Един човек е убит и един е ранен при атака с хладно оръжие в Ротердам

Европа

Един човек е убит и един е ранен при атака с хладно оръжие в Ротердам

9197
преди 5 часа
Един човек е убит и един е ранен при атака с хладно оръжие в Ротердам
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Един човек бе убит, а друг бе тежко ранен при атака с хладно оръжие снощи в нидерландския пристанищен град Ротердам, съобщиха от местната полиция местната полиция. Полицията каза още, че е арестувала заподозрян, който също е бил ранен и е бил откаран в болница за лечение.

препоръчано

Говорителят на полицията Весел Столе заяви, че полицаите разследват атака с хладно оръжие в близост до моста "Еразъм". Столе каза че към момента няма информация за възможен мотив и полицията разглежда "всички възможни сценарии", предаде БТА.

Нидерландският ежедневник "Телеграф", позовавайки се на очевидци от мястото на атаката, съобщи, че въоръжен с два ножа мъж нападнал хора на случаен принцип, крещейки фразата "Бог е велик" на арабски език.

Столе каза, че полицаи на мястото на атаката също са чули, че мъжът е крещял тази фраза, и че "това е част от разследването".

Самоличността на жертвите и на заподозрения към момента не е ясна и полицията не предостави повече подробности, посочва АП.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК