Ексдепутат от БСП катастрофира, в кома е

ЧАС ПИК

Ексдепутат от БСП катастрофира, в кома е

12944
на 16.08.2014
Ексдепутат от БСП катастрофира, в кома е
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият депутат от БСП и кандидат за следващ мандат Йордан Стойков е катастрофирал тежко рано тази сутрин на път от Габрово за София, за да участва в заседанието на Изпълнителното бюро и пленума на партията днес.

Информацията за тежкия инцидент шокира съпартийците на Стойков на "Позитано" 20, тъй като той бе поставен отново на водаческото място в листата за Габрово, пише "Всеки ден". Стойков е в критично състояние - в кома. Той е настанен в болница за лечение. Това подставя под въпрос кой ще оглави кандидат-депутатския списък за Габрово, който по-късно днес червените трябва да гласуват на пленум.

препоръчано

Йордан Стойков е бивш кмет на Севлиево. По професия е агроинженер. Беше зам.-шеф на регионалната и на комисията по инвестиционно проектиране в последното Народно събрание.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК