ГОРЕЩО
Политологът Стойчо Стойчев с ГОРЕЩ КОМЕНТАР: Протестите нямат ясно лидерство и посока - ППДБ нямат право да говорят от името на митигнуващитге
Гроздан Караджов: Корабът "Кайрос" не представлява опасност за околната среда и за хората
Зам.-председателите на ДПС Искра Михайлова и Станислав Анастасов се срещнаха с Крис Смит, зам.-помощник Държавен секретар на САЩ
МРЕЖАТА СЕ ГАВРИ С ИВАЙЛО МИРЧЕВ: Махаш охраната на Пеевски?! Ей това е мъжка приказка. Ти що глад си събрал с Оземпика... ще ги изядеш надве, на три и НСО, и барети, и полиция...
ОПАСЕН СЦЕНАРИЙ: Вижте какво ще се случи, ако кабинетът подаде оставка
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Вносна захар разваля туршията, ракията и виното. Хората масово се оплакват, че с евтиния продукт виното не може да ферментира и става на оцет.
препоръчано
Домакини се жалват, че захарта, която са купили, не е достатъчно сладка. За направата на един сладкиш е нужно да сложат двойно повече, отколкото е по рецепта. Проблемът се получава най-вече именно при евтината вносна захар.
Ще направим тестове на различни видове, за да установим дали има разлика в сладостта на продуктите, заяви Богомил Райнов от Асоциацията на потребителите.


