ЕДИНСТВЕНАТА ВЪПРОСИТЕЛНА: Ще се престраши ли Доган да се изправи срещу "Момчето, което прекали"?!

АВТОРСКИ НОВИНИ

ЕДИНСТВЕНАТА ВЪПРОСИТЕЛНА: Ще се престраши ли Доган да се изправи срещу "Момчето, което прекали"?!

132702
преди 4 часа
ЕДИНСТВЕНАТА ВЪПРОСИТЕЛНА: Ще се престраши ли Доган да се изправи срещу Момчето, което прекали?!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако някой е повярвал на депутатите, които щом усетят възможност за медийна изява, редят: "Д-р Ахмед Доган е в перфектна форма, Колективните органи редят кандидатските листи", това означава, че той не е в час.

препоръчано

Листите винаги ги е редял Доган, така е и сега.

Нищо, че почетният председател на ДПС остана без "сараи" - той пренесе сарайското усещане и рефлексите на наведените в партийната централа. А в тази сграда "депесарската демокрация" и "колективното тяло" отдавна са във фризера и се вадят само за коледно-новогодишните обръщения на Почетния.

Демек, и това е за музейна консумация, защото Доган повече няма да има "сараи".

А реално работещи колективни органи от два месеца няма, защото няма кворум нито за ЦОБ, нито за ЦС, а предизборният щаб е определен на сбирка. Сиреч, всичко в коалицията на СБОР и "Земеделски народен съюз", регистрирана като "Алианс за права и свободи". Ама всичко е Ахмед Доган. И е добре за всички в листите на тази коалиция, че всичко е Ахмед Доган, защото без д-р Ахмед Доган тази листа категорично би останала под 4-те процента.

Изненади в списъците на Ахмид Доган за изборите няма да има. Единствената въпросителна е дали почетният председател ще се престраши да се самопосочи за водач на листата в Благоевград. За да се изправи срещу "Момчето, което прекали".

Има ли кураж Доган за пряк сблъсък с Делян Пеевски. Почетния срещу Феномена!?

Ако наистина е във форма - Да! Но той е предпочете Кърджали и Разград, вероятно.

Всъщност, би било по-почтено Доган да не присъства в нито една листа, но тогава "земеделската" фракция "Аталай-Чакъров" ще катастрофира.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК