ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Вижте простреляния Роберт Фицо секунди след покушението (ВИДЕО)

Акценти

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Вижте простреляния Роберт Фицо секунди след покушението (ВИДЕО)

236083
на 15.05.2024
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Вижте простреляния Роберт Фицо секунди след покушението (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В социалните мрежи се разпространява видео, заснето няколко секунди след разстрела на Роберт Фицо, на което се вижда как министър-председателят е качен в правителствена лимузина от охранители и полицаи, които задържат нападателя.

препоръчано

Според Dennik N, чиято информация не е официално потвърдена, стрелецът е 71-годишен мъж, който веднага след покушението е бил задържан.

По информация на изданието за момента животът на Роберт Фицо е извън опасност след нападението. Той е с нараняване на корема и на ръцете и краката.

Премиерът на Словакия е бил откаран със спасителен хеликоптер в болницата Рузвелт в Банска Бистрица. Според кадрите на TV Markíz той е бил изнесен от хеликоптера на носилка към спешното отделение. Тъй като спасителите покрили легналия премиер с чаршаф, не можело да се види дали е в съзнание и какви са нараняванията му.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК