ГОРЕЩО
ЕКОЛОЗИ НА БУНТ! “Брезник Минералс” и “Асарел Медет” крадат златото на Брезник и унищожават природата
НЕУДОБНО РАЗКРИТИЕ! ДБ дала съгласието си за кабинета на Пеевски в Народното събрание. Балабанов: Било им е удобно да пият кафетата си там (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов проговори за сагата с бюджета: Последиците ще са тежки и виновни за това ще са Асен Василев и неговата хулиганска групировка (ВИДЕО)
Нова ера в превенцията: Нутриционистът Слави Славов става част от екипа на „Софиямед“
И ТОЗИ ПРЕВЪРТЯ! Кокорчо налетя на журналистка - пробва да й издърпа микрофона (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Вносна захар разваля туршията, ракията и виното. Хората масово се оплакват, че с евтиния продукт виното не може да ферментира и става на оцет.
препоръчано
Домакини се жалват, че захарта, която са купили, не е достатъчно сладка. За направата на един сладкиш е нужно да сложат двойно повече, отколкото е по рецепта. Проблемът се получава най-вече именно при евтината вносна захар.
Ще направим тестове на различни видове, за да установим дали има разлика в сладостта на продуктите, заяви Богомил Райнов от Асоциацията на потребителите.


