Вход
София
Времето в София 20 o C

ЕДНО КЪМ ЕДНО: Светльо Витков с кърваво писмо до Слави! Хиподилът направи шоумена на две стотинки

ЕДНО КЪМ ЕДНО: Светльо Витков с кърваво писмо до Слави! Хиподилът направи шоумена на две стотинки

на 14.09.2019
285139
37
ЕДНО КЪМ ЕДНО: Светльо Витков с кърваво писмо до Слави! Хиподилът направи шоумена на две стотинки
Автор: ПИК
14.09.2019
37
285139

Светльо Витков използва социалната мрежа Фейсбук, за да изрази мнението си по повод една от последните публикации на Слави Трифонов, в която той упрекна тези партии, които все още не са върнали надвзетите субсидии.

Публикуваме мнението на Витков без редакторска намеса:

Драги Слави,

Ще си карам на "ти", защото се познаваме отдавна. Прочетох поста ти и оставих първичните емоции да отминат. Сега и отговора:

Срокът за връщането на надчислените от Министерство на финансите субсидии, бе ясно дефиниран и гласуван от депутатите в парламента по твоя воля, които ти и екип тъй страстно нападате: Връщат се до края на 2020 година! Оттук насетне, кога и как ще ги върнем в законния срок до края на 2020 та година, ще го решим ние, а не някой друг. Не взимаме субсидия от повече от 2 години, както ти правилно отбелязваш и тези надплатени 15 000 лв. са поради грешка на Министерство на финансите, както ти отново отбелязваш правилно.Тогава те питам – наша ли е вината или на министерството на финансите?

Но друго е важно, Станиславе!

Жалкото е, че нападаш "Глас Народен" и мен. Дори ни наричаш “убити". Ако смяташ, че сме такива и скачаш срещу нас, това показва само срещу кого смееш да скочиш. Нищо повече.

Ако "Глас Народен" и моята персона са виновните за състоянието, в което е днес суверена, както твоите сценаристи наричат народа си, с радост ще се оттегля.

Странното е, че не нападаш тези, които носят истинската вина. Защо? Нима те е страх? Ако не те е... защо не поканиш отново премиера Борисов на интервю?

Колкото до това, че премахването на субсидиите на партиите унищожавало малките партии… не бях прав. Извинявай! Това ще унищожи всички партии, за които държавата не е работила или не работи, за да останат само 3-те – ГЕРБ, БСП и ДПС. Или не?! Останалите ще отидат при спонсори. Знаеш как е.

Ще ти кажа и къде отиват субсидиите на партиите. Голяма част от тях отиват в две телевизии, защото медийните им пакети за участие при избори започват от над половин милион лева. Няма ли те там, как 1,3 милиона пенсионери да те видят, че да гласуват за теб?

Ти хубаво изкара колко взимат партиите, но защо не изкара колко им искат телевизиите за медийни пакети по избори?

И част от тези пари не отиваха ли и за бюджетирането и на твоето предаване? Не ги връщай! Никой не ти ги търси!

В шоуто ти, ти представяше партиите за нещо лошо. Тогава защо ще правиш партия?

Та, Слави, накратко… не позволявай на хора, на които им плащаш, да пишат от твое име, да те излагат и да ти създават излишни врагове. Най-страшни са тези врагове, които нямат какво да губят. Аз нямам какво да губя, Слави. Не съм злопаметен, че ме оклевети по телевизиите и след това се извини, че съм си купил Мерцедес със субсидия. Нямам злоба към теб и екипа ти. По-скоро се замисли ти какво имаш да губиш, АКО влезеш в политиката. Тръгваш по моя път в нея, не аз по твоя и макар да получиш на първите избори голям процент гласове, какво ще се случи година след това…? Само премахване на субсидиите и намаляване на броя на депутатите ли е това, което ще промени страната ни към добро? Каква е политическата ти платформата в образование, култура, спорт, икономика, социална политика и т.н.? Това е важно, както и механизмите, чрез които ще се случи. Ако се случи.

И накрая един безплатен съвет от "убит" общински съветник, ако позволиш, защото виждам, че много омраза са събрали, надявам се, само хората около теб, а тя не е добър политически съветник: Омразата накрая погубва всички. Затова се пази от хора, които са изпълнени с нея!

Оставам с уважение

Светльо

Сподели:
Напиши коментар »
(37)
1
Кой светлъо? Този зетя на Бригадир Аспарухов ли? Който с партийната субсидия от гласовете на балъците за неговата клика от СМЯХ НАРОДЕН си купи поръчков Мерцедес и още не я върнал! За радост Българите разбраха истината и на последните избори не получи почти никакви гласове. А помните ли какви дегенерати бе събрал в листите си от СМЯХ НАРОДЕН?
2
На първите избори когато се яви този Светльо Хиподила от 3 млн и 500 хил.човека които гласуваха този получи около 40 хил.гласа предимно от хипита,пънкари ,тинейджъри и ниско интелигентни индивиди. След това влезе в коалицията Реформаторски блок с надежда този път да влезе в парламента и след като балона се спука го изритаха и оттам. Светльо малоумниче крадливо кога ще върнеш надвзетата партийна субсидия а?
3
СлавитУ е комплексар и социопат
4
Той щял да реши кога да ги върне. Върни ги веднага, бе. Това са нашите пари, бе питек.
5
СлавитУ е комплексар и социопат но този Витков е умножен по 2..По долно същество,лъжливо,меркантилно и отвратително едва ли има...Между другото кога ще върнеш надвзетата партийна субсидия от гласовете на балъците която похарчи за лични цели и си купи нова ,скъпа и поръчкова кола?
6
Светльо Светльо .....
7
А защо не казвате и дума, че Слави ви направи вас, ПИКливата клоака на банкянския клозет на две стотинки, заради грозните, отвратителни, позорни, порнографски и перверзни снимки, които публикувахте? И ги публикувахте по поръчка, нали? И уличните кучета знаят КОЙ ви ги поръча и КОЙ ви е дал флашките! И КОЙ ви е платил, разбира се! И сътворихте тази безпрецедентна в българската журналистика мръсна история по политическа поръчка! За да уязвите един кандидат кмет! Не само, че не успяхте, ами и увеличихте многократно симпатизантите и гласоподавателите на арх.. Игнатов! И затова Боко от СИК - Банкя газ ПИКае и не иска нито да ви чува, нито да ви вижда! Така че, язък ви за напъните да се слоижите на герберастите! Язък ви за барута!
8
Членоразделно или неченораьделно!!!!?????
9
ЩОМ ЗАКОНОВИЯ СРОК Е ДО КРАЯ НА 2020год. СЛАВИ И НЕГОВИТЕ СЦЕНАРИСТЧЕТА МОГАТ САМО ДА ИЗПИЯТ ЕДИН СТУДЕН АЙРЯН...
10
или Солторийски който вие като чакал и не може да хване нито ниските нито високите тонове ...?!
11
Депутатите пак са се изходили по въпроса и разни селяндурчета се възползват.
12
МИНИСТЪРa НА ОБРАЗОВАНИЕТО e --едера̀ст Електронен дневник ЕГН на всеки родител УЧИТЕЛ-УЧЕНИК Закон за защита на личните данни, това е престъпление и ------------------наказание
13
Слав не може да направи партия ..нема кой да се подпише ..освен майка му и сестра му и Годжи ..Годжи поне си отдъхна от маргинала на прехода Слав неукия и ЗЪЛ пролетар !
14
Това отвратително същество Светлъо Витков -Хиподила знаете ли какви утайници бе сложил в листата си на местните избори 2015 г.за Велико Търново? Биха ги дори мутрите от една охранителна фирма които участваха със своя листа. След това на парламентарните избори 2017 г.този дегенерат влезе в коалицията на РБ. Онези си мислеха като Лукарски,Кунева,Москов,Ненчев и сие че с неговия 1% ще помогне да влязат в парламента а те дори с него нямаха и 3% общо'.....Не може зетя на един зловещ комунистически доносник като Бригадир Аспарухов да не отблъсне десния избирател...Скоро го.изритаха и оттам а сега се ослушва и не му се връща надвзетата партийна субсидия която си харчи за себе си поради наивността на хората.
15
Кой беше този Хипоселяк???:):):)Лапач на субсидии,който е леко прееван от колегата Чалгар???:):):) Тъпите чалгари сами си го слагат без чужда помощ!!!:):):)
16
СВЕТЛЬО Е СЪЩИЯ НЕСРЕТНИК,КАТО ПИК.НАГАЖДАЧИ.
17
Аз съм последния дето би защитил Учиндолския,ама тоя ме дразни повече и от него!
19
Не е луд този който яде баницата,а който му я дава.Кой даде на Светльо баницата?
20
отговор на коментар
Това не е вярно, трол червеносин!
21
Покайте се , грешници, защото идва Жетварят с меча Гедеонов и времето е близо
22
Това е най-кървавото писмо, което съм чел. По-кърваво е дори от кървавите метежи, преврати и пучове, които ПИК разкри и предотврати.
23
А на две стотинки е направен ПИК и в частност Нидялko от своя сегашен кумир. Той го "тури" при главанаците. Колкото и да обича ласкателите и лизачите разбра, че го правите за срам и смях по 100 пъти на ден.
24
отговор на коментар
Кажи това на любимата на теб и Гаргамел,Импексова!Тя дължи много повече пари.
25
Хиподила може само да му пръдне на дедовия на Славчо!
26
Светльо ли си ,Витков ли си , абе милиционер имаш една песен и един тъст, от тия субсидии се изхранваш, почна да мърдаш когато почна да ги взимаш , вместо да си траете че и това вземата като паразити на това общество а и стенкаш
27
Тоя боклук ще казва кога ще си връща парите.Парите са от изстрадалият български народ.А ти взе парите даси купиш мерцедес ,че си много важен йедиот. Ти и твойта пасмина от политици щеси получите заслуженото.Тогава ще караш на дедовия голямия багер.
28
Тоя боклук ще казва кога ще си връща парите.Парите са от изстрадалият български народ.А ти взе парите даси купиш мерцедес ,че си много важен йедиот. Ти и твойта пасмина от политици щеси получите заслуженото.Тогава ще караш на дедовия голямия багер.
29
отговор на коментар
Подписваш ли се под това, което си написал? Няма и една дума вярна. Нито е зет на Аспарухов, нито си е купилнпоръчков мерцедес. А ти си трол, който злослови по навик. За такива като теб пише в библията, че от своята отрова ше пият.
30
Парътъ прай борбътъ...
31
отговор на коментар
Библия се пише с главно ,,Б" чyеш ли yе, бeзбoжнико?:-(
32
Злоба и завист - национален спорт, характерна черта; общите черти, сплотяващи населението в България.
33
Плюеш Слав.и отре.пка така.ва, ама на колкото хора той е повогнал с пари и друго, плоският ти мозък няма да може да ги преброи, бе мунчо! Мишка такава, прюеш анонимно тук и надали си направил нещо значимо в живота, а Слави 20 години го гледаха всяка вечер по 1,7 млн. души, неща.стник такъв!
34
Ау, много кърва.во това писмо, бе...смешни.ци сте и вие и той:)) Той лекето щял да реши кога да ги върне...нашите пари, ега ги наглеца...лапаха 3 години нашите паримки, замогнаха се и сега го боли, че Слави казал...ами ще каже: Слави не живее с народни пори, а си ги заработва с бенда! Така че Свет.лъо лекето да връща парите, да продава колата и готово!
35
Слави ще подкрепя ГЕРБ а Светльо си е Светльо
36
отговор на коментар
А кой е слави? От къде/кого не е измрънкал пари ( по всички начини, средства и на всяка цена). Да беше се сложил поне честни лещи, т.к очите му са алчни! Докато раздаваше простотии този нагъл селянин пропускахме БТВ.
37
На тоя боклук,че му серем в устата през фуния,да не ми гледа гъзо.Мамицата ,че му е.бем на тоя отрепляк! Мерцедес сака убитака долен.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 10728
архив

Шерлок Холмс и д-р Уотсън се разхождат из долината.
Изведнъж чуват нечовешки вой.
- Какво става, Холмс? Да не е пак Баскервилското куче?
- Няма нищо страшно, Уотсън. Пак дават на сър Хенри овесена каша за закуска.

няма нови новини
Днес: 217
hot
най-четени новини в момента
сега
2891
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Шефът на автоклъстъра разкри шансовете на България да стане партньор на "Фолксваген" след кризата в Сирия (ОБНОВЕНА)
x
ЖИВОТ ОТВЪД: В египетски саркофаг намериха карта за задгробния свят
x