Европа призова Гърция за бързо завършване на оценката на програмите за реформи

Европа

Европа призова Гърция за бързо завършване на оценката на програмите за реформи

3907
на 28.11.2014
Европа призова Гърция за бързо завършване на оценката на програмите за реформи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Работна група на Еврогрупата призова Гърция и „тройката” международни кредитори да завършат оценката на програмите за реформи до средата на декември, съобщи РИА Новости, позовавайки се на източник от Министерството на финансите на Гърция, цитира "Фокус".

препоръчано

„В четвъртък вечерта се състоя заседание на EuroWorkingGroup, на което бе детайлно обсъдено състоянието на гръцката програма за реформи и планираният преход към завършване на действието на меморандумите”, каза източникът. 

По думите му, на съвещанието е бил отбелязан значителният напредък в редица области, но в същото време е било отбелязано, че в други сфери е необходимо сближаване на позициите. „Членовете на EuroWorkingGroup призоваха „тройката” и гръцкото правителство да активизират работата си, за да завършат оценката през декември”, каза още източникът. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК