ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Георги Марков с ДЕВЕТ РАЗМАЗВАЩИ ВЪПРОСА след изборния крах у нас: Катастрофа за парламентаризма! Ето какво се случва в Европа

Акценти

ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Георги Марков с ДЕВЕТ РАЗМАЗВАЩИ ВЪПРОСА след изборния крах у нас: Катастрофа за парламентаризма! Ето какво се случва в Европа

920148
на 11.06.2024
ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Георги Марков с ДЕВЕТ РАЗМАЗВАЩИ ВЪПРОСА след изборния крах у нас: Катастрофа за парламентаризма! Ето какво се случва в Европа
Автор:   Георги Марков

Последвайте ни в Google News Showcase

Уважаеми читатели на ПИК,

препоръчано

В Европа стана политическо земетресение! Войнолюбците Макрон, Шолц и Рюте бяха разгромени. Радвам се, че не ви подведох в моите прогнози.

1. Във Франция дуетът на Льо Пен и Бардела направи за смях партията на Макрон взел се за Наполеон. Над 30% срещу 15%.

Френският президент се шашна, вика: "Не мога да се правя, че нищо не се е случило". И разпусна парламента.

Така Франция отива на предсрочни парламентарни избори на 30 юни.

2. Шолц загуби от Алтернатива за Германия, което предрекох! Той взе комичните 14%, а социалистите продължават да дрънкат, че Алтернативата са фашисти. Оказва се, че фашистите победиха комунистите. Това, че 16% германци са фашисти и за виц не става.

Да не говорим, че Алтернативата е на първо място в Източна Германия с 27% u предстои да победи септември в Саксония, Тюрингия и Бранденбург.

Още един фурор в Германия! Много чаровната и много лява Сара победи либералите на Геншер.

Партията на Меркел е първа в Германия, далеч от времето на Кол, със скромните 30%.

3. В Холандия Герт Вилдерс развенча партията на премиера Рюте със 7 на 4 мандата евродепутати. По 4 имат Тимерманс и Зелените.

4. В Италия чудесна победа на Джорджия Мелони над социалисти и либерали. Добър резултат и за Салвини.

5. В Aвстрия много важна победа на Партията на Свободата на Херберт Кикл над Нехамер и левицата с 27% на 23%. Още повече че септември ще има парламентарни избори и Австроунгарският съюз се пече.

6. В Чехия браво на Бабиш! Победи премиера Фиали, който е българският Денков и го интересуваше повече Украйна от собствения му народ. Бабиш ще се върне на бял кон и скоро отново ще управлява.

7. В Унгария блестящ Виктор Орбан! Спечели с 45% срещу 29% на Доларовата партия на Сорос. Най-висок резултат в Европа при най-висока избирателна активност от 58%. При това спечели съкрушително и местните избори.

Орбан има мисия: Да събере двете жени Льо Пен и Джорджия, с която е приятел още от времето, когато беше на 4%. Така ще събере и Качински, Вилдерс, Сантяго Абаскал. И да се сложи край на спекулата, че Алтернатива за Германия са фашисти.

8. В България случилото се е катастрофа на парламентаризма, изискваща ИСТИНАТА.

И понеже ще има още избори до дупка, въпросите са много:

- Ние ли сме идиотите на Европа, та вчера единствени гласувахме с машини?

- Къде го има идиотското квадратче, че не подкрепям никой?

- Кога половината депутати ще се избират мажоритарно?!

- Кога ще се вдигне прага за влизане на коалициите в НС?

- Кога Конституционният съд ще отмени безсрамните поправки на Христо Иванов?

- Кога ще премахнем ЗАБРАНАТА ЗА РЕФЕРЕНДУМИ?

- Кога ще изгоним собствениците на НОВА И БТВ и ще спрем цензурата?

- Кога ще забраним НПО да вършат политическа дейност?

- Кога ще изгоним Сорос от България?

Днес България се събуди с два парламента: стар и нов с 480 депутати, като НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ Е ОЩЕ ПО-МАЛКО ЛЕГИТИМЕН ОТ СТАРИЯ.

Изборите до дупка ще продължат! Трябва нов избирателен закон по италиански или гръцки образец и хвърляне на машините в Перловската река.

9. Във Франция огромно мнозинство французи в това число и републиканците от ЕНП гласуваха срещу Урсула. Времето й изтече...

10. Тръмп помита Байдън. Само 150 дни делят от Свободата и краят на войната.

Специално за читателите на ПИК - вижте как посрещат Тръмп в Лас Вегас!

Георги Марков, специално за ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК