !!! Късно е Баце за китка, време е за БОСИЛЕКА и оставка за цялостно творчество !!! Я мислим дека ги отпочнааме !!! Напред и надолу, към нашият любим КАПИТАЛИЗЪМ, за където драпаме от 29 години насам !!!
7
На Блажев К-УРВАТА Джамбазки си Бръсне ДУПАРАТА, Като Улично П-едерастче от ДАНС ! ШВЕСТЕРА Джамбазки Много се Издигна ! След МАНГАЛИТЕ от Евророма, Вече Обслужва МАНАФИТЕ в Европарламента ! Дончо Каракачановото К-ОПЕЛЕ, по Известно като Агент ИВАН от ДС го е Учил на ЗАНАЯТ ! Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
8
ХОРАТА КАЗАХА, ВСЕКИ МАНГАЛ ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНЕ ПО НПК -НА САПУН !!!
9
Този нагъл българин от цигански произход другаря Джамбаски от руската партия ВМРО съди събратята си цигани, които досега им бяха основен електорат при изборите. Сега с евтин популизъм им събарят бараките в защита на справедливостта. А е справедливо ли беше когато ги ползваха като гласоподаватели? Сега им казват, а не гласувате за комунистическите партии, а именно за нас ВМРО, за БСП, за Магарешки и други дребни комунистически партийки, а сме ви съборили бараките. А пред българите се правят на справедливи по циганският въпрос.
10
Нещастно пeдeрастче. Освен да дава интервюта, нищо друго не е свършил.
11
Добре,че са ПИК та да научим ,че тоя палячо носи името АнЖел...
12
Това е само предизборна агитация. Колко затвори бежанския лагер в "Овча купел", както обеща на протеста, толкова ще се справи и с циганските барони.
13
предизборно на Джамбазки.....
14
Я не ставай СМЕШЕН. Ти ли ще се Справиш С циганските барони? ТВОЯТА цел е ясна - да се устроиш пак евродепутат. На думи ти сваляш звезди по сред бял ден и ги нанизваш на връва А на дела нищо
15
Голи приказки и от студио в студио , най - лесно е така да се правиш на "мъж" , поплювко !
16
.............ЖАМБАЗКО ЛАПАИ УЯ !......И БЕГИ ДАЛЕКО !......
17
.....................УИРОПЯ Е К.УРВА НА ЕВРЕЯ !........ТОЧКА !......
18
Като тръгне към именията на бсровците, цигани и българи, ще отскочи ли до имението на Бучко в Лос Анжелис, за да го пита, от кой бизнес е изкарал парите и как е платил? Кеш или по банков път? Това мишоче ще изчезне веднага ненадейно и никой няма да ги намери. Бучко има опит, доста хора пренесе в отвъдното.
19
ПРОВЕРКА НА - КОРНЕЛИЯ НИНОВА, РУМЕН ОВЧАРОВ, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, КАДИЕВ, КОРУМБАШЕВ ЖАБЛЯНОВ , ГЕЧЕВ. ВСИЧКИ ТЕЗИ ИМАТ ДОСИЕТА В ПРОКУРАТУРАТА ЧЕ СА ЗАБОГАТЕЛИ С ФРАПАНТНИ КРАЖБИ.
20
Постоянно дeфилира по всички TV. Иска да мy слoжат чеpвен килим ли? Я по-добpе да отлита с летящо килимче:(
21
Те се самопpовеpяват и не откриват никакво нарyшение:(
22
Тва не им харесвам на патриотите - за 5 ст. работа ше свършат и ше разтръбят и проглушат ефира.Тук ше ида , там ше ида, след като ги предупреди и вземат мерки да се покрият, щял да иде.
23
Комунист и циганин едно и също.
24
заеми се с имотите по морето ако ти стиска
25
Ееееех, хубаво ще бъде но кой ще му позволи на този Очилатко. Бароните са верни слуги на Бате Бучко, иначе кой ще му събира гласовете. Бароните са неприкосновени откакто Бате Бучко се насади във власта. Без тях Бате ще диша прахоляка на Кака Кури и изпада. А изпадне ли, няма гепачка от Народните пари. Я да видим какво ще стане, ще има ли акции Барони?
26
Хайде да видим как ще го направите това с богатите ? Да не се окаже , че ще съборят собствените си имения ,на спонсорите си , на бизнес ортаците си или пък на олигарсите и монополистите , които защитават ! Бат Бойко какво мисли за тази инициатива ? Одобрява ли я ? Щото.....нали знаете.....евентуално.....и може би !
27
Джамбазки, по-полека, че и аз ще ти изргна както на Еб@н Рошко са му изригнали!
28
отговор на коментар
Абе рошко, не ти ли писна бе, май много здраво са те ...
29
отговор на коментар
Абе рошко, не ти ли писна бе, май много здраво са те ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13056
архив

Само Чък Норис може да победи рисунка на състезание по взиране.

няма нови новини
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
сега
1190
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Психолози обясняват как да започнете разговор с човек, който ви привлича
x