ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Бивш заместник-министър в капан на самолет призрак (СНИМКИ)

Епицентър

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Бивш заместник-министър в капан на самолет призрак (СНИМКИ)

91932
на 23.09.2023
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Бивш заместник-министър в капан на самолет призрак (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Изгорях с много пари и нерви в самолет призрак", съобщи пред ПИК бившият заместник-министър на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев.

препоръчано

Екшънът се развил вчера на летището в София. Куюмджиев и приятелката му трябвало да пътуват до Корфу. А от там да вземат кораб до Саранда, Албания, където да прекарат почивните дни.

"Платихме си самолетните билети - броихме 630 евро. Корабът ни струва 120 евро. Самолетът трябваше да излети в 16.20 ч. Чекирахме се. Бяхме спокойни. Отидохме на гейта да чакаме да се качим. Стана 16.05 ч., но на таблото пишеше непрекъснато "Към изхода". Нямаше информация за качване. Дори се пошегувахме, че сигурно самолетът закъснява, тъкмо няма да чакаме доста дълго време на Корфу, докато ни дойде време да се качваме на кораба", разказа пред ПИК Явор Куюмджиев.

В 16.10 ч. на апликацията на "Ryanair", с която трябвало да пътуват Куюмджиев и приятелката му, се получило съобщение, че гейтът е затворен.

"А на таблото продължаваше да стои съобщението "Към изхода". Звъннах веднага на "Информация". Чук как служителката говори с компанията превозвач и оттам й казаха да си купим нови билети. Нищо не можели да направят. Не знам каква е причината за това тотално объркване и не ме интересува. Загубихме близо 700 евро и много нерви. От "Суиспорт", наземният агент, който обслужва авиокомпании без представители на нашето летище, каквато е "Ryanair", казват, че не са виновни. От летището пък твърдят, че "Суиспорт" не са им дали информация. Не можахме да се качим на самолета не само ние двамата, ами и много други хора. Кой ще ни възстанови парите и нервите", гневи се Куюмджиев.

Наложило се Куюмджиев и приятелката му да пътуват с кола до Гърция.

"Ами какво става с хората, които са си дали последните пари до самолета", попита Явор Куюмджиев. Той е категоричен, че ще си търси правата. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК