ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Ето го паркинга, където Джейхан Ибрямов е спипан със 100 бона подкуп (СНИМКИ)

Епицентър

ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Ето го паркинга, където Джейхан Ибрямов е спипан със 100 бона подкуп (СНИМКИ)

209531
преди 4 часа
ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Ето го паркинга, където Джейхан Ибрямов е спипан със 100 бона подкуп (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Независимият депутат Джейхан Ибрямов се намира в ареста на Главна дирекция "Национална полиция", научи ПИК. 

препоръчано

Припомняме, че вчера близкият до Доган политик е заловен в момент, в който получава подкуп в размер на 100 000 лева. Парите са били белязани, а акцията на полицията и КОНПИ е проведена по неотложност. 

ПИК научи, че предаването на сумата се е случило на паркинга на хипермаркет на голяма верига магазини, намиращ се на бул. "Тотлебен", в близост до болница "Пирогов".

По първоначална информация там Ибрямов се е срещнал с бизнесмен с инициали М.Т. около 20.00 часа. Предадената на депутата сума била само част от подкупа, който възлизал на 400 000 лева. Парите са получени срещу обещание за печелене на обществени поръчки и се предполага, че с тях Ибрямов е възнамерявал да купува гласове за изборите.

Оттам разследващите се отправили към дома на народния представител, където са били извършени претърсвания и изземвания.

Освен белязаните банкноти, разследващите разполагат и със СРС-та, доказващи виновността на близкия до Доган политик.

Предстои властите да поискат снемане на имунитетите на Ибрямов, след което да го задържат за постоянно предвид тежестта на обвиненията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ОБНОВЕНА) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Харизанов с анализ за предизборните битки и изхода от вота: Борисов може да направи само евроатлантическо правителство с ППДБ, Пеевски и донякъде ИТН (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК