Един от обвиняемите в Аферата "Митници“ иска на свобода

Темида

Един от обвиняемите в Аферата "Митници“ иска на свобода

10770
на 08.08.2024
Един от обвиняемите в Аферата Митници“ иска на свобода
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На втора инстанция Марин Димитров, който е един от обвиняемите за аферата с корупция в митниците, ще поиска да излезе на свобода.

препоръчано

По делото обвинени още са бившата шефка на агенцията Петя Банкова, бившият главен секретар на МВР Живко Коцев, синът на Марин Димитров-Стефан, както и соченият за контрабандист Николай Николов-Паскал.

В ареста обаче са само Банкова и баща и син Димитрови. Бившият главен секретар Живко Коцев е на свобода срещу гаранция от 20 000 лева.

За Паскал съдът едва преди две седмици разреши на прокуратурата да издаде европейска заповед за арест, припомня Нова телевизия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК