Евродепутатът Асим Адемов показа на "големите победители" ИТН, БСП, ДБ и Манолова кой печели изборите (СНИМКА)

Акценти

Евродепутатът Асим Адемов показа на "големите победители" ИТН, БСП, ДБ и Манолова кой печели изборите (СНИМКА)

117051
на 07.04.2021
Евродепутатът Асим Адемов показа на големите победители ИТН, БСП, ДБ и Манолова кой печели изборите (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов показа нагледно в профила ви в социалната мрежа Фейсбук кой е големият победител на парламентарните избори в неделя.

препоръчано

Адемов публикува картата на България с избирателните райони, от която става видно, че ГЕРБ печели във 24 области, ДПС в 3, "Демократична България" в столичните 23 и 24 МИР, а партията на Слави Трифонов и БСП печелят само в една област - съответно в Русе и Ямбол.

"Така изглежда картата на България с победителите от изборите. И БСП са победители, и Слави, и ДБ, най-много разбира се Маяма.

Само европейските лидери не са разбрали този простичък факт, а продължават да поздравяват Бойко Борисов и ГЕРБ, че са първи и за пореден път побеждават!", пише Адемов.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 186
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това