Европейското първенство по ветроходство във Варна, се отлага за есента

Други спортове

Европейското първенство по ветроходство във Варна, се отлага за есента

1920
на 04.04.2021
Европейското първенство по ветроходство във Варна, се отлага за есента
Автор:   ПИК

След дълги разговори, късно снощи бе взето решение Европейското първенство по ветроходство в Клас „Лазер” да бъде преместено през есента. Това съобщиха организаторите на спортното събитие, цитирани от „Фокус”.

препоръчано

Събитието трябваше да се проведе във Варна между 15-22 май с домакинството на СК „Черно море Бриз” и организация от страна на Българска федерация по ветроходство и Община Варна.

Организационният комитет от българска страна и Европейската Лазер Асоциация са проучили цялостната ситуация в Европа с неотдавнашните решения на страните от европейския регион по отношение на третата вълна на пандемията и еволюцията на ситуацията covid-19. Изглежда, че в момента е трудно да се подсигури присъствие на всички желаещи, за да бъде събитието успешно. Поради това; събитието се отлага за следващия октомври.

До момента предварителни заявки за участие във Варна бяха подали 250 състезатели от 48 държави. Регистрационните форми вече са затворени и ще бъдат отново отворени за регистрация на 24 август.

Макар датите да не са официално потвърдени, на срещата бяха обсъждани работни дати за провеждане на шампионата 29 октомври – 5 ноември.

 

 

Сподели:
Бомба x
Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас Астролог предупреждава: Не купувайте нищо и внимавайте какво си пожелавате на глас
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - Мутрите на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК: Скандалите в парламента продължават - "Мутрите" на Манолова искат да върнат политическото номадство (НА ЖИВО)
ново
Днес: 196
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това