ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Нинова му отпусна края - пие бира пред парламента насред работния ден (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Акценти

ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Нинова му отпусна края - пие бира пред парламента насред работния ден (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

275053
преди 6 часа
ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Нинова му отпусна края - пие бира пред парламента насред работния ден (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата лидерка на БСП Корнелия Нинова съвсем му отпусна края, след като беше изключена от партията и няма да участва на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

препоръчано

Днес Нинова изведе на обяд малкото й останали верни представители на столетницата. В компанията на Георги Свиленски, Калоян Методиев, Иван Ченчев, Христо Проданов и още няколко души, доскорошната соцлидерка се запъти към бирфеста, който се провежда пред Народния театър, видяха папараците на ПИК.

След като се настаниха на една от масите пред дървените къщички, които предлагат хапване и пийване, Нинова си поръча голяма бира. И докато бившата лидерка на БСП очевидно не се притесни да обърне някоя чаша алкохол насред работния ден, далеч по-внимателни бяха колегите й. Георги Свиленски се почерпи с айрянче, а Иван Ченчев изкара на минерална вода.

Това очевидно бе прощалният обяд на компанията в качеството им на депутати. От утре парламентът спира работа, тъй като започва предизборната кампания. Припомняме, че Нинова, Свиленски и Ченчев не попаднаха в листите на БСП за предстоящи вот.

"На прощаване с парламента Нинова реши да удари една биричка", коментираха очевидци, слисани от гледката.

"Ще лъха на алкохол на другите депутати, ако се върне обратно в зала", пошегуваха се други посетители на бирфеста пред Народния театър.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 26 септември: Кариерно израстване за Овена и Лъва, Близнаците да са внимателни с близките си
ПИК TV x
Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО) Политолог с гореща прогноза пред ПИК TV: Ниска избирателна активност, крах на ППДБ и два лагера в следващия парламент около тези партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК