Вход
София
Времето в София 6 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров с ново разкритие за Нинова: Безсрамието на Корнелия не знае граници! Лишила е държавата от дивидент! Къде потънаха огромни суми във валута? (ДОКУМЕНТИ)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров с ново разкритие за Нинова: Безсрамието на Корнелия не знае граници! Лишила е държавата от дивидент! Къде потънаха огромни суми във валута? (ДОКУМЕНТИ)

на 19.12.2017
177384
81
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров с ново разкритие за Нинова: Безсрамието на Корнелия не знае граници! Лишила е държавата от дивидент! Къде потънаха огромни суми във валута? (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
19.12.2017
81
177384

Нова порция разкрития направи политологът и бивш депутат от ГЕРБ Антон Тодоров за Корнелия Нинова и работата й като приватизатор на "Техноимпекс". 

"Ако някой си е мислил, че безсрамието и наглостта на приватизаторката Корнелия Нинова могат да имат някакви граници, е дълбоко и задълго сгрешил. Няма граници за нахалството на днешната „социална“ другарка, а в миналото – устремена да приватизира най-сладките хапки от държавната баница, външнотърговските дружества", написа Тодоров на страницата си във Фейсбук.

Ето какво написа още той: 

НЕ СИ ТИ КОГАТО СИ ГЛАДЕН – ЗА ПАРИ! Вече разкрих, че, когато подписва договора за приватизацията на „Техноимпекс“ АД, тогавашната изключително близка до върховете на СДС безпартийна седесарка Корнелия Нинова получава активи за 3 млн.лева, от които над 1,8 млн. са НАЛИЧНИ ПАРИ ВЪВ ВАЛУТА. Тези суми се намират в банкови сметки в чуждестранни банки и в касите на няколко задгранични бюра на „Техноимпекс“ – в Либия, Мароко, Тунис и т.н. Досега нито веднъж, при нито едно от своите медийни участия, Корнелия Нинова не даде никакво обяснение какво е станало с тези огромни валутни средства.

Нещо повече – дори най-примирените опити на някои журналисти да я попитат по темата автоматично биват парирани и опаковани в отклоняване на разговора дали някой и кога е проверявал сделката. Оказва се обаче, че Корнелия Нинова наистина има нечувана амбиция да приватизаторства, която проявява веднага след като контролираното от нея чрез 33% лично нейно акционерно участие РМД „Техноимпекс-98“ придобива 67 % от акциите на външнотърговското дружество „Техноимпекс“.

Със Заповед № РД-18-355 от 27.05.1999 г. министърът на търговията и туризма Валентин Василев разпорежда на представителя на държавата в Съвета на директорите на вече приватизираното дружество „Техноимпекс“ Ирина Георгиева да гласува „За“ по т. 2 от дневния ред /за разпределянето на печалбата на дружеството за 1998 г./ като държавата трябва да получи 30 % дивидент от тази печалба. Да, ама не! Социалната днес другарка Корнелия Нинова тогава е новопокръстен капиталист и не дава нищо от държавната баница, до която се е докопала толкова неочаквано и за самата нея. На същото заседание на Съвета на директорите Корнелия Нинова като представител и основен акционер на РМД-то, което пък от своя страна е основен акционер във ВТД „Техноимпекс“, е решила, че дори законния дивидент на държавата в размер на 6 476 721 неденоминирани лева няма да й бъде изплатен. И както се вижда от документите, тази сума отива за прелицензиране на вече приватизираното дружество от новоизлюпената приватизаторка. Други над 6 млн. неденоминирани лева отиват за възнаграждения – нейното като изпълнителен директор и член на СД и на другите двама членове на СД. 

Не знам за Вас, но аз се чувствам безкрайно омерзен от тази жена и демонстративната липса на какъвто и да е морал при нея. Имаш чувството, че Нинова е нахълтала в спомените ти и най-спокойно се оглежда, какво би могла да приватизира, за да й влезе в работа. Докъде може да стигне в падението си Корнелия Нинова? Никога не можеш да предположиш. Този човек е крайно предвидим единствено в своята пълна непредвидимост. Докато уж говори нещо „социално“ с престорена зангажираност и на секундата може да изрече такава неистина, че и десет мъдреци да се стъписат пред нея. Всичко, което до този момент съм открил в българските архивни масиви за Корнелия Нинова е в хронична, непреодолима и много възмутителна вражда с онова, което тя се опитва да наложи за себе си. Преуспя за тази година и половина начело на БСП само в едно – доказа, че може да достига все нови и нови „зеещи“ висини в неистините, безсрамието и пълната липса на базисна политическа хигиена.

 

 

 

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(81)
1
този ли написа ,,Шайка'' за тиквата
2
Тоа па се разсмърде!
3
Корнелия безсрамна , а той много Убав !
4
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ РАЗБРА ЧИЙ ТЕСТИСИ ЛИЖИТЕ А ЗА ТОНЧО АВТОРА НА ШАЙКА ДВЕ МНЕНИЯ НЯМА ТОПКИТЕ СА БАНКЯНСКИ .
5
СТАНИ ОТ КОМПА ВАНА МАЯСИЛ!!!!!!!!!!!!
6
STIGA VECHE,BE HORA,GI NA BOGA NE STE DRAGI VECHE ZASRAMETE SE KOLEDA E NA PRAGA,SVETAT SE SMIRIAVA,A VIE KAKVO - ZLOBA.JL;ACH I POMIA VTRASNAHTE NI SIGIRNO CHAKATE KOLEDNI BONUSI ZA TOVA/1/ Ako triete vsevishnia vijda..........
7
РОШКО КА-ПУТА LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е-бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
8
Пък А.Тодоров ви евава найката и то аргументирано с документи.Какво повече искате да ви доказва,че вашата шефка е крадла.Те самите комунисти около нея са в ступор и не знаят на кой свят са та вие ли .рисляци ще я защитавате?
9
Този не се спря да вади скелети от гардероба.Явно много са му платили от шайката защото се надяват клин,клин да избие и народа за сетен път да поверва на бандата шайкаджии,които шета сега.Вервай народе,вервай;други са шайкаджиите.
10
Одиторите нямаше да заверят доклада на дружеството. Айде спри се Антоне.
11
Chovek li si ili izvanzemno??? Sopri se be brato,ke puknesh bre nai=nakraia
12
Ти нормален ли си, какъв одит, какви пет лева. Явно си тъп и безмозъчен трол, който пише клишета, които са му дали от Позитано 20. Не виждаш ли, че тук става дума за акционерно надмощие на току-що приватизиралата Техноимпекс Нинова. Тя, която представлява 67 % от акционерния капитал, се налага при гласуването над държавата, която има само 33 % остатъчно акционерно участие. И въпреки, че представителят на държавата на събранието на Съвета на директорите да гласува против - както му е разпоредил министъра, което виждаме от заповедта - Нинова със своите 67 % акции като представител на РМД-то "Техноимпекс-98" отрязва държавата, не й позволява да си получи 30 % дивидент и ПРИБИРА ЦЕЛИЯ ДИВИДЕНТ, който използва зе прелицензиране на вече приватизираната си фирма "Техноимпекс". Няма такава наглост, безочие и лакомия, съчетана с криминална психология като тази на Нинова. Браво на Антон Тодоров за всички тези разкрития, направо я закопа.
13
ВЪПРОС НА ВЪПРОСИТЕ ! Тази кога ще влиза в сливенския при леля Ставра , която е много строга , но справедлива ? И освен на Костов , дали е ду.хнал.а и на Дъ.лгия инкасатор ( за Курни и Надето Михайлова за Костов е от ясно по-ясно , но се питам , дали и на Р... О..В.Ччч-чъчъччъъ. е сторила е голямо духовно удоволствие ) . Ммм.аз ммтакова уей - нищо лично , мм.ии аз..ммт.акова само малко си разсъждавам .. ... Не -че нещо ... просто ..така ... А , дали тъз таковата , а ? А, дали , а, а? А-а , а-а ?
14
Антонке, пачавро, ти ли, който се драскаше седесар и гъ-за си даваше, само да се докопаш до позиция по това време, ти ли ще разправяш, че Корнелка била близка до върховете на СДС? Нищо общо не е имала със СДС. Била е в комбинка с мошениците Валентин Василев и Ичо Михайловски!
15
Представителят на държавата гласува да се начислят дивиденти за държавата, а Нинова вдига картончето, на което пише 67% и казва "Не, не даваме на държавата нищо за нейните 33%,да си ги окачи министъра в тоалетната". След години така стана и с Електроразпределителните дружества. Значи, когато ги купуват, могат да искат цена само за 67% от предприятието, а после всичките пари на предприятието си ги искат 100% за себе си.
16
А бе,червени гарги рошави,документите говорят,ама вие така сте се вглъбили в любовта си към тая климактеричка,че чак ставате жалки и смешни.И...да не се хванете за големите палци след време???
17
Не стига, че взема цялата печалба за себе си, ами и нарежда да не се плаща възнаграждение на представителя на държавата в Съвета на директорите за половин година. А за себе си си е написала и тантиеми - това е възнаграждение за директорите от печалбата и е отделно от правата им на дивидент като акционери и от заплатата като директори. Сама си ги разрешава, сама си ги получава.
18
Главните прокурори, които са проверявали приватизацията, са Никола Филчев (1999-2006, син на офицер от ДС), Борис Велчев (2006-2012, син на член на ЦК на БКП и внук на Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП), Бойко Найденов (2012-2013, завършил милиционерската академия през 1990 г.) и Сотир Цацаров (2013, член на БКП от казармата). Главен секретар на МВР за периода 2001 – 2005 г. е ген.майор, инж.,д-р на науките Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г.). Защо тези видни комунисти и милиционери, възпитани в най-светлите идеали на марксизма-ленинизма, не са вкарали в затвора безсрамната и нагла приватизаторка Корнелия Нинова?!?
19
Ви,информира за незаконни,дейности,а Вие го плюете.Ставате,съучастници,без''финикийско''покритие.Правилно е казал поета''не народ,а...''.
20
Вече не е интересно а е гнусно как може да съществуват такива като този,, родител ,,на Шайка,Антоне вече не си интересен, ако имаш нещо съществено отиди в съда и заведи дело.Иначе всички разбрахме че си на хранилка и каишка.Когато тиквите изчезнат къде ще бъдеш тогава-много ще ми е интересно в коя партия.Ти не си намери място бе, ще се сдобиеш с някое заболяване бе .Нямаш ли си професия да поработиш и друго .
21
Да си хапеш оная работа иска майсторлък и преди всичко много гъвкав гръб. Тоя пу..вец Антончо е благословен от всевишния. Има ги и двете качества. И за това нон стоп си хапи оная работа. Ами да си хапи, щом му прави кеф това. И да се хвали в фейса, че още има. Видите че му се радват много тия де все още не могат да стигнат оная си работа, оти сега тренират за по-гъвкав гръб. Алоооо Антончо, за повече подробности чети и моя фейс. Може след това да стигнеш и по-далеч от оная си работа.
22
Ако има документи А.Тодоров да ги предаде на прокуратурата и да я вкарат в затвора. Но по ми се гади от хора , които са плюли по ББ и то задълбочено и научно обосновано, като Тома Бикова и А. Тодоров. защото тези хора за пари ще предадат и майка си, а ние ги допускаме да ни управляват. Това е причината хората да бягат от страната, защото с такива хора никога няма да се оправим.
23
ПЕКливи педераси, до кога ще ни занимавате с този изрод
24
Как няма да реве и на червени тролове да плаща, нали истината излизайки на светло ще я превърне от истеричния глас на Партията в обикновенна крадла извършила документни престъпления ! Сливен плаче за г-жа Лъжа, чакат я с цветя и питка в специализираното заведение от затворен тип. 90% от върхушката на БСП са същите закононарушители! Дори последния и избор Гуменчо е бъдещ клиент на органите!
25
Ето какво точно разказа Октай: Преди близо две години съобщих, че с бездействието си, българските служби стават съучастници в контрабандата на цигари от „Булгартабак”. Точно тогава премиерът Бойко Борисов ми се обади по телефона. Близо половин час разговаряхме. Обвини ме, че едва ли не съм казал, че той участва в контрабандата. Обясних му, че информацията за доклада на турските служби ми е сто процента сигурна. Както съм и сигурен, че той също знае за този доклад. Тогава Борисов в прав текст ми призна: Аз знам за всичко това, но не е моя работа да се занимавам. Има си прокуратура и служби. Впоследствие за изненада на всички, но не и на мен, Бойко Борисов започна да адвокатства на турския президент Реджеп Ердоган пред Брюксел. Свидетели сме, че това се случва и днес с помпозните му лекции пред студентите в УНСС и на различни други места. Убеждава ни колко трябва да сме снизходителни към Ердоган и диктатурата му, защото видите ли, щели да ни залеят бежанци. Следва да си зададем въпрос защо нашият министър-председател толкова много рискува да се злепостави пред Брюксел, при положение, че обвиняват Ердоган в дестабилизиране дори на държави като Германия, Холандия, Австрия и Белгия?! Защо Бойко Борисов се е провалил като адвокат на Ердоган, защо Делян Пеевски е поел ролята на убития наркобос Филип Найденов-Фатик и защо трябва да се иска оставката на главния прокурор Сотир Цацаров ще разберете много скоро...
26
Славният българин Антон Тодоров ще бъде обявен за национален герой от премиера Борисов едва след изпълнението на смъртните присъди от Военния трибунал на червените крадци, а това време наближава. Тони ще остане в историята на Европейска България като велик българин и патриот.
27
Педялко, и ти си същата мърша като този откачения
28
На някой направи ли му впечатление че тая пачавра само по протести ходи и се опитва да ги яхва.Но най отвратителното е че те са и антибългарски срещу добива на български газ естествено в полза на Кремъл срещу Банско и тн. БСП = Български Системни Предатели
29
Пик пак пуснаха глупостите на тоя подлизурко.
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Тези които плюете А.Тодоров не се ли сещате , че Окрадените пари са Държавни - на всички нас ????
32
Завалията! Кога ги е събирал тези документи? Сигурно за всеки политик има някъде събрани подобни работи с които да ги държат на каишка. Сега Корни не е удобна и карат Антончо да ги размотава. С какво Корни е разсърдила шефа му Цвък?
33
ИЗТУПАЙТЕ ПОНЕ НАФТАЛИНА ОТ ТОЗИ НЕЩАСТНИК, ДА МУ CEРА В МУСТАКА!
34
колко струва долора тогава? кога стано деноминацията??
35
Протоколът от Общото събрание на "Техноимпекс" ЕАД е изготвен перфектно. Спазени са всички норми на Търговския закон и на Закона за счетоводството по онова време. Министърът (принципалът) е разпоредил отчисления от печалбата за държавата да не се извършват , а да се отнесат във фонд "Резервен" във връзка с прелицензирането на дружеството (виж заповедта му). Пълномощникът на министъра е гласувал против това решение на упълномощителя (министъра) или против волята на принципала. Забележете, печалбата на предприятието е 21 589 000 неденомирани лева тогава. Става дума за 21 589 лева сега. Министърът е решил 33 -те процента за държавата или около 6 600 сегашни лева да бъдат записани във фонд "Резервен" на фирмата. Мажоритарният собственик ( 67 %) е извършил точно това което министърът е поискал. Отделно от това, вижте за какви заплати на членовете на борда на директорите става дума. Записани са по 300 лева на всеки или по 300 000 тогавашни лева, разделете ги на 3000 и ще получите по колко долара е вземала Нинова на месец. С такива пари трудно може да се става милионер. Ето защо неграмотници като Тоню трудовака и като помиярите от ПИК да си eбaт майките.
36
Защо не пишете как са посрещнали днес Бойко в Лович младежите от гимназията за изучаване на чужди езици.Шмугнал се е като мишка в сградата под виковете -мутра и мафиот.А на полицаите викали-Защо го пазите,той е никой.Назначена американска марионетка. Но такива неща ПИК не пише.За вожда или хубаво или нищо.
37
ПОЗДРАВЛЕНИЯ Г-Н ТОДОРОВ!!!!!!!ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК КОИТО ЧЕТЕ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ СИ ПРАВИ СЛЕДНИТЕ ИЗВОДИ: 1.ТАЗИ ДРУГАРКА КОЯТО СЕ Е ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛА ОТ ПАРИТЕ ,КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПЛАТИ КАТО ДИВИДЕНТ НА ДЪРЖАВАТА -ТЯ ЛИ ЩЕ НИ УЧИ НА МОРАЛ !!!! 2 ТЯ ЩЕ ИСКАЛА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА КОРУПЦИЯ ? ТОВА НЯКАКВА ШЕГА ЛИ Е?КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА. НЯМА ЛИ НОРМАЛНИ ХОРА В БСП ?ТОВА ЛИ Е ЛИЦЕТО И ИМ ?С ТАЗИ ЛИ ЩЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО?ТЯ С ТОЗИ "АВТОРИТЕТ" ЩЕ СЕ СРЕЩА САМО С ЛИДЕРИ ОТ ДОЛНО НА НАГОРНИЩЕ.ТРЯБВА ДА И СЕ ВРЪЧИ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ЗА С.КРУШОВИЦА !
38
другарката пача е много честна
39
От кога държавните документи са личен архив на малката тиква. Чао тъпи гербери.
40
Ако до вчера си плюл и описвал една шайка,а днес и лижеш и г.з. и м.дете/около/, какъв си?За тоя и проф.Христов няма да намери определение.Аз съм тъп селянин и си мисля че това е един гладник, който се нагажда да лапа нечие л.й.о за да види 5лв в джоба си.А утре?
41
Пишете за Ловеч. Днес присъствах на освиркването на Боко. Викаха му Тиква и Мутра. Избяга като напикан... И това ми било премиер. Не,това е страхливец.... Напускам ГЕРБ!!!
42
Къде това бе ? Дай линк да го прочетем!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Е,ГОЛЯМА Ма....иЯ ИЗЛЕЗЕ ТАЗИ КУР НЕЛА!!!!!!
45
Цирк в Ловеч, мутрата се изплаши и скри като плъх!
46
INE LAJE TOZI, TAKA SE PREVATIZIRAHA VSICHKI DARJAVNI MALKI I GOLEMI DRUJESTVA. TAKA STANA I S TARGOVSKIA KOMPLEKS NA NDK. NA EDIN OT NAI GOLEMITE MAGAZINI DANACHNATA MU OCENKA BESHE PO-MALKA OT SAIVANA NA SELO. KOGA I ZA TAM NIAKOI SHTE POSMEE DA SE RAZROVI V DALAVERITE??????
47
Антончо,вече си безинтересен.Хората отдавна разбраха що за стока си и никой не се интересува от глупостите,които бълваш
48
Гербери и Псевдопатриоти.... Скоро си отивате...
49
Тия дни ГЕРБ яката го закъса с отмяната на мораториума, с успокояването на учените от БАН и ето, налага се да се пусне кучето Антон Тодоров да полае малко, че да разсее упреците по делата на герберастите. Цървула и актьорчето само не са достатъчни!
50
Миризливата и лъжлива курабия, си остава една безсрамна и крадлива курабия, но дано са го разбрали най после червените дебилни БСПеерасти..
51
Другари,Аз се чувствам употребен след последните разкрития на Тодоров. Гласувах за вас. Раздавах се ,агитирах. Оказа се че БСП крие в пазвата си една синя змия ,която си е сменила кожата ,наяла се е и сега пръска отрова и ни учи на морал. Другари ,помислите . Струва ми се е време др.. Корнелия Нинова да подаде сама оставка.Тя няма място в нашите редове. Просто не мога да си я представя да стои редом със светлия спомен за мъртвия ми баща бивш АБПФК ,които е лежал във фашистките затвори ,за да може тази нагла жена да краде и да ни учи на морал днес. Срамота. Да поискаме оставката на др. Нинова и на партиен съд .Такива нямат място в нашата БСП.
52
...успоредна на партийната линия , автоматично става истина! Щом е откраднато в името на Партията , било ЦУМ, било Техноимпекс, или Пловдивския Панаир , ,основна роля на Партията е един друг да си крият гърба , че да могат да се пак да се доберат до кокала и да крадат като за последно!
53
Пълен морален банкрут за крушовецката приватизаторка! Голям срам ! Истински позор! Приватизаторки-ментърджийки могат да бъдат само подсъдими, но не и да се правят на ментори на обществото.
54
СТАВА ВЕЧЕ БАНАЛНО !!!
55
ПАРИТЕ ГИ ТЪРСЕТЕ ОТ ИВАН КОСТОВ ТОЙ ГИ ПОЛУЧИ! И В КАСАТА НА СДС ! КОРНИТО БЕШЕ САМО СЛУГА НА КОСТОВ ТОЙ ТАКА СТАНА МИЛИОНЕР И ДЪЩЕРИТЕ МУ!
56
Абсолютно правилно действия на Корнелия Нинова,Никакви Пари на крадливото правителство на Драгалевския крадец Иван Костов.Те ограбиха България, заедно с мадридския крадец Симеончо/БТК ,ЕРП ,СИБанк и д-р./ неговия охранник Б.Борисов!
57
I ZPERMA LATINICA !.....
58
БКП Е МАФИЯ!!!!
59
Меката диктатура се налага тогава, когато властта овладее всички инструменти за формиране на народната воля с изключение на изборите. Тези инструменти включват: - партии и движения - медии - граждански организации - бизнесасоциации - профсъюзи Когато властта овладее или обезсмисли и изборите, диктатурата става твърда. Технологии При меката диктатура "формирането на народната воля" става не с преки забрани и изпращане в трудови лагери, а по заобиколен път. Чрез подмяна, сплашване, инфилтриране на ръководството на организации, прекупуване, лишаване от ресурси, кооптиране, фалшифициране на опозицията. Ключова за реализацията на тази схема е липсата на независима съдебна власт и регулатори. Има ли меката диктатура нужда от фюрер? Всяка концентрация на власт води и до естествена персонификация и превъзнасяне на "изключителните" качества на определен лидер, дори когато такива отсъстват. Меката диктатура се характеризира с опортюнизма на цяла група заинтересовани играчи да направят "своя" кандидат едноличен лидер и така да се разправят с конкуренцията. Ако тези играчи имат медийна империя, тя се "лепва" за водача и започва да го славослови до Бога. Останалите политици не стават за чеп за зеле, а той е поне канелка. А всъщност е нещо много по-голямо. И т.н. Хитлер идва на власт, без да има мнозинство, с аргумента, че "така са ги подредили хората" и понеже правителство е необходимо, неговото е единственото възможно. Той идва на власт и с подкрепата на големия бизнес, който вижда в негово лице някакво решение срещу нестабилността и заплахата от комунистите. Точно този опортюнизъм е характерен за всеки хибриден режим, за всеки преход от демокрация към нещо друго. Чрез взаимодействие и надхитряне между потенциален лидер и неговия антураж ерозира разделението на властите, а с това си отива и демокрацията.
60
wreme e tozi shizofrenen idiot da se zatwori w psichiatriata !...
61
Червените комунистически боклуци не вярват на документи.Те вярват на лъжливата Сланинка. По злобно червено-синьо човече не бях срещал.Не стига че лъже,ама и се перчи кокошката
62
ГЕРБерите и Всички Съмрдялковци прочетете Коментар 35
63
Антоне от 4-ти Километър да ти спират интернета
64
За няколко хилядарки шайкаджията плю на сурaтя си. Няма такъв деградирал тип.
65
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
66
Рядко се ражда такъв ароматен и рядък фе//каломет, който рови в миризливите тортички на всеки за който получава поръчка. Като е толкива честен, отива в прокуратурата и предоставя тази информация. Ако е виновна, да се съди. Има съд зажтеьи неща. Защо тук, в този отдавна компрометиран сайт, ще се появяват такива документи. Защо не поработи Тончо за периода в който Бстко е работиш в СИК, заедно с Маргините, Маджп, Бай Миле, Пашата? Защо не разриви, кога и защо Батко е докаран с белезници от Унгария? Защо не потърси по кои офшорни сметки Бстко изнася пари? А с Отрвд 28 се изнасят с палета. Ами за замъка който си е купил в Калифирния за над 350 милиона долара? За смазаните и заграбено бизнеси също.
67
Ха ха ха като ги питаш за Приватизаторка те ти отговарят а защо бият негрите в Америка !
68
Какъв офицер от ДС е бащата на Никола Филчев,след като е бил лагерист в Белене,а?!Оляхте,се другари демагози!
69
indjova,spisch li spokoini,ti si nared.
70
ЕЙЙЙЙ НЕНАКРАДЕ СЕ ТАЯ!!!! ПЪК ПОСЛЕ БОЙКО Й БИЛ КРИВ!!!!!!!!!!!!! КЪДЕ СИ ТИ ВЯРНА ПРОКОРАТУРА НАРOДНА ???????????????????????????
71
ИМА ЕДИН ДРУГ ТЕОДОСИЙ - МАЙСТОР НА КАВАЛА! А ТВОЙТА ФАЛШИВА СВИРНЯ Е САМО ЗА СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ. ИМА ОЩЕ МНОГО ДА НАДУВАШ КАВАЛА ДОКАТО ХВАНЕШ НОТИТЕ.
72
Дебили . Заслепени сте в обичта си към един човек , който наистина е затънал до гуша в далавери . Тодоров може да е всякакъв но - Показва до-ку-мен-ти . Нека другарката ханъм Импексова - Нинова са документи да опровергае казаното от него . А не както по рано в БТВ показва някакъв документ - но кой от вас прочете какво пише в него ?. Нека ги размножи и ги раздаде на журналистите - както постъпи Тодоров . Сега да ви обясня защо Тодоров не носи документите в Прокуратурата . Защото Дебили с приетия през 2008 год . закон за амнистията в приватизацията от тройната коалиция - прокуратурата е с вързани ръце и не може да направи нищо спрямо ханъм Импексова - Нинова просто защото закона е пази . А за да се премахне този закон трябват 180 гласа - това е . Единственото което прави Антон Тодоров е да покаже колко морална е Ханъм Импексова - Нинова
73
Да е честито на другарката новата титла . „ Ханъм “ - Нинова - Импексова . Ханъм носете новата ви титла с чест . Аз имам само един въпрос към Другарката . Защо спряхте ханъм да говорите за Паралелната държава - нещо тази думичка май зацикли в речника ти заседна в гърлото ви
74
Вчера в възторг цитирахте Тома Биков по същата тема, днес го плюете, същото ще стане утре и с Тони от Раднево. Между другото той сигурно вече подготвя "Шайката-3" срещу доскорошните си колеги от ГЕРБ.... Защото е свикнал да посрещне всеки обрат на съдбата.
75
Поне преди Коледа можехте да скриете този л@йнар.
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
защо не коментира безраосъдното решение на герб за лекарствата на онкоболните а ни занимава глупости
78
Тоя НЕМОЖАХА да го излекуват,така щеж си отиде !!
79
комунистически боклуциии
80
http://s4.pic4you.ru/y2018/02-13/12461/6183409-thumb.jpeg Здоровенный директор имеет в попу красивую секретутку азитку на собственном столе. Разогнав всех по домам, он позвал девчушку в личный кабинет, надел презик и грубо от трахал ее в узенькую задницу на своем столе... Смотрите секретарша азиатка порно онлайн и наслаждайтесь отменным анальным поревом с азиаткой...
81
cialis et insomni achat cialis en europe cialis for daily use ou acheter du cialis pas cher cialis kaufen wo cialis without a doctor's prescription free generic cialis wow cialis 20 tadalafil acheter cialis meilleur pri we like it safe cheap cialis generic for cialis usa cialis online generic cialis pro cialis lowest price http://kaivanrosendaal.com/#Buy-Cheap-Cialis http://kaivanrosendaal.com/#Cialis-Cheap-Buy-Online
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21990
архив

"Давам под наем 7 декара лавандула за декор на фотосесии. Парцела се намира между селата Братя Даскалови и Белево-община Чирпан. Цената е 10 лв. на декар за 1 час, като от 4:00 - 6:00 ч. и 20:00 - 21:00 ч. цената е респективно 15 лв. на час (залез и изгрев). На обекта има Ekotoi тоалетна и кафе автомат (не връща ресто). На разположение също е и 52 mm UV филтър. Офертата важи до 17 юли, защото на 18-ти съм пазарил трактор да жъна лавандулата.
За контакти - на имейл: stamat.fotografy@abv.bg.
Бонус: В западния край на парцела има една полуизсъхнала джанка, която може да се използва за разчупване на композицията!"

няма нови новини
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
сега
1477
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Какво се случва с организма, ако пием редовно доматен сок?
x