Вход
София
Времето в София 6 o C

ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Мария и Криско заедно след развода - какво ги свърза? Вижте и чуйте цялата изповед на звездата пред ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО)

ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Мария и Криско заедно след развода - какво ги свърза? Вижте и чуйте цялата изповед на звездата пред ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО)

на 18.04.2017
34033
3
ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Мария и Криско заедно след развода - какво ги свърза? Вижте и чуйте цялата изповед на звездата пред ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО)

Миналата събота, в навечерието на Великден, фолк дивата Мария наруши медийното си мълчание относно информациите в последно време, че е пред развод със съпруга си - милионера Християн Гущеров. Звездата на "Пайнер" избра да сподели своята изповед в светското предаване на ПИК TV - "Жълтите новини".

Агенция ПИК публикува интервюто на Мария с леки съкращения:

- Мария, през последните две-три седмици животът ти претърпя обрат - очакван за някои, за други - не. Какви страсти бушуват в теб в страстната седмица и дали това, че животът ти се преобръща в навечерието на този голям християнски празник, го тълкуваш като знак свише?

- Животът ми никак не започва от начало. С една част от него се разделям и причината е, че в 21 век за никой това не е тема табу. Почти няма някой, който да не го е преживял. Разделям се с нещо от моя живот, но не започвам от начало. Аз имам 17-годишна кариера, дъщеря ми става на 9 години, да е жива и здрава, не смятам, че моят живот е започнал и няма да завърши с Християн. В чисто личен план нещата ми се променят, но това е решение, което съм взела аз - еднопосочно, преди доста време...

- Доста време, казваш.. Ти си доста обрана в коментарите си и много деликатна спрямо хората, заемали специално място в живота ти, но директно искам да те попитам и очакват от теб директен отговор: От колко време, ти, Мария, не живееш със своя съпруг Християн Гущеров?

 - Това е трудно да се каже, защото всички, които са преживели подобен казус в личен план знаят, че тръгваш, връщаш се, тръгваш, връщаш се, опитваш пак и пак... Аз съм от най-търпеливите хора, които можеш да си представиш, моят праг на търпимост е много, много висок. Не казвам, че съм ангел, всеки има своите недостатъци, може би просто на мен ми свърши не само търпението... Всичко за мен вече приключи, категорично! Да, деликатна съм, защото Християн винаги ще си остане човекът, който е направил много за мен и за Марая, за цялото ни семейство! Надявам се, че ще имаме занапред някакви приятелски взаимоотношения, защото може би

ще ми липсва неговото присъствие в живота ми

Надявам се, че ще съумеем да запазим добри отношения и заради Марая, тя го обича безкрайно, но това зависи от него. Тази моя деликатност, може би, не позволи да бъда категорична, но ето затова днес ти гостувам... Аз съм длъжна, след като има толкова питания, да кажа за първи и за последен път:

Аз и Християн сме разделени! Много дълъг период от време живеем отделно, събирахме се, разделяхме се, но моят багаж и багажът на детето отдавна не са в неговата къща! Няколко пъти си дадохме възможност да видим дали не сме допуснали грешка и дали аз най-вече не съм допуснала грешка в моето решение, но нашите пътища се разделят! Категорично!

 - В този момент сигурно много хора ще си помислят да не би да си луда, изоставяки съпруг със завидно финансово положение. Ти обаче всъщност доказа точно обратното - че парите не са най-важното нещо на света, че не са гарант за хармонични взаимоотношение... Какво би отговорила на тези хора?

Мария скъса с Гущеров и се изнесе в Сен Тропе с руски топмодел (СНИМКИ)

Мария скъса с Гущеров и се изнесе в Сен Тропе с руски топмодел (СНИМКИ)

Разводът с Християн Гущеров изобщо не се отразява на все...

на 18.04.2017

- Истината е, че моите редки интервюта, затварянето ми в самата мен и начина, по който пазя личния ми свят, създават един не до толкова истински образ за мен сред хората. Винаги съм укорявана, че водя лъскав начин на живот, че едва ли не това ми е приоритет, че съм била с Християн с користна цел, това категорично не е вярно. Събитията в последните 9-10 месеца категорично го доказват. Аз съм си тръгнала от него, така както и от бащата на Марая - тръгнах си без да имам някакви финансови претенции. Дори

карам кола на лизинг, апартаментът ми също не е от Християн

мой личен е, също на кредит. Аз водя един нормален начин на живот, не по-различен от на всички останали. Но това, че харесвам и се боря за някакъв стандарт, аз реално работя за него от 8-годишно и е нормално да мога да разчитам на себе си, да се грижа за дъщеря ми, за семейството ми, да съм горда от това нещо. И вече 17 години го правя и то успешно. Визията си, и това което имам, чисто материалното, съм го придобила с труд и с моя талант. 

От двата ми брака… От Митко имам една прекрасна дъщеря - най-голямото ми богатство и постижение като жена и човек, Християн даде много на Марая и като грижи, и като любов... Баща й на Марая много се грижи за нея, много ни помага, това е отговорността на един родител. Към Християн нямам подобно претенции, ние нямаме дете, нас ни свързваше единствено и само любовта. В момента, в който любовта свърши такава, каквато е между двама човека с онази страст и онази интимност, просто нещата приключват.

- Кога усети, че любовта не е същата, като онази в началото?

- Честно да ти кажа, любовта, уважението и респектът ги има и днес, само че тя вече не е онази хранеща любов, от която всеки човек има нужда. Винаги, когато имам рожден ден си правя равносметки, какво се е случило, какво съм постигнала, какво съм изгубила... За последния се чувствах объркана и усещах, че се замислям дали да сложа край на такива взаимоотношения… Това значи, че има някакъв проблем. Последните месеци се чувствах ограбена, защото те са празните и върху тях размишляваш. Но сега се чувствам в хармония с разума си, с фигурата си, с постъпките си, заставам твърдо с името си зад всичко, което казвам! Животът те учи, ти и да не искаш… Но вярвам, че и на 35 мога да бъда много, много щастлива.

- Има една мъдра сентенция, която гласи: "Няма случайни срещи. Всеки човек е наказание, изпитание или подарък"! Какъв беше за теб Християн?

- И подарък, и изпитание! Защото когато се събрахме, беше съвсем малък, само на 23, аз с дъщеря, той никога не беше живял с жена и дете, но човек, когато обича някого, прави компромиси. Така че, ние създадохме нашия свят, но за съжаление днес приключва всичко това. Не казвам, че вината е само негова или само моя, твърде много неща се насъбраха. Ще ти призная откровено, страшно ми липсваше работата. В момента, в който се запознахме, аз имах по 20 участия месечно, и всичко това изведнъж спря. В началото се радвах, защото имах нужда от почивка, за да се отдам на Марая, защото когато я родих, започнах веднага да работя... В един момент, когато се върнах на сцената преди 2 години, малко по малко тази магия върна цялата ми сила и желание. На първото си участие след прекъсването, плаках 4 пъти... Толкова ми липсваше работата!

- Това твое решение да се върнеш на сцената, към днешна дата оценяваш ли го като грешка, която ви е разделечила с Християн?

- Не го определям като грешка, напротив, определям го като знак. За мен това е най-сладката умора - моментите да виждам всички онези, които ме обичат и се забавляват с мен. Не ми се тръгва от участия, имах нужда да изживявам това нещо. И категорично в момента няма сила, която да ме откаже от моята кариера.

- Ти си звезда, но преди всичко си човек и най-вече жена, затова предполагам, че сълзите не са ти чужди. В последните години сълзите повече от щастие или от тъга бяха?

- (замисля се сериозно) Като, че ли характерът ми улегна, пак съм много темпераментна, но не толкова, колкото преди.

- Да приключим с темата, сигурна съм, че най-голямата любов тепърва и предстои, тъй като така е устроен животът - шамаросва ни, след което излива рога на изобилието върху нас...

- Аз също пожелавам любов и на Християн, защото когато една врата се затваря, отваря се друга!

- Да си поговорим малко и за работа. Преди броени дни презентира новата си песен "Болна тема си за мен", който бързо се превърна в хит. Разкажи ни как реализирахте този проект?

- Докато репетирахме за концерта в "Арена Армеец", Иво Моллов-Гугутката - човек, който много обичам и уважавам, предложи да ми направи парче. Една сутрин, докато си купувах кафето, ми прати демото. Аз го чух и ми допадна на секундата. Казах на екипа, че не искам нищо да се пипа. Със съвсем нов екип направих песента - Лора Димитрова като текстописец, Ивайло Спасов и Радо Багера като основни режисьори и сценографи. На финала на модната седмица в София направихме и лайв клип, което е много по-сложно, отколкото в студио, тъй като видеото трябва да се получи от еднократно изпяване.

- На модната седмица дъщеря ти Марая се изяви като модел, а преди време записахте и дует. Очевидно си родила супер талантливо дете, има ли вече алмиции каква ще стане, когато порасне?

- Засега всичко й е като хоби. Дуетът беше награда за отличните й оценки в училище. Бях й го обещала, а мама винаги изпълнява обещанията си. Следващата също ще бъде по такъв повод. Сега пак съм й обещала нова песен, ако завърши училище с отличие.

- Преди интервюто, успях да разбера каква сензация подготвяш до броени дни, но ще те оставя да я съобщиш сама на нашите зрители и читатели...

- Записах много хубаво парче за лятото, много различно от "Болна тема си за мен" и се надявам много скоро да има своя видео клип. Парчето е от... Криско! Очаквам да стане супер хит! Аз съм му един от най-големите фенове и той си го знае, затова много се постара заради мен. Парчето не е дуетно, то е създадено от него специално за мен, Криско е продуцент, аранжор, текстът и музиката също са негови.

Интервю на Елиана ВАСИЛЕВА  

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Сюжетът “Борисов с къща и любовница в Барселона” e:
Общо гласували: 8333
архив

Вечер. Семейство габровци седи пред телевизора. Мъжът чете вестник и не поглежда към сериалите. По едно време скача:
- Спечелили сме голямата награда от лотарията! Вече сме богати!
Жената го поглежда сърдито:
- А ти откъде взе пари за билет?

няма нови новини
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
сега
2717
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК: На границата с Турция - 15 километра опашка от тирове, ето къде са мигрантите (ВИДЕО/СНИМКИ)
x
Перфектният уикенд според зодията
x