Вход
София
Времето в София 9 o C

ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов се възмути пред ПИК: Какво съм излъгал за патриарх Кирил, че да се извиня?! Това е агент Михайлов от КГБ - "Табачный" митрополит!

ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов се възмути пред ПИК: Какво съм излъгал за патриарх Кирил, че да се извиня?! Това е агент Михайлов от КГБ - "Табачный" митрополит!

на 07.03.2018
124711
79
ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов се възмути пред ПИК: Какво съм излъгал за патриарх Кирил, че да се извиня?! Това е агент Михайлов от КГБ - "Табачный" митрополит!
Автор: ПИК
07.03.2018
79
124711

Вицепремиерът Валери Симеонов се възмути от призива на коалиционния му партньор Волен Сидеров в декларация до медиите да се извини за думите си, които е отправил към руския патриарх Кирил. Както ПИК съобщи, тази сутрин Симеонов взриви водещия с остър коментар срещу него.

ПЪРВО В ПИК! Валери Симеонов на среща с Реформаторския блок, бистрят промените в енергетиката

ПЪРВО В ПИК! Валери Симеонов на среща с Реформаторския блок, бистрят промените в енергетиката

Вицепремиерът Валери Симеонов обсъди предложения за...

на 06.03.2018

"Този човек не е слязъл от небето. Той не е слязъл от рая и не е пратеник на Господ Бог Исус Христос. Този хитрец е внесъл безакцизни цигари за 14 млрд. долара и вино за 4 млрд. долара. Все за църквата. Известен е като Цигарения митрополит на Русия. Часовникът му струва 35 хил. долара. Тоя същият има частен самолет, има вила в Швейцария. И тоя същият да има наглостта да раздава правосъдие пред българския президент. Какъв патриарх!? Това е агент Михайлов от КГБ", избухна Симеонов.

Сидеров изпрати днес декларация до медиите от името на Парламентарната група на "Обединени патриоти", на която е председател. В нея се казва, че групата се разграничава от грубите и недопустими нападки на вицепремиера Валери Симеонов, направени по БНТ срещу главата на най-голямата православна църква в света. 

Това не е декларация на групата, тъй като "Обединени патриоти" не са присъствали и не са гласували. Това е декларация само на "Атака" и ВМРО, защо не си го кажат направо. На мен дори никой не ми се е обадил по този въпрос, а това става през медиите, възмути се вицепремиерът пред ПИК.

Ето какво каза още той:

- Г-н Симеонов, вашият коалиционен партньор Волен Сидеров ви призова да се извините за думите си срещу патриарх Кирил от тази сутрин. Ще го направите ли?

- За какво да се извинявам. Кажете ми каква лъжа съм казал аз, та да се извиня за нея. Човек се извинява, когато е допуснал грешка или ако е отправил епитети и клевети. Аз не съм си измислил нищо. Цитирам официални данни.

- Откъде са тези официални данни?

- От Доклад на федералната митническа служба на руската федерация към 15 октомври 1996 г. Там пише, че Кирил, е внесъл цигари за 14 милиарда долара. Затова го наричат "табачный" митрополит. За часовника му също се знае. Часовник за 35 хиляди долара. Една снимка се върти из интернет, където са му замазали часовника, но са пропуснали да изтрият и огледалния образ върху бюрото. Защо не я показвате тази снимка? Кое е лъжа? Кое е заблуда, за да се извинявам. Това е агент Михайлов от КГБ. Знаете ли, че на 20 март 2016 г. в проповед казва, че човешките права са новата ерес. И още казва, че управлението на Путин е божие чудо. Кажете ми за какво да се извиня?

- Коалиционният ви партньор ви призовава за това... Очевидно имате разминавания.

- Да, имаме разминавания по някои въпроси, но това не са фундаментални различия. И аз не акцентирам върху тях. Аз изразявам своето мнение, а те, ако искат, могат да му целуват ръка. Ако кажеш на човек истината, за какво трябва после да му се извиняваш? Кажете ми, как е възможно да се коментира по въпроса за убитите във войната хора, чиито имена седят изписани по паметниците. Как може да се отрече, че те са участвали във войната? Възмутен съм.

Сподели:
Напиши коментар »
(79)
1
Такъв завършен простак като т.нар. "вицепремиер" Далавери Симеонов българската история не е познавала!!! Този арогантен наглец, бие всички "светила" на демокрацията с поне две обиколки!А вицепремиер да се изказва така просташки за духовен глава на цяла църква - там нагломерът отдавна е превъртян, за "дипломация" да не говорим !!!Айде, Бай Суджук врътвай кранчето и гаси ламБата на тази злощастна територия !!! НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СА НАШИТЕ ЕКЗЕКУТОРИ!!! СТЕГАЙТЕ ковчезите, да не сте забравили, че скочихме в капитализма през 1989 година!!!
2
....СИМИОНОФ ШТА ИБА ФГЗО ИБАН ТИКВЕН БАЦОФ !.....ПАТРИАРХ КИРИЛ Е МНО ГУУЛЕМ УИ ....ЗА ТВОЯ БАНКЯНЗКИ ПАТРЕОТСКИ ГЗ !....ДУ ИУУ ?....
3
Крепенето на стола като национален идеал. Е нЕмам думи !!! Такова нещо и в кръчма не се говори. А този психопат от обединените Мафиоти ходи в църква и се кръсти! Ето какво са ни избрали да ни води към тъмни бъднини!!! На тези думи има само един отговор - ОСТАВКА!!! ВЕДНАГА!!!Борисов, лоша поличба са тези думи на Далавери Симеонов! Махни го веднага, още днес!!!!
4
Абе агент Миро нали и ти си към КГБ ,но сега те вкараха в капана с оградата и си на каишка при Цецо и ще лаеш каквото ти каже господаря ти
5
.....НА МАИКЯИМ ФПУДКАТА !....НАЧИ НА ТВА ПРАВИТЕЛСВО НА ЦРУ Ф ГЗО !....СПИСАК НА ЦРУ АГЕНТЕЗ НА БАЦО У КЕНЕФА.... ФТОРИ МИКРОУФОН ОСТАИЛИ ФКЛИУЧЕН !....
6
Ще крещи Сидеров ,зашото ще му спрат парите от Москва, а без пари за къде е този преметач?
7
Безумие и самоубийство на кабинета е този неконтролируем и невъздържан субект да е вицепремиер! Човек, който не осъзнава поведението си и мястото си може да въвлече страната в междудържавен скандал
8
Всички сте БОКЛУЦИ --И ПРЕДАТЕЛЯ БОЛШЕВИК който целува руския ботуш ВОЛЕН Сидеров и Руския АГЕНТ от ДС Каракачанов и Ти си БОКЛУК Който подписва декларации за РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ да могат да се измъкват като внасят чужденци ,а Българите КУЧЕТА ГИ ЯЛИ..ВИЕ НЕ СТЕ ПАТРИОТИ---ВИЕ СТЕ АНТИБЪЛГАРИ,ВИЕ РАБОТИТЕ ЗА МАФИЯТА....ВОЛЕН РАБОТИ ЗА РУСИЯ И Е АНТИБЪЛГАРИН,ТИ РАБОТИШ ЗА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И СИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ РАБОТНИК И БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ..КАРАКАЧАНОВ МУ СТИГА ПРОСТО ДА КРАДЕ,ТОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НИЩО...ВИе сте измет,,вие сте ЛЪЖЕ ПАТРИОТИ..НАДЯВАМ СЕ НОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЛАГОВЕСТ АСЕНОВ ДА ВЛЕЗЕ В НС И ДА ВИ СМАЖЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ---ПРЕДАТЕЛИ
9
Действително патриарх Кирил ми мяза на олигарх с тоя часовник за 28 000 евра ! И това не е измислица - потърсете в Интернет ! И докога ще се ровим в историята ...признателни сме на Русия за освобождението и ...точка ! Царе сме да се самоизяждаме и самоунищожаваме ! Такива никой не уважава !
10
Слушай бе РУСКА ПОДЛОГО АНТИ българска ... Имаш 0,7 % подкрепа,ти в качеството си на какъв се изявяваш бе ? Милееш за РАСИЯ ли ? ОК,на следващите избори си викай ЕВРЕЙНА Кобзон и си откривай пак самостоятелно кампания в МАСКВА===чакай гласове и вот от Расия ,а не от България..Ти не си българин,ти целуваш руския ботуш,ти си ЕВРЕЙСКА СЛУГА,мръсна гадна подметка...Ти си труп,,Жалък си бе,,,,жалка ти е цялата партийка от 0,7 %...Винкела и той е жалък защото не иска да има ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ и защитава ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ...Каракачанов е един агент от ДС--доносник,,,Всички сте жалки..ЩЕ ДОЙДЕ НОВА НАЦИОНАЛСИТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЛАГОВЕСТ АСЕНОВ--И ЗА НЕЯ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗАЩОТО ВИЕ НЕ СТЕ НАЦИОНАЛИСТИ---ВИЕ СТЕ БОКЛУЦИ БЕ ,,МАЙКА ВИ ДА Е.Б.А
11
ДАНС, кога ще изнесете факти за небивалото забогатяване на психически болния онанист Сидеров. Колко рубли струва България? До кога престъпникат Сидеров ще минава метър - на магистралата, в самолета и на летище Варна, пред клекшопа, пред ВИТИЗ? До кога такива изроди ще са с право да организират политически партии с парите на чужди държави за да не бъдат запрени в затвора! ЦРУ да ви помогне за този изрод, който е на лекарства за психически болести. Всичко се знае, даже от народа!
12
Да -ба майка ви герберски тролове,долни герберасти
13
не е дипломатично именно действащ вице премиер да изнася подобни сведения, дори в защита на президента от нападките на патриарха
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Ами това е истина. За какво да се извинява. И ако часовникът наистина е толкова скъп, сега разбирам защо вицето толкова пълзя пред патриарха. Сигурно е искала да целуне ценната вещ.
16
Да ще има нов народен съд.Щом този ниско културен и циничен човек В.Симеонов е вицепремиер и решава делата в държавата нищо добра не може да се случи.Остава надеждата по скоро бъде отстранен от властта.Иначе ни чакат тежки години.Оставка е правилният избор ,за да се нормализира управлението.Иначе ни чака фашистка дикатура.
17
ЗАЩО НЕ ПИШЕШ ЗА БОЙКО БЕ ДР СИМЕОНОВ. ЗАЩО НЕ КАЖЕШ ОТ КЪДЕ СА МУ ПАРИТЕ ЗА ГИНКА. ЗАЩО НЕ КАЖДШ ЗА РУШВЕТА ОТ 50 МИЛ ДОЛАРА. СИГУРНО НЕ ТИ СТИСКА. АМА ПОДЛОГАТА НИКИГА НЯМА ДА СТАНЕ ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ. ВИНАГИ ЩЕ СИ Е ПОДЛОГА. ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ТЕ ВИДЯ. ЩЕ СИ В СЕЛОТО ХИКС ТАМ ОТКЪДЕТО СЕ ПОЯВИ
18
тоя далаверко много е информиран, да не е и той руски агент - иначе от къде ще знае тия работи - агент на руската опозиция
19
Симеонов вече затъна в пълен идиотизъм. И забрави, че е премиер и трябва преценява думите си дипломатично, независимо какво мисли, когато става дума за отношения между България и Русия на такова ниво. Глупостта и простотията е завладяла вече цялото правителство на Борисов!
20
Браво Симеонов! Истински българин. Крайно време е русофилите - ченгета да покажат истинското си лице пред обществото като българофоби. За двата вида русофили има оправдание. Едните са прости – не четат история и не ползват интернет. Другите са хитри – платени лицемери, които са готови да оближат покварената ръка на руския патриарх – наглец, който се изложи като пиян селски поп.
21
Браво Симеонов! Истински българин. Крайно време е русофилите - ченгета да покажат истинското си лице пред обществото като българофоби. За двата вида русофили има оправдание. Едните са прости – не четат история и не ползват интернет. Другите са хитри – платени лицемери, които са готови да оближат покварената ръка на руския патриарх – наглец, който се изложи като пиян селски поп.
22
Абе, да ви го набия по всички дупки, забравихте ли за "Ролекс"-а и "Линкълн"-а на пловдивското попче дядо Николай-ПЕЕЕРАСА.Погледнете първо него, и тогава ЯЖТЕ Л@ЙН@.
23
да си припомни къде се намира !!! ---това не е кръчм@та, за да се държи прост@шки, както му хрумне ! ----ако все още не го е разбрал, да се м@ха веднага !
24
СИМЕОНОВ РЕДИ НОВА-СТАРА КОАЛЕЦИЯ С Р.БЛОК.СИГУРНО ЗА ТОВА СЕ СРЕЩА С ЛУКАРСКИ И ДРУГИТЕ СТАРИ "ДОСТОВЕ",ЕЙ ТАКА,ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!ЕЕХ,МЕРАК,УПРАВЛЯВА МУ СЕ НА ЧОВЕКА....ХЪХЪХЪ.....
25
Аз съм доволен от протеста, намерих си една дузина ченета все долни, но и това е нещо. Едно ще си оставя на мене, а другите ще ги върна на другарите с пенсионери, но срещу половин цена, да са викали и зяпали по малко. Излъгаха ни, че Импексовата курабия щяла да лапа с нас суджука на Бойко, но ни се размина. Само да не му лапаме маркуча, че лошо. Много стисната тая Импексова курабия бе, открадна и източи три Импекса, а на нас само с по едно кюфте и един студен шербет, как да викаме на площада. Иначе София станала Рай бе, ей такъв кмет ни трябва като Фандъкова, и наше село да живне, че още сме като по бай Тодорово време с нашия крадлив червен кмет. Защо бяхме в София ли, де да знам, да изядем по едно кюфте, и да пием по един шербет лично от Шербета, затова.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
ТОВА Е ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!ПУТИН ДА ГО Д`ХА!ДА МИ ТЕЛЕФОНИРА,АКО СМЕЕ!
28
Ами Ѝ той е от тях,той ще ''Бъде" следващият Митрополит на Бг. ето затова млиадите НЕ ВЯРВАТ НА НИЩО А КУЧЕТО от 22 може да си лае към Луната КОЛКОТО СИ ИСКА,но няма да има нито "Ролекс''нито ''Линкълн" а само Москвич от балканската война и ново чене за Суджука който му предстои да ИЗЯДЕ но със дупка по средата за да не мухляса,че има много време до края на мандата........Браво на Валерката един ЕДИН ЧИТАВ БЪЛГАРИН със главно Б.........
29
TEB, KAKVO TE INTERESUVA RUSKIYA PATRIARH KAKIV E? NABIRZO SHTE SPRETNESH EDNA OGRADKA I NYAMA DA GO PUSNESH V BILGARIYA. TIY DE!
30
Няма такова изказване по БНТ.. Защо не си гледа тоя тапанар нашата държава а ще дава оценки за хора от други държави Защо не пита по същите въпроси премиера? Или вече забрави че е бил в СИК?
31
Не разбрахте ли че никой в света не се интересува вие какво мислите? Че сте последната дупка на кавала? Че може само да обслужвате.... знаете кого. Не сте вие хората които ще дават квалификации на хора от други държави Вие си стойте в блатото и си мълчете -нали това иска от вас ЦК на ГРОБ Няма такава дебилщина Нещо да ви говори следните нешща? -контрабанда,-наркотици;-изнудване;-мутри;-мафия;80%;кражби;затриване на бизнес... Така че този дебил Симеоннов както и вие нямате думата!
32
ХОРА , ИСТИНАТА БОЛИ , А ?
33
БРАВО НА ВАЛЕРИ ЕВАЛА. КОЕТО СИ Е СИ Е. ЧОВЕК НА МЯСТО. ТОВА Е СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ. САМО ТОЙ ЩЕ НИ ОПРАВИ ДРУГИ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНАХА
34
Това за ченгета го слушаме през целия скапан преход.Валери и себеподобните му като нямат други аргументи си правят дъвка от храчките, които плюят!
35
Симеонов се позовава не на данни и факти а на медийните публикации на тези,които недолюбват Русия и Путин .И вместо да се спре ..продължава да ръси идиотщини. Ако толков много се възмущава от КГБ,защо не каже ,че нашият българският патриарх е сътрудник на ДС под името СИМЕОНОВ..... от 1983 до 1990 година.Не може на 1-2 реплики на руския патрарх да се отвръща с такава злоба ,грубост и с лъжи по негов адрес.Час по скоро Сидеров и Каракачанов да му теглят шута на този бияч на бабички.
36
Този дребен, малоумен идиот сам си отряза главата и дните му в правителството му са преброени!
37
Волене,напускай коалицията.... Хвани последният влак... Ти мазохист ли си...? Бият те,подиграват ти се и ти пак си с тях... Нямаш вече избиратели... Предаде ги и ги продаде... АТАКА свърши. Алилуя....
38
Добре де тоз кат пуска пиратско корну по домовете на дицата ни на пита дица има ли няма ли, кучита имат ли нямат ли, братчита имат ли нямат ли? Или да га обесим пред аптеката в Ай тоз, щото съм от Карнобат, да не ма разбират ай тоз лий погрещно..
39
...да обидят патриарха , а Бе той наби канчето на ПреЦедента пред цяла България ,а той да търси "силата в мълчанието "ли ! Даже не беше и груб ,просто изреди факти без да изразява лично отношение!
40
1. Валери е прав. А Волен - рубли - долари - Варадеро, ама рублите в долари! 2. А ако са се наговорили? Борисов му целува ръка, Симеонов го натегля както си трябва, после Сидеров му промива раните и Борисов отива при Путин като равни, а шербета духа супата. 3. Руснаците се държат с нас като голямо и силно дете, но малко дебилно, с болният си баща. Без България руснаците щяха да говорят или шведски или татарски да пишат клинопис и да се молят на Вотан или др. Ако бяха добри деца, щяха да целуват ръка и да са ни освободили както трябва - не окупация.
41
Всичко това е хубаво, помня снимката на часовника имаше преди време нещо такова, сигурно и другото е вярно, но не трябваше ли някой журналист или политолог да го каже, защото уж обещахме на Македония автокефална църква. Нищо чудно руснаците да са обещали на сърбите обратното и да се търси конфликт. Симеонов го зная като кабелар и строител на огради, не знам дали е кадър на мулти, но Сидеров е говорителя на мулти, а Каракачанов e един от политическите проекти на мулти заедно с дпс, мулти пък е тясно вързано с дс и руснаци, няма да е за хубаво този словесен напън, пак ще ни цакат нещо. Каква например македонска църква в средата на ислямската дъга на Ердоган. А какво толкова някаква си дъга, като руснаците ще му продават ракети.
42
ЦИГАНИН,КОЙТО ПЕЕ ФАШИСТКИ НАПЕВИ И ОТИВА НА ДАЛАВЕРИ С УКРАИНСКИТЕ ФАШАГИ, КОИТО ДЕНОНОЩНО КРЕЩЯТ ФАШИСТКИ ВЪЗХВАЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГОРЯТ ХОРА ВЪВ ФАШИСТКИ ОГНЬОВЕ В ГРАДА С НАЙ-МНОГО ИЗГОРЕНИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА- ОДЕСА.ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ФАШАГИТЕ. ЦЕЛИЯ СВЯТ ГО НАПРАВИ. ФЮРЕРА СИМЕОНОВ СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВКЛЮЧИ, НЕ ДА СЛУГУВА НА УКРАИНСКИТЕ ФАШАГИ И ОЛИГАРСИ.КАКВОТО И ДА МУ ДАВАТ НЕ СЕ ИЗПЛАЩА, ЗАЩОТО ТЕ НЕНАВИЖДАТ ЦИГАНИТЕ,КАТО НЕГО,ОБЩОИЗВЕСТНО Е КАКВО Е ПРАВИЛ ФАШИСТКИЯТ РЕЖИМ С ТЯХ В ГОДИНИТЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ТЪЖНОТО ЗА СИМЕОНОВ Е ,ЧЕ КАТО ЦИГАНИН-ФАШИСТ И В ДВАТА ВАРИАНТА ЩЕ ПОДЛЕЖИ НА НЕУТРАЛИЗИРАНЕ.ДОРИ И ДА СЕ Е ОТРЕКЪЛ ОТ И НЕНАВИЖДА ЦИГАНСКИЯ СИ ЕТНОС ВЪНШНИЯ МУ ВИД ЩЕ Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ДНЕШНИТЕ МУ ПРИЯТЕЛИ В КИЕВ И ОДЕСА ДА ГО ИЗПРАТЯТ,КАТО ИМ ДОЙДЕ ТЯХНОТО ВРЕМЕ ЗА САПУН,КАКТО СА ПРАВИЛИ ГЕРОИТЕ, ЗА КОИТО ТЕ И САМИЯТ ТОЙ ДНЕС ПЕЯТ ПЕСНИ.ИСТОРИЧЕСКАТА НЕБЛАГОДАРНОСТ НЕ Е САМО БЪЛГАРСКА ЧЕРТА И ЗА ДА БЪДА ПО-ТОЧЕН, ЧЕРТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ФАШАГИ.ОСТАВА НИ УТЕХАТА,ЧЕ ФАШАГИТЕ ГИ НЕНАВИЖДАТ И НЕУТРАЛИЗИРАТ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА. ДАЙ БОЖЕ И В БЪЛГАРИЯ НЯКОЙ ДЕН.
43
Отворете очи и гледайте. https://www.youtube.com/watch?v=Sv23_DoMG3k А на Валери Симеонов,браво!
44
Валери ,закичи се с абревиатурата НФСБ , но позориш идята , с недодяланите си изявления !
45
Заборны вице
46
До кога ще мълчи президентът? Ако не реагира, значи предава нашата история, памет, достойнство! Показва, че е креатура на Москва
47
Кой ти каза,че е лошо да си креатура на масква,а много убаво-на фашингтон.
48
Ако беше хубаво в Москва, бежанците щяха да бягат там. Имаш ли ум?
49
Радев е дебил, но и на него му е дошло твър де много поведението на ченгесарския синодал
50
Изказването на руския патриарх Кирил, че „езикът ми не се обръща, за да кажа благодарности и за поляци, финландци, литовци, румънци.“ е откравено нациско изказване. Деленето на загиналите войни в борбата срещу Османската империя според тяхната националност, на такива заслужаващи брагодарност – руснаците и на всички останали, които не заслужават никаква благодарност, показва че патриарх Кирил не е православен човек, а войнстващ атеист за налагане на агресивните шовинистични интереси на Руската империя. Той се държи с България като с васална на Русия страна, повод за което му дава и унизителното раболепно коленичене пред него на вицепрезидентката г-жа Илияна Йотова. „Затова е добре българските политици да благодарят, но да не се кланят на Русия, да отстояват идеите на Левски, а не на граф Игнатиев за българската държавност."
51
„Срамувам се от майка си и от баща си – дребни чиновници и редници на Партията – голямата ядачка на души. /// Веднъж в блъсканицата за кифли (от 5 стотинки) в училищната лавка тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата – едно момиче с меки форми. Усетих странна сладост и панталоните ми се намокриха. Аз станах мъж, а момичето остана девствено – тълпата, тоест колективът ме оформяше… Няколко години след това бях вече оформен онанист.“ - Волен Сидеров, поема, бр. 1 от сп. „Време”, ноември 1989 г. - http://www.mignews.info/stihove-ot-vremeto-kogato-siderov-beshe-poet/
52
Всичко ,което казва Симеонов за този човек е абсолютна истина.Тези неща са отдавна известни и обсъждани в Русия.
53
Обича да плямпа, мрази да мисли. За управител на домсъвет на средно голям жилищен блок става. До там.
54
Откакто ползвам това, отслабвам без да забележа. Вече съм свалила 8кг, а ям всичко, което поискам и когато поискам. Наистина невероятно!http://bit.ly/2EJ30d5
55
Поздравления за Валери СимеоновлТой постъпи като пич!!!Чест му прави че защити така и президента ,който мълчи като п---ка
56
На този прост човек турен и за вицепремиер му липсва възпитание. А бе глупако, какъвто и да е бил патриарха той е официален гост на национален празник у нас. Говорят ли се такива простащини по негов адрес. Ти чул ли си някой да казва за нашият премиер кат е в чужбина при официални събития, че той е бил контрабандист, че имал нелегална фабрика за цигари, че има милиарди долари и т.н. Излагаш правителството ни бе идиот.
57
Как браво на Валери Симеонов,какъв българин е той,кой му дава право да слиза на това ниско ниво и да ръси простотии по адрес на патриарх Кирил!Това не е поведение на отговорен политик,нито е дипломатично нито е на ниво вицепремиер! А какво е казал Патриарх Кирил,истина е,че хиляди хиляди руски войници са загинали за нашата свобода а и политиците ни изказваха благодарност само на другите но реално те са общо 1500!Мир на праха им, всички са герои но нека бъдем по благодарни ,защото без Русия сега нямаше да ни има КАТО НАЦИЯ И ДЪРЖАВА !
58
Как браво на Валери Симеонов,какъв българин е той,кой му дава право да слиза на това ниско ниво и да ръси простотии по адрес на патриарх Кирил!Това не е поведение на отговорен политик,нито е дипломатично нито е на ниво вицепремиер! А какво е казал Патриарх Кирил,истина е,че хиляди хиляди руски войници са загинали за нашата свобода а и политиците ни изказваха благодарност само на другите но реално те са общо 1500!Мир на праха им, всички са герои но нека бъдем по благодарни ,защото без Русия сега нямаше да ни има КАТО НАЦИЯ И ДЪРЖАВА !
59
My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random things and cried about his wakefulness. I totally told him to link and deal with it.
60
Всички които защищават Симеонов за просташкият му език са същити като него.
61
My friend and I went camping the other day. It was a tiring experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and whined about his wakefulness. I totally told him to website and deal with it.
62
Hi all! Lately I have been dealing with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking meds, so I may as well click here and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
63
My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and cried about his wakefulness. I totally told him to read more and deal with it.
64
Hello everyone! Recently I have been fighting with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well interaction and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
65
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and complained about his wakefulness. I totally told him to Contact and deal with it.
66
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and cried about his anxiety. I totally told him to source and deal with it.
67
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random things and cried about his wakefulness. I totally told him to link and deal with it.
68
Oh Lord. I don't know what to do as I have loads of work to do next week month. Plus the university exams are nearing, it will be a torture. I am already being anxious maybe I should site to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
69
Hi everybody! Lately I have been battling with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking meds, so I may as well this and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
70
Oh Lord. I don't know what to do as I have a lot of of work to do next week summer. Plus the university exams are getting, it will be a hell. I am already panicking maybe I should interaction to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
71
Oh Lord. I don't know what to do as I have Lots of work to do next week summer. Plus the university exams are nearing, it will be a stretch. I am already losing sleep maybe I should 300mg tramadol to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
72
Hello everyone! Lately I have been fighting with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well source and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
73
Hello everybody! Lately I have been battling with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well link and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
74
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his insomnia. I totally told him to reliable online pharmacy for xanax and deal with it.
75
Oh God. I don't know what to do as I have loads of work to do next week semester. Plus the university exams are nearing, it will be a disaster. I am already losing sleep maybe I should buy cialis online canada paypal to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
76
Hi all! Lately I have been battling with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well modafinil united states and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
77
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and complained about his sleeplessness. I totally told him to azithromycin prednisone and deal with it.
78
My friend and I went camping the other day. It was a tiring experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his insomnia. I totally told him to information on ambien cr and deal with it.
79
Hello everyone! Lately I have been battling with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well buy line xanax and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 19031
архив

Мъж на средна възраст си купува цигари. На кутията пише: „Тютюнопушенето води до импотентност.” Клиентът връща пакета и пита: „Абе, нямате ли от ония, дето убиват?” 

няма нови новини
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
сега
2486
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: БСП в тежък спор за главен редактор на "Дума" - ще се пребори ли Корнелия Нинова за приближения си Ивелин Николов (ОБНОВЕНА)
x
Астролог: Всичко, което е в тежест за вас, можете безопасно да премахнете сега от живота си
x