ЕКСКЛУЗИВНО! Важна среща в "Левски"! Колосална промяна в клуба?

Футбол

ЕКСКЛУЗИВНО! Важна среща в "Левски"! Колосална промяна в клуба?

58920
на 25.11.2016
ЕКСКЛУЗИВНО! Важна среща в Левски! Колосална промяна в клуба?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес се проведе дълга дискусия между собственикът на "сините" Спас Русев и привърженици на "Левски" от Тръст "Синя България". Освен това има и индикации относно предстояща сериозна рокада на ниво наставници.

Визира се, че основен въпрос на срещата е как огромната фенска подкрепа от трибуните към "Левски" отново да бъде факт. Припомняме, че мачовете на тима не са от най-посетените този сезон, в сравнение със стандартите поставени в дългогодишната история на отбора.

Също така стана ясно, че Станимир Стоилов ще наблюдава дербито между "Левски" и Локомотив Пловдив утре на стадиона. Мъри се прибира в България и има информация, че ще гледа срещата от ложите на "Герена".

препоръчано
свързани новини

Стоилов има договор с Астана, но все повече се засилват индикациите, че след като въпросният контракт изтече, Станимир ще се завърне в "Левски" с ключова роля при определяне на спортно-техническата визия на клуба. Елин Топузаков бе сред любимците на Мъри като футболист, а сега е възможно в края на следващата година Топчо да се озове в роля на помощник на Стоилов при "сините".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК