ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов: Имало е страх у всички от Божков. В София се носят легенди колко човека са застреляни! Патриотът посочи Хекимян и Венелин Петков като корумпирани водещи

Политика

ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов: Имало е страх у всички от Божков. В София се носят легенди колко човека са застреляни! Патриотът посочи Хекимян и Венелин Петков като корумпирани водещи

160986
на 11.02.2020
ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов: Имало е страх у всички от Божков. В София се носят легенди колко човека са застреляни! Патриотът посочи Хекимян и Венелин Петков като корумпирани водещи
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Хазартната зависимост може да бъде сравнена със зависимостта от наркотици. Тя може да коства и човешки животи. Това заяви пред БНТ  Валери Симеонов от "Обединени патриоти", който внесе предложението лотарийни игри да се правят само от държавата.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Информацията, която излезе в края на декември, за вътрешнофирмения скандал между оператора на най-големите лотарийни игри Васил Божков и неговите съдружници братя Найденови спомогна за тази поправка. Тогава бяха изнесени данни за ощетяване на бюджета в рамките на 250-260 млн. лв. Сега се говори за няколко пъти по-голяма суми. Това даде тласък да стигне до тези промени", категоричен е лидерът на НФСБ.

"Трябваше да се стигне до изнасянето на тези данни, за да прибегнем до тези промени", каза още той и добави: "Явно става въпрос за една мащабна корупционна сделка, която е водила до ощетяването на държавния бюджет. Това спомогна за внасянето на тази поправка и за вземането на лицензи."

"Аз чаках своя момент. Тази поправка е доста крайна. Забранява се изцяло лотарийни игри да се правят от частни лица", уточни Симеонов.

"На Васил Божков му беше даден комфортът от ОАЕ да се изявява по всички медии - говореше от сутрин до вечер. За една седмица законът беше прокаран и мерките бяха взети спрямо Васил Божков", разкри депутатът.
"Ако Божков имаше факти и данни, щеше да ги изкара. Остатъкът от живота му е застрашен, той е опрян до стената и ако имаше нещо, щеше да го каже", увери председателят на НФСБ.

"Имало е страх у всички от Божков. В София градски легенди и мълви са колко човека са застреляни или тежко увредени. Заедно с тези подкупи, които са се давали, се е стигнало до този резултат с ощетяването на държавния бюджет", добави народният представител.

По думите му са се страхували и политици, тъй като и те също са хора.

Валери Симеонов попита дали няма корупция и сред телевизионните водещи. Според него такава корупция има и той посочи водещите Антон Хекимян и шефът на новините на Би Ти Ви Венелин Петков, които са прикрили информацията за Васил Божков, разпространена от братя Найденови. "Къде бяха тези хора, когато на 15 декември братя Найденови отидоха при тях и им разказаха всичко за престъпленията на Божков", попита депутатът и добави, че ако е на мястото на прокуратурата, ще ги привика, тъй като са прикрили информация за престъпленията на обвиняемия Бизнесмен

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК