ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Ангел Найденов пред медията ни с разгромяваща критика срещу Бъчварова и Ненчев!

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Ангел Найденов пред медията ни с разгромяваща критика срещу Бъчварова и Ненчев!

25469
на 12.11.2015
ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Ангел Найденов пред медията ни с разгромяваща критика срещу Бъчварова и Ненчев!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Министрите Румяна Бъчварова и Николай Ненчев не са си на мястото, те не знаят какво правят. Затова загубиха доверието на служителите си", каза пред ПИК соцдепутатът Ангел Найденов по повод продължаващите и днес полицейски протести. Като пълен абсурд той коментира твърдението на двамата, че не са били уведомени за текстовете, касаещи двете министерства, в Закона за държавния бюджет. 

препоръчано

"Невъзможно е те да не знаят. Тогава излиза, че цялата система е порочна и незаконна. Защото, за да се направят такива промени, се иска становище на съответното министерство. Аз попитах лично Николай Ненчев за поведението му. Той се оправда, че не е знаел. Това се случва за първи път в демократичната история на България. Подобно поведение на министри  не е имало. Защото тук не става дума за някакви си 15-20 млн. лв., а за нещо глобално", уточни Ангел Найденов, който е и бивш военен министър. 

Бъчварова и Ненчев с поведението "ни чул, ни видял" се опитали да си измият ръцете от ситуацията и да се скрият зад гърба на финансовия министър Владислав Горанов. И по този начин поставяли под съмнение легитимността на целия проект за бюджета. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК