ЕКЗОРСИСТ ПРОВИДЯ! Отец Гелеменов избухна: Дяволът взриви Хитрино!

Животът днес

ЕКЗОРСИСТ ПРОВИДЯ! Отец Гелеменов избухна: Дяволът взриви Хитрино!

22706
на 15.12.2016
ЕКЗОРСИСТ ПРОВИДЯ! Отец Гелеменов избухна: Дяволът взриви Хитрино!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Дяволът на алчността взриви Хитрино. Още Петков Каравелов беше казал, че жп транспортът не бива да попада в частни ръце. Това беШЕ фаталната ни и недопустима грешка." Това сподели отец Георги Гелеменов.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Единственият свещеник екзорсист у нас е категоричен, че смъртта на седемте жители на селото е дяволска работа на частниците, пише всекидневник. "Готов съм да направя молебен и няма да взема и стотинка. Важното е да се смирят и да се изгони този демон на алчността", категоричен е свещеникът.

Чрез специалния молебен духовникът е способен да изгони демона на алчността на частните бизнесмени и да ги накара да бъдат хрисими, смирени и не толкова меркантилни, че да се стига до фатални последици заради непреклонната жажда за печалба.

Той е категоричен, че железопътният транспорт трябва да е изцяло държавен. Именно непреклонното желание на сребролюбците да го завладеят е довело до непоправимото.

"Още навремето Петко Каравелов го е казал много правилно - че никога железопътният транспорт не трябва да попада в частни ръце. А ние като държава направихме точно тази фатална недопустима грешка", заяви пред вестника свещеникът.

Че дяволът е замесен в трагедията, е категоричен и неговият приемник у нас.

"Дяволът наказа Хитрино заради политиците. Той ги предупреждава с подобни действия. Знайте, че сатаната ще ги вземе долу в ада, за да им пречиства грешните души", обяви легендарният рокер Тони Стрелата от Благоевград. Вездесъщият моторджия създаде единствения по рода си у нас град на ада, увенчан с голямо изображение на лукавия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 141
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК