Еквадор ще строи специален затвор за наркобосове

Америка

Еквадор ще строи специален затвор за наркобосове

23298
на 22.06.2024
Еквадор ще строи специален затвор за наркобосове
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Еквадор започна изграждането на затвор с максимална сигурност за 800 души. В него ще бъдат настанени най-опасните наркобарони в страната.

препоръчано

Някогашният мирен Еквадор е поставен на колене от транснационални картели, които използват пристанищата на страната за превоз на кокаин до САЩ и Европа. За три години зад решетките бяха убити повече от 460 лишени от свобода. През януари крупен наркобарон избяга от затвора и все още е в неизвестност.

Правителството ще отпусне 52 млн. долара за изграждането на новия затвор, предназначен за "преквалифициране и изолиране на изключително опасни престъпници, лидери на мафии, които ще бъдат наблюдавани в реално време".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК