ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Борисов разчиства ГЕРБ след местния вот по черния списък "Мария Габриел"

Епицентър

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Борисов разчиства ГЕРБ след местния вот по черния списък "Мария Габриел"

267649
на 31.07.2023
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Борисов разчиства ГЕРБ след местния вот по черния списък Мария Габриел
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов стяга мащабна чистка в ГЕРБ веднага след местния вот. Председателят на партията ще гони знакови лица по черния списък на Мария Габриел, за който ПИК вече писа.

препоръчано

Това разкриха пред медията ни висши източници от средите на управляващите.

Сред нарочените за понижение са зам.-председателите на партията Томислав Дончев и Даниел Митов, както и шефката на парламентарната група Десислава Атанасова. Те ще се задоволят с ролята на обикновени депутати и ще бъдат разжалвани от партийните си постове.

Борисов ще чисти във всички посоки - и сред соросоидите, и сред другото лоби в партията си, подчертават нашите източници.

Мария Габриел ще се сдобие с поста на първи зам.-председател на ГЕРБ и фактически ще бъде посочена за наследник на Борисов. За това настоявали Брюксел и американското посолство.

На мястото на старите кучета Борисов ще лансира протежетата си от младежи - ГЕРБ, които са най-активни във футболната агитка на бистришките тигри. Вероятно кумецът на вожда - Георг Георгиев, ще стане втори зам.-председател на партията след Габриел.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК