Евроснахите Габриел и Майдел потапят ГЕРБ (ВИДЕО КОМЕНТАР)

Политика

Евроснахите Габриел и Майдел потапят ГЕРБ (ВИДЕО КОМЕНТАР)

186294
на 18.03.2019
Евроснахите Габриел и Майдел потапят ГЕРБ (ВИДЕО КОМЕНТАР)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

С Габриел и Майдел ГЕРБ ще загуби едни спечели избори! Само преди дни зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че еврокомисарят на България има най-много номинации да поведе евролистата. Но и Габриел, и другата евроснаха, отказала се от българското си име - Майдел, ще потопят партията на евроизборите както го направи Цецка Цачева на президентските.

препоръчано

Двете са синоним на заучени фрази, безизразност, еврофригидност спрямо проблемите на хората, никаква човещина. Това разкрива във видео коментара си журналистът от ПИК Ивайло Атанасов.

Ето кое според него ще е пагубно за ГЕРБ:

Повод за коментара е и фейсбук анкета, в която резултатите са очевидни.

Актуалната анкета на ПИК също води до подобни изводи и резултатите от нея ще бъдат обобщени в края на седмицата. Напомняме, че всеки читател може да гласува веднъж с един уникален айпи адрес. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ВТОРНИК: Раците да се пазят от прибързаност, изгодни делови оферти за Козирозите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на Тракия - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК! Страшно меле на "Тракия" - камион се обърна на платното, образува се километрична тапа (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК