ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Предлагат на БСП, "Възраждане" и ИТН да напуснат парламента

Епицентър

ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Предлагат на БСП, "Възраждане" и ИТН да напуснат парламента

170503
на 02.01.2024
ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Предлагат на БСП, Възраждане и ИТН да напуснат парламента

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Приключихме с най-срамната и позорна година в историята на България за 13 века и половина! Така бизнесменът Ивайло Дражев коментира пред ПИК отишлата си бурна политическа 2023 г.

препоръчано

“От първия ден на 2024 г. ние от “Моя страна България” и благодарение на ПИК ще направим и невъзможното да свирим “Сбор” под трибагреника ни на площадите за всички родолюбиви организации, партии и движения без значение от идеологически различия и дрязги, пред белите порти на продажната предателска изпълнителна, законодателна и местна власт, командвана от Вашингтон, Брюксел и Анкара!“, отправи революционен призив нашият събеседник.

“Последните дни на 2023 г. окончателно потвърдиха опасенията ни, че целта на сглобката “Магнитски-Нексо” е унищожаването на всичко построено, извоювано, съградено за 13 века българска държава с цената на реки от кръв, саможертва, робство и героизъм на предците ни. Ножът е опрял до кокала и ако не призовем още сега всички по улиците и площадите на всеобща безсрочна национална стачка-протест до оставката на предателския парламент и правителство, през пролетта и лятото на 2024 г. и в следващите няколко години България и народът са обречени на срам, позор и обезличаване!“, продължи той.

Според него, Шайката на Борисов, Пеевски, Петков, Бойкикев, Денков, Василев, Габриел, Гнома и Прокопиев буквално унищожават и разфасоват индустрията и енергетиката ни, историята, паметта и националното ни достойнство.

“Време е да поставим точка на този погром и катастрофа и да изхвърлим тези родоотстъпници от управлението и политиката завинаги!“, посочи още Ивайло Дражев.

“Първият ни ултиматум е парламентарните групи на БСП, “Възраждане“ и ИТН, незабавно да напуснат този парламент, който е гнездото на злото, ако искат и занапред да запазят грам достойнство и уважение от истинските българи и бъдат част от народния порив! Да спрем опростачването и грабежа на тази продажна утайка, която изсмуква енергията и гордостта на нацията и краде безогледно материалните блага, създавани от десетки поколения българи! Да изхвърлим шайката, която подарява български милиарди и подпомага терористи, бомбардиращи пълни с хора детски пързалки в центъра на Белгород, взривяващи и избиващи журналисти разкриващи корупционни покупки на вили в Египет или на същите киевски терористи, чийто почерк е точно копие на “Ал Кайда“. Да отървем Отечеството от управляващата престъпна соросоидна върхушка!“, завърши коментара си Ивайло Дражев.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК