Вход
София
Времето в София 6 o C

Ексглавният прокурор Никола Филчев: Борисов и Цацаров трябва да бъдат поздравени за акциите срещу грабителите от разбойническата приватизация на Костов

Ексглавният прокурор Никола Филчев: Борисов и Цацаров трябва да бъдат поздравени за акциите срещу грабителите от разбойническата приватизация на Костов

на 29.10.2018
66769
31
Ексглавният прокурор Никола Филчев: Борисов и Цацаров трябва да бъдат поздравени за акциите срещу грабителите от разбойническата приватизация на Костов
Автор: ПИК
29.10.2018
31
66769

Акциите на прокуратурата срещу богати фамилии, сред които тези на Арабаджиеви и Баневи, както и приватизацията по време на прехода коментира пред БНТ бившият главен прокурор Никола Филчев.  

За да видим защо стигнахме дотук, трябва да видим откъде тръгнахме преди тези 30 години, които изтекоха. Извършена беше приватизация на държавното имущество, то стана частно и хората се разделиха на две групи-капиталистически и трудещи се. Неслучайно хората казват "разбойническата приватизация на Костов". Аз съм работил в производството на "Полимери" като среден техник, технолог, много модерно производство имаше, днес заводът е нарязан за старо желязо. Това е приватизацията на Костов, коментира бившият обвинител № 1.

При една война загива 30 на сто от икономиката, а при нас икономиката е унищожена на 90 процента, както и беше унищожето селското стопанство. Идеолози на връщането на земята бяха злополучният премиер Филип Димитров и Желю Желев, допълни Филчев, който повтори, че приватизацията на тогавашния премиер Иван Костов е престъпна, бандитска, разбойническа. Не приватизация, а превземане на държавното имущество имаше, допълни той. 

Преходът имаше и икономическа страна, тъй като обществото се раздели на класи и хората трябва да чакат от нашите балкански лордове Вътьо, Батьо, Гатьо, Банев или еди-кой си да водят социална политика. Само държавата се грижи за гражданите си, отсече Филчев. 

Всички дела за раздаване на необезпечени кредити са внесени в съда и тогава Народното събрание отмени тази разпоредба и съдът ги върна обратно. Променихме квалификацията, обвинихме ги за престъпленния по служба. Тогава се сметна, че банките са частни и не4 може дза се извърши престъпление по служба. НС прие, че за в бъдеще банкерите ще бъдат съдени за престълението по служба, което не стана, заяви гостът в студиото и допълни, че така парламентът узаконил грабежа.

Прокуратурата трябва да бъде поздравена, защото тя поде решителна битка за законност на страната, за търсене на отговорност за това разграбване на редица олигарси. Но прокуратурата е едно деловодство без оперативните възможности на МВР и другите контролни ортгани на изпълнителната власт. А за да действа МВР, ДАНС, КОНПИ трябва да действа политическата воля. Изпълнителната власт в лицето на Борисов и прокуратурата в лицето на Сотир Цацаров трябва да бъдат поздравени за налагането на законността. Има ли справедливост, младите няма да бягат, бе категоричен Филчев. 

Нека си представим, че премиер е Иван Костов. Той положи цялото си старание, за да попречи на прокуратурата да търси отговорност за бандитската приватизация. Той измени всички закони, припомни Филчев. 

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
Как може млада дама от село Крушовица на 28 години да си купи „Техноимпекс“?; Как може третокурсник по право от Пазарджик (Д.П.) на 21 години да оглави пристанище „Варна?“; Как може младеж с рода от село Сирищник на 27 години (Ивайло Първанов) да си купи петзвезден СПА хотел („Стримон спа“) в Кюстендил в съдружие със сетрата на Кирил Добрев - Мариана ?; Как може щатният комсомолски сикретар Николай Банев, син на най-младият официално признат за „активен борец против фашизма и капитализма“ (ятак от 14-годишен), да стане един от най-големите капиталисти (чорбаджия-изедник) и то чрез престъпна приватизация на общонародна собственост?; Как може Георги Гергов да станене собственик на курортната база на ЦК на БКП в курорта „Св.Св. Константин и Елена”, да стане собственик на ЦУМ-София, на Пловдивския панаир, на хотел „Ленинград” (сега „Санкт Петербург”) и на всичкото отгоре да стане шеф на БСП Пловдив-Област, почетен консул на Русия в Пловдив и Бойко Борисов за му плати 43,2 млн. лв. за 2,9 дка паркинг във Варна?!?
2
Кога Корнелия Нинова най-накрая ще върне на народа всичко, което е заграбила чрез разбойническо-мениджърска приватизация от „Техноимпекс“ по време на управлението на безпартийният комунист Иван Костов (доцент по Политикономия на социализма, дописник на органа на ЦК на БКП в-к „Работническо дело, женен за др. Елена Костова, партиен секретар и продал без пари рафинерията „Нефтохим“ на руснаците) ?!?
3
Филчев е прав и не случайно тихото мнозинство от народа го боготвори, но някак си извън темата устава въпроса трябва ли Тиквата да бъде поздравен за краждбите на собствената му крадлива паплач? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
4
Бетонна комунистическа глава!Сигурно е чувал за разделение на властите,ама си знае само устава.Те затова демокрацията ни е дотук.Комунистдемокрация.(правена от комунета)
6
Кольо не пропусна случая да напсува Костов и да изчетка Борисов, когото пред свидетели наричаше МУТРА. Класически пример на приспособленец от най-долна категория.
7
ДА СИ ПРЕДСТАВИМ, ЧЕ КОСТОВ СЕГА Е ПРЕМИЕР И ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВА СЕБЕ СИ? А СЕГА ДА СИ ПРЕДСТАВИМ, ЧЕ ПРЕМИЕР Е КУРНИ ИМПЕКСОВА И ТРЯБВА ДА ОБВИНИ КОЛЕГИ ПРИВАТИЗАТОРИ? ФИЛЧЕВ Е ПРАВ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ!
8
Колко умело манипулираха народа ! Кой не скача е червен ! А ни окрадоха ,назначените от службите измислени десиденти ! Имената им знаем и няма да забравим !!!,
9
Абе нали тоя изкукуригал помияр Филчев беше главен прокурор.Къде спа,та не ги набута по затворите?!Ако го беше направил, сега ГЕЙберастите нямаше да смеят така нагло да крадат.
10
Колко милиони нещастни българи си отидоха омерзени,излъгани,болни и бедни ! Дано съдбата накаже тези които измислиха пъкления план за грабеж на България !!!!!
11
А ти ФИЛЮ, за чий клатеше прокурорския стол и не ги излови,а сега боготвориш Сульо и Пульо?
12
Една пълна повръщня !
13
Пропусна да продължиш, като кажеш "КАКТО ВИНАГИ". :-)
14
с явните психически отклонения Филчев се очертава като един от главните гъзолизачи на банкянската мутра....
15
Полимери е приватизирано не по "работническо-миншджърската", а по "масовата" приватизация. Масовата приватизация е престъпна схема, организирана от Виденов, а не от Костов.
16
КОЙ КРАЛ, КРАЛ, КОЙ ЕВАЛ - ЕВАЛ КАКА КУРИ ВЕЧЕ НЕ Е КУРБА И ПРИВАТИЗАТОРКА А Е С НОВА ВИЗИЯ - БАЛАТНАЯ!
17
отговор на коментар
Не забравяй и продажбата на Булбанк. Виж химика на костов как се вихри....
18
Не харесвам Мавъра освен в началото, защото раздаде всичко на Импексовите миризливи комуняги, но тая червена слуз Филчев ми идва в повече. Тоя човек е още жив благодарение на Мавъра, когото тъй неистово мрази, и който го постави на тоя престижен пост. Тук поговорката, храни мастия да те лае е в пълна сила. Дори и Импексовата му държанка, не е казала лоша дума за Мавъра..
19
Но да! Адмирации! Да ги почва с мотиката!:-)
20
Въпросът който стои като гилотина е КОЙ СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВУВА ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА защото мотивът винаги е предпостовката за престъплението.Отговорът е който извърши предварително организирания преврат върхушката на БКП и нейният репресивен апарат ДС но маневрата с Иван Костов скри имената на облагодетелствените лица както и подставените такива от комунистическата номенклатура на най високите икономически държавни постове. А на всички се дадоха приватизационни бонове да бъде заблуден трудовият народ които после бяха прибрани от новите капиталистически групировки.Разговорът между Кошлуков и Филчев са общи приказки които ние възрастните съвременници окачествяваме като БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА Но за новите капиталисти покълнали от комунистическия режим и станали социалисти има една народна поговорка и тя еВЪШКАТА КАТО СЕ НАПИЕ С КРЪВ СЕ ПОКАЗВА НА ЧЕЛОТО ДА Я ВИДЯТ.А сега прокуратурата показва само връхчето на АЙЗБЕРГА Да видим до къде ще се разкрият престъпленията и до какво ниво и имма ли НЕДОСТИГАЕМИ защото имало и амнистирани от законите на Народното събрание т.е ДАВНОСТ от времето на Станишев и царя както се изрази ЕКС прокурорът Филчев.
21
Добре дошли в най-добрият сайт за секс запознанства ==>> Sexcoss.com
22
...ли една ямболска адвокатка, със която му затвориха устата на Този?
23
Ямболската адвокатка, а? Да припомня, английските власти отказаха да екстрадират обийката Димитрина Калайджиева и мъжа й саочасник, защото прокоратурата ни била корунпирана, по времето на БОрис Велчев. По делото беше остановено със сигурност от криминалистите, че двамата са обили адвокатката със сатър и са я увили с одеало, след което са я уставили до включена печка с открит реотан (по-младите да се поинтересуват какво е това, топлеще отлично, но беще в състояние да ти запали къщата), с цел да се разложи по-бързо като одеалото маскира миризмата, с цел по-бързо заличаване на следите. Намериха се обаче ляйняра Едвин Сугарев и чифутския ляйняр Николая Колев Босия да обясняват, че Филчев я бил заклал със сатъра. Има ли фенове сред вас на тия мръстници и лещояди при беспорно остановените факти по делото? М?
24
плод-зеленчук дето псуваше журналистите по телефона по-професионално и от каруцар сега се прави на жертва на костов,системата,царя,законите и всичко останало! Ами като не ти дават да си вършиш работата както я разбираш подавай оставка,бе момче. Ама кой ще вземе тогава толкова заплати,а
25
Филчев говори от години против Костов. Пропуска обаче огромния грабеж по времето на Царското правителство в съучастие с БСП. Лондонското лоби буквално разграби страната ни. М. Велчев и Сие/Малкият Мук, Шулева/ направиха така, че НДСВ вече да не съществува. Впрочем предстои сделка за купуване на туристическия комплекс/руска собственост/ в Камчия да бъде закупен от Милен Велчев. ф
26
Иван Костов е сред 10 най добри премиери на България според БАН , а какво казва Филчев е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, на него му плащат за да плюе.
27
Сетила се Мара да се побара...Плод и зеленчук браво бе ! А ти защо лапа голямата прокурорска заплата и лапа мухитие ? Декламираш това дето сега го знаят и малките деца ! Верно си един плод и зеленчук !
28
Филчев е най-добрия съдия по наказателни дела въвъ Върховния съд. Професор по наказателно право. Като главен прокурор той бранеше правата на гражданите и от престъпния свят и от посегателствата на администрацията. Той направи добро на много хора в рамките на закона. Думата му струва колкото подписа му. На никого шапка не сваля. Браво Филчев ! Евалла ! Шапка ти свалям !
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21992
архив

Недоволен от здравната система мъжага влиза при лекаря, поглежда го свирепо и казва:
- Докторе, имаш ли обезболяващи?
- Нямам. - отвърнал докторът.
- А ще ти трябват...

няма нови новини
Днес: 16
hot
най-четени новини в момента
сега
1552
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Какво се случва с организма, ако пием редовно доматен сок?
x