ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Вижте предсказанията на Ванга за 2016 година!

Животът днес

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Вижте предсказанията на Ванга за 2016 година!

21666
на 08.12.2015
ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Вижте предсказанията на Ванга за 2016 година!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Предсказанията на баба Ванга са били доста странни и понякога неразбираеми.

препоръчано

Жената е казвала много и премълчавала още толкова на хората, които не са били готови да посрещнат съдбата си.

Днес говорим за нея, защото се оказва, че австралийските медии са попаднали на нейно много странно предсказание - мюсюлмански екстремисти ще нападнат Европа до 2016 година.

В нейните предсказания се говори за "Велика Мюсюлманска война", която ще започне в арабската пролет на 2010 година, ще се развие в Сирия и ще установи калифат до 2043 година в Рим. Не сме сигурни колко вярно може да е това, но в нейните 50 години и предсказания, жената е казала много повече, отколкото всеки друг. Жената е била кръстена "Нострадамус на Балканите" и имала 85% успех.

През 1950-та година, Ванга казала, че ще има сериозни промени в климата и ледниците на Антарктида ще започнат да се топят.

Предсказанията на старицата изобщо не са добри за Европа, след като сред всички тях е споделила, че континентът "ще спре да съществува" и ще се превърне в една сериозна пустош.

Сред попаденията на Ванга е и изборът на Барак Обама като президент.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК