ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Бивш заместник-министър в капан на самолет призрак (СНИМКИ)

Епицентър

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Бивш заместник-министър в капан на самолет призрак (СНИМКИ)

91260
на 23.09.2023
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Бивш заместник-министър в капан на самолет призрак (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Изгорях с много пари и нерви в самолет призрак", съобщи пред ПИК бившият заместник-министър на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев.

препоръчано

Екшънът се развил вчера на летището в София. Куюмджиев и приятелката му трябвало да пътуват до Корфу. А от там да вземат кораб до Саранда, Албания, където да прекарат почивните дни.

"Платихме си самолетните билети - броихме 630 евро. Корабът ни струва 120 евро. Самолетът трябваше да излети в 16.20 ч. Чекирахме се. Бяхме спокойни. Отидохме на гейта да чакаме да се качим. Стана 16.05 ч., но на таблото пишеше непрекъснато "Към изхода". Нямаше информация за качване. Дори се пошегувахме, че сигурно самолетът закъснява, тъкмо няма да чакаме доста дълго време на Корфу, докато ни дойде време да се качваме на кораба", разказа пред ПИК Явор Куюмджиев.

В 16.10 ч. на апликацията на "Ryanair", с която трябвало да пътуват Куюмджиев и приятелката му, се получило съобщение, че гейтът е затворен.

"А на таблото продължаваше да стои съобщението "Към изхода". Звъннах веднага на "Информация". Чук как служителката говори с компанията превозвач и оттам й казаха да си купим нови билети. Нищо не можели да направят. Не знам каква е причината за това тотално объркване и не ме интересува. Загубихме близо 700 евро и много нерви. От "Суиспорт", наземният агент, който обслужва авиокомпании без представители на нашето летище, каквато е "Ryanair", казват, че не са виновни. От летището пък твърдят, че "Суиспорт" не са им дали информация. Не можахме да се качим на самолета не само ние двамата, ами и много други хора. Кой ще ни възстанови парите и нервите", гневи се Куюмджиев.

Наложило се Куюмджиев и приятелката му да пътуват с кола до Гърция.

"Ами какво става с хората, които са си дали последните пари до самолета", попита Явор Куюмджиев. Той е категоричен, че ще си търси правата. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК