Ексклузивно! Бирмата се изгаврил с Николета, заложил й капан

Бомба

Ексклузивно! Бирмата се изгаврил с Николета, заложил й капан

32881
на 10.09.2015
Ексклузивно! Бирмата се изгаврил с Николета, заложил й капан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Преди няколко седмици Лозанова била на романтично пътешествие в Монако, не с кого да е, а  с бившия на Преслава – Георги Станоев-Бирмата, за когото тя упорито отказва да признае, че са имали афера.

препоръчано

За случката се похвалил самият той пред компания авери, разкриват свидетели на сеира. 

„Тя отрича, но пък момчето бърза да се похвали къде я е завел, за колко пари и какво са правили. Ех,.. какво ли не правят хората за една чантичка „Шанел“ и пътешествие до Френската ривиера“, иронизират ситуацията зевзеци.

Клюката носи, че по време на почивката си с Николета Бирмата искал да си направи шега с нея и още една популярна дама у нас. Неговите приятели се обадили до България, за да извикат врагинята й Моника Валериева, като идеята била да съберат двете мацки на едно място и да гледат шоу и скубане на коси, пише bliasak.bg.

След като разбрала, че там има и друго момиче обаче, Валериева отказала на поканата и не отишла. Дали двете хубавици са разбрали в крайна сметка каква клопка са им гласили, така и не става ясно. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК