Вход
София
Времето в София 15 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов проговори пред медията ни за скандалите с Нова телевизия и разкри как Би Ти Ви са го цензурирали: Поставиха политиците на колене, превърнаха ни в техни роби (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов проговори пред медията ни за скандалите с Нова телевизия и разкри как Би Ти Ви са го цензурирали: Поставиха политиците на колене, превърнаха ни в техни роби (ОБНОВЕНА)

на 08.10.2017
4298
40
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов проговори пред медията ни за скандалите с Нова телевизия и разкри как Би Ти Ви са го цензурирали: Поставиха политиците на колене, превърнаха ни в техни роби (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
08.10.2017
40
4298

Тази година ще вкараме в бюджета с 400 млн. лв. повече от туризъм

През последните два дни името на вицепремиера Валери Симеонов отново разбуни духовете. След една своя дума в сутрешния блок на Нова телевизия, той отново бе обвинен в почти всички грехове на света. Заклеймиха го като най-лошия, като човек който репресира журналисти и пречи на свободата на словото. Малко обаче знаят или по-скоро не се вълнуват, но като човек, който е собственик на медия е преживял едни от най-големите посегателства ,взривове, закани, коктейли молотов, унижавани и бити журналисти, за които обаче никой не се застъпи и не са  писани нито декларации, нито са е искало извинение.

В отговор на това и очернянето на името му за пореден път лидерът на НФСБ поиска от същите тези журналисти и от техните медии да се извинят в срок от 24 часа или ще ги даде под съд за клевета. За това какво се случи от тогава, получи ли е извинение, поставени ли са на колене хората пред определени медии, потърсихме лично Валери Симеонов, който да каже своята гледна точка от първо лице.

Интервю на Гергана Ингилизова

- Г-н Симеонов, поискахте от Нова телевизия, а и останалите медии, които ви нападнаха да ви се извинят. Поставихте срок от 24 часа. Получихте ли извинение от тях, някой потърси ли ви?

- След като съм поставил срок, съм длъжен да изчакам, независимо, че не са големи вероятностите да ми се извинят. Преценката в крайна сметка е на техните ръководства и собственици.

Тук е важно да подчертая, че след участието ми в сутрешния блок на Нова телевизия, никой не ме потърси с изключение на репортерите, които чакаха пред съдебната палата при внасянето на сигнала срещу Домусчиев. От момента в който се разпали тази истерия, което стана някъде към обяд в петък, до момента никоя медия не ме е потърсила за коментар по този въпрос.

- Как си обяснявате този факт, след като излязоха коментари от страна на почти всички медии, искаха дори коментари и от парламентарните групи в Народното събрание?

- Липса на журналистическа етика и професионализъм. Не може да хвърляш упреци върху човек, без да искаш неговото мнение. Нещо повече, много показателно беше, че не беше поискано мнението и на така наречената „жертва”. Забележете, че всички заобикаляха това, което всъщност е задължително условие при журналистиката. Трябва да вземеш мнението на засегнатата страна и на отговорната страна, но в този случай това липсваше. В същото време всички основни телевизии и издания се превърнаха във вариант на „Работническо дело”. Съдници, без да имат съдебни правомощия.

- Защо смятате, че Виктор Николаев се обиди и къде видя заплахата според вас, срещу свободната журналистика?

- Аз не мисля, че се е обидил. А за другото трябва да питате онзи, които ме обвиняват в престъпление по Наказателния кодекс.

- Не е ли важен и този момент, че вие трябва да се извинявате и да давате обяснение за поведението си, но от Нова телевизия така е не отговориха защо Ани Цолова бе свалена от екран и не е ли това уязвимото им място, когато говорят за свобода на словото?

- Това не беше основна тема. Лично мен трябва да ви кажа, че това не ме вълнува. Аз като собственик на медия, на мен също ми се е налагало да сменям водещи и променям формат на предавания.

Важното обаче къде в цялото предаване има заплаха, къде видя ръководството на Нова телевизия подобно нещо, за да излезе с декларация с общи фрази, но да упреква мен и другите гости, че посягаме на свободата на словото и свободната журналистика.

От цялата работа излиза, че имат право на свобода на словото, но ние гостите нямаме.

- Вие няколко пъти повторихте, че не желаете да отговаряте за чужди дела, независимо, че отговорихте на настоятелните въпроси на Виктор Николаев.

- Аз мога да споделя с вас, че много трудно се съгласих да участвам в сутрешния блок на Нова телевизия. След последното ми участие при Ани Цолова, на 17 или 18 август, ако не се лъжа, аз не съм участвал от тогава. Нямах и намерение, но продуцентката беше много настойчива. Моето единствено условие беше, да не коментираме изтърканата тема за хасковските назначения, което е дъвкано и несъстоятелно. Въпреки всичко, но според мен поне 10 минути се занимавахме с този въпрос. Няма как да не видя в това тенденция, да не реагирам малко по-категорично, че няма да коментирам този въпрос. Заявих, че не виждам нищо скандално и престъпно, че тези хора са роднини на някого, след като си вършат добре работата и са квалифицирани.

Имахме предварителна договорка за темите по които ще се говори. Аз съм наясно, че не мога аз да поставям сценария на въпросите, но разчитам на коректност.

- За хората които не са го гледали е важно да уточним, че вие отговорихте няколко пъти за вашето мнение относно Хасково, но водещият продължи да задава същите въпроси.

- Трябва да ви кажа, че в един момент се почувствах идиотски, че трябва да отговарям на един и същи въпрос по хиляда начина. В един момент дори бях готов да си тръгна. От друга страна аз не съм на разпит. Много здраве на онези, които си мислях, че политиците са длъжни да отговарят на всяка цена. Това да не е някакво следствие, дори и в съда не могат да те задължат да не отговориш. Това не е защото крия някого или имам гузна съвест, а защото смятам, че поредицата от многократно задаване на един и същи въпрос, не е много професионално.

- Имахте ли предварителен разговор за това да бъдат обсъдени пенсиите.

- Още в предварителните разговори, точно това ми казаха, че ще обсъждаме и нещата, които е направило правителството последните 5 месеца. Разбира се, че исках да се говори и по този въпрос. Опитах се даже да насоча натам разговора, но очевидно други неща бяха по-интересни.

- Да разбираме, че една медия като Нова телевизия не я интересува повишението на пенсиите, това че подавате сигнал срещу Кирил Домусчиев за ограбване на държавата и ред други неща. Освен това вие сте един от най-нападаните в това правителство. Смятате ли, че срещу вас се води някаква тенденциозна медийна война?

- Не мога да преценя, освен това аз не съм чувствителен към медийни агресии. Ясно е, че като политик трябва да имам по-висок праг на уязвимост и трябва да изнърпяваме много повече, но в случая неглижирането на положителните неща, не мисля, че е от полза не само на самата медия, но и на обществото.

Не искам да задавам тон на това какво трябва да правят медиите, но да се търси единствено негативното и лошото, от сутрин до вечер, но това също не мога да го разбера.

- След постоянното изнасяне на някакви компромати и скандали от страна на опизицият, смятате ли, че се цели дестабилизиране на държавата и правителството?

- Възможно е да има организирана кампания. Защото няма как на нормален и интелигентен човек да не му прави впечатление, че зачестиха координиране медийни атаки. Започнаха с Делян Добрев, след това вицепремиера Томислав Дончев, в един момент на Красимир Велчев и то без никакво основание, а сега аз съм поредния злодей, който се опитва да посегне върху крехката свобода и крехката душевност на журналистите.

- Вие написахте и във Фейсбук, че срещу вашата медия е имало много по-тежки посегателства.

- Това го припомних точно в деня, когато започна тази грозна кампания за оклеветяване, защото това е клевета, за което и ще ги съдя.

В интервю, което дадох за Би Ти Ви, същия ден и не беше излъчено, беше изрязано. Пред репортерката Канна Рачева, заявих че няма как точно аз да посягам на свободата на словото, след като съм бил в най-голяма степен потърпевш, като управител на телевизия, която е била подлагана на физически малтретирания, на подпалвания, коктейли молотов, взривове, побоища, на всякакъв вид брутални посегателства. Аз й го казах това, но то не беше излъчено. Поради тази причина аз няма как да си позволя да заплашвам когото и да било. Както и записа от сутрешното предаване продължава да се върти тенденциозно отрязаната част, която им е удобна.

- Значи да разбираме, че те сами се цензурират, цензурират и своите гости.

- Естествено, това според мен е много сериозно нарушаване на елементарна журналистическа етика. А тези медии са се подписали под моралния кодекс на медиите, защото има такъв в България, което не пречи постоянно да го нарушават. За това аз смятам, че трябва да се сложи край на това нещо и за това реагирах по този начин и поставих срок, за да не се стига до дела.

- Усещате ли го този момент, че и ваши колеги политици се страхуват да изказват мнението си, за да не бъдат нападани и омаскарявани от същите тези журналисти?

- Точно така е. В момента политиците са на колене пред медиите и то пред водещите, не пред всички. Политиците са в медийно робство в което робовладелците определят какво да правим, как да го правим, те определят кои са темите за деня, те определят кое е важно за обществото, те определят кой да бъде екзекутиран, те определят кой да падне на колене.

Може алегорията да е много силна, но е правилна. Фактически, ако си непокорен ще бъде обруган, каквото ще стане и с мен. И на всяка цена трябва да се извиняваш, без значение дали си виновен или не. Така накараха да се извини и Красимир Велчев, макар че той го направи по друг начин, но постъпиха така и с други. Пълната власт в момента е в няколко медии. Това не може да продължава, аз не съм съгласен, моите колеги също. И в Народното събрание и в правителството има достатъчно достойни хора, които не могат да бъдат упреквани във всички грехове на държавата. Не казвам, че няма грешни политици, колкото искате има такива или пък, но не може всички да бъдат слагани под общ знаменател. От къде на къде и парламентът се е превърнал в една мишена, а репортерстването се е превърнало в спорт по оплюването на тези, които са влезнали в политиката. На това трябва да бъде сложен край.

Аз мисля, че от тук нататък ще се отиде в сериозна промяна в отношението с медиите и с отразяването. Защото истината вече е казана, сигурен съм че ще има и много други хора, които ще го кажат, а обикновения зрител, че види че е подложен на една манипулация, която не може да продължава.

Ние няма как да тръгнем напред, след като постоянно има едно охулване, когато хората се делят на добри и политици, на добри и управляващи.

- В тази връзка рейтинга и на Народното събрание и на правителството и на всеки един министър по отделно зависи от медиите нали така?

- Абсолютно сте прави, за това бих ви поздравил, че макар и млада медия от първия си ден вървите в правилната посока и в интерес на хората.

- Относно актуалните политически теми. Вчера синдикатите обявиха, че са готови за масови протести. Искат увеличение на минималната работна заплата с над 550 лв., което са изчислили, че ще излезе около 950 млн.лв. на година. Вие обсъждахте ли този въпрос и какво смятате?

- За мен това е нещо съвсем ново, този въпрос не е обсъждан и не е поставян. Наскоро имаше Национален съвет за тристранно сътрудничество и такива въпроси не бяха споменати. Това е ново за мен, не мога да коментирам преди да се запозная на какво основание и най-вече от къде ще се вземат тези пари.

- Да обявим с колко се увеличиха пенсиите на възрастните хора, защото покрая скандалите може и да не е станало ясно.

- Пенсиите се увеличиха 24 процента. Никой не разбра за това. Вместо да има едно положителна атмосфера, защото това засяха над 824 хиляди души, като за някой повишението е 40 лв. Това са много сериозни постижения на правителството, още в началото на мандата, което е знак че това коалиционно правителство ще държи много за увеличаване на пенсиите и занапред, след като го правим още в първите месеци.

- От колко години не е имало такова увеличение на пенсиите?

- Мисля, че от 2009 година. Работеха по едно швейцарско правило, което ги увеличаваше с 4 лв. на година.

- ДПС също обсъждат да вкарат Законопроект за увеличаване на пенсиите по това правило, което според техните изчисления ще ги повече с още 5,4 процента.

- Ако трябва да сме честни, всичко е обвързано с възможностите на бюджета. Всеки може да смята и са казва как да ги увеличим. Но аз имам един въпрос не само към ДПС, но и към БСП. Когато миналата година декември месец при гласуването на бюджета, ние предложихме 300 лв. минимална пенсия, защо не ни подкрепиха и ДПС и БСП. Сега изведнъж всички се загрижиха за пенсиите, след като ги вдигнахме. 

- Вчера излезе статистика и поздравително писмо, че за 10 години това е най-силния ни туристически сезон това лято. Смятате ли, че и вие имате заслуга, защото за първи път някой се зае с това да има спокоствие по нашите курорти?

- Каквото съм могъл съм направил, каквото ми позволява и вицепремиерския пост. Радвам се, че още в първите дни от това управление успяхме да създадем условия за тези близо 4 хиляди човека да дойдат от Украйна, Молдова и други държави да дойдат да работят у нас, чисти българи. С това ние помогнахме на бизнеса. Свършихме и други неща, които така и не се разбраха. По мое настояване беше асфалтиран един участък около 12 км. над Аксаково, който беше безобразно разбит и откъсваше цялото северно Черноморие от Варна, но това не се разбра. Никой не разбра и за почистване на Камчия, че го направихме, за да предпазил от наводнения и заливанията на част от къмпинга и рибарското селища, почистихме река Хаджиска, за да няма миризми в горещите дни в Слънчев бряг. Другите неща са по-известни, като борбата с шума, борбата с нерегламентирани обекти, което продължава.

Истината е, че силния туристически сезон в България се дължи основно, че големи туристически държави загубиха много туристи от терористичните актове. Хубавото е, че успяхме да поемем повишения туристически поток, че успяхме да ги обслужим на добро ниво, да не допуснем замърсяване на нито един плаж, на морската вода, нямаме никакви инфекции, за първа година няма вирусни инфекции, с повече от 30 процента спадна и тежката престъпност в резултат на постоянните проверки.

Най-вече вкарахме между 350 и 400 млн. чисти левове в бюджета от данъци, повече от колкото за 2016 година. 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(40)
1
Симеонов и роб....не може да бъде
2
Предаде избирателите си,излъга ги че няма никога да се съберат с ГЕРБ,че Бойко няма да е премиер повече,че под 300лв пенсия няма да отстъпят,че бежанците ги гонят! Нищо не направи от това,пенсията е 200лв,ама цените скочиха неимоверно! Бойко е премиер и пудел си намери кръсти го Валери! Пълно е с бежанци в центъра на София,а военни с камиони се карат в хотелите на Валери 70лв на нощ му плаща на човек държавата! Това е истината!
3
А СА ОДА !..... ЗА ШИМОНА НИХИЛИЗТА С ПРУБИТИ ЧАРАПЕ !....О РОБЕ НА ТИКВАТА....О ВИНКЕЛЕ КАБЕЛНИКОФ....О ТИВИТКО КИНЕСКОПСКА....О БЕЛИ НЕГАРЕ НА НИВАТА НА МАНДРАТА С ТЕЯ РОБИНИ КА ПЕЕТЕ ТЕЯ ТУЖНИ ПЕСНИ....И....ТОЯ РОБСКИ ТРУД ДЕТУ ФРЪЛЯТЕ ТЬИ РОБЕ ШИМОНИ....БЕРАЧО НА ПОМУК У ПЛАНТАЦИЯТА НА БЕЛИЯ ГОСПУДАР ДОН БАЦО БАДОЛИО !....О ЦРЪНИ ТРУМПЕТИСТЕ ШИМОНИ....ФЛЕЗНА У ТОЯ СФИНЗКИ ДЖАЗЪ И СА НЕМА МРЪДАНЕ ДОРОГОИ РОБЕ ОФИЦИРЗКИ !....АИДИ СИГРАИ ЕДНА ПОЛКА * !....ВИД ТАНЦ *....
4
"В навечерието на българското председателство на ЕС медиите в страната получиха ултиматум. Той им бе изпратен Пресслужбата на Министерски съвет. Ултиматуми се връчват преди обявяване на война. В случая това се прави от най-високата инстанция, представляваща изпълнителната власт. Изпратеното по този начин не може да бъде приемано за лично мнение на Валери Симеонов, а е официална позиция на държавата, която открито застава срещу най-големите медии в страната. Подобен акт е без прецедент в българската история. В нито един период правителството не си е позволявало да дава ултиматуми на медиите в България", обявиха организаторите на протеста. "Освен от изпълнителната, война срещу медиите очевидно се води и от законодателната власт. Доказателство е фактът, че не бе снето доверието от депутата Антон Тодоров и той продължава да бъде част от най-голямата парламентарна група, тази на управляващата партия ГЕРБ", допълниха те. "Не приемаме ултиматуми! Не на войната срещу медиите! Не ни е страх, че столовете ни ще останат празни и няма да се поддадем на натиска да задаваме празни, удобни въпроси", обявиха организаторите. "Елате да покажем, че в България има медии и журналисти, които не приемат да бъдат мачкани. Елате да защитим правото да задаваме въпроси и да изискваме отговори от онези, чиито заплати плащаме! Носете си столове, които да подредим пред сградата на Министерски съвет - за да покажем, че не ни е страх, че столовете ни ще останат празни, а политиците са онези, които трябва да се страхуват от нас", призоваха те. Поканата не се отнася до работещите в ПИК и до Беновска !!!!
5
Уникален ТЪПУНГЕР!mf
6
В момента съм се захванала да оправям kypa на президента по Канал-3, но в слушалката ми казаха, че колегите журналисти не искали да присъствам на протеста пред МС на 11 октомври. На пук на тях ще бъда на протеста, ще се маскирам с мушамата и пластмасовата каска , които Световния лидер Борисов ми даде специално за случая. Ще слушам кой какво говори за Балканския Обединител и вечерта преди да му извъртя поредна свирка ще му кажа кои са най свирепите му противници измежду журналистите.
7
Медиите ни ни показаха истинското лице на злото.
8
Жалките жУрналисчета си измислят заплахи, за да се видят гОооолеми!
9
БЪРЗАТ ДА СЕ...Т Л...НА ! ОСВЕН,ЧЕ Е ПРАВ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВО - Е ЕДИН КОРЕКТЕН И ПОЧТЕН ЧОВЕК. А ГОРКИЯ ВИКТОРЧО / ДАВАЙ ВСИЧКИ ДА ПЛАЧЕМ ЗА НЕГОВОТО АРОГАТНО ПОВЕДЕНИЕ/ ЗАЩОТО НЕГОВИЯ ХОНОРОР Е ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ОТ ТОЗИ НА ДЕПУТАТИТЕ И МИНИСТРИТЕ !! ЕЙ ТЕЛЕВИЗИЯТА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!!! ДА НЕ СТЕ СЛЕДОВАТЕЛИ !! ЗАЛИЧИЛА СЪМ НОВА И БТВ - НЕ ГЛЕДАМ ПРОДАЖНИЦИ, КОИТО НЕ ПОДНАСЯТ ИНФОРМАЦИЯ СЛУЖЕЩА НА НАС И ИЗПЪЛНЯВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ СРЕЩУ МНОГО ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ !!!
10
НЕКА ИЗГОНИМ ЧЕРКЕЗИТЕ ПАШИ ОТ БЪЛГАРИЯ ....ДАЖЕ И ДА СА ...МАСОНИ. ..
11
ОПА ПИГЕЗА...ТУРИ ЗНАК 18 + ЗА ОФЦИ.....А ТЕ ФАЛАТ ВРАГОВЕТЕ НА ПУСЛЕДНИО ЖИВОИ ЧУВЕК БУЛГАРИН СИ Е ПРЕСТАПЛЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ И ЦЕЛА ИСТОРИЧЕСКА ИДИОТИЯ У ТАЯ ПАРЛАМЕНТАРНАЯ КОШАРКА ПУУЛНА С ОФЦИ КОИ СА ПРААТ НА ТЕНЕКИЕНИ / НАЧИ ЛАМАРИНА/ ЦИНК/ КОФА/ ВАЛЦИ....ИЛИ ГЛИГАНИ НАЧИ ДИВИЕ ПРАСЕТА....ИЛИ ВУЛКИ .... ВЪЛК КОИ ВИЕ У КЕНЕФА НАД ТОПЛИ ГОФНА НАЧИ !.... Е ТЕЯ ВАЛЦИ ИНАЧЕ ОФЦИ СА ЦЕЛО ПАДЕНИЕ НА МОДАТА У ПУЛИТИКАТА !.....
12
ПОДКРЕПЯМ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,ПРОДАЖНИТЕ БТВ И НОВА ЗАЩО НЕ ОТРАЗИХА ПОСЕЩЕНИЕТО НА пРезидента В ПОЛША КЪДЕТО ОТНОВО СЕ Е ИЗЛАГАЛ И Е ЗЛЕПОСТАВЯЛ СТРАНАТА НИ
13
Далавери Симеоново е НАГЛЕЦ. ОСТАВКА на правителството
14
Много коректен бил другаря ? Да отиде на изборите на границата и да блъска старци( български граждани) , за да не влизат и гласуват в страната , а балъците да му се хванат на сценария "патриотичен" и да хукнат да гласуват за него & со !
15
Този е истински загрижен да свърши нещо полезно , тия с малко мозък олигофрени си пеят само една песен!
16
Симеонов трябва да разбере, че кой каквото си направи друг не може и да си излапа попарата, която дълго време дроби. Този човек толкова се е опиянил от властта, че се самозабрави и реши, че ще векува. Много агресивен, заядлив и отмъстителен тип, който не става в никакъв случай за вицепремиер
17
А Валерката нищо ли не каза ЗА ЦЕНЗУРАТА В САЙТА НА ПИK+льoвциte ?!
18
С какво право този лъжец и агресивен примат се кичи с името патриот? Колко хора излъга за да го изберат, а се оказа, че само личната далавера си гледа. За да му казват хората Валерко Далаверко значи трябва бая да се замисли
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Тъпи, долни и продажни журналя, не журналисти!!
21
Шуробаджанащината №1 в националните телевизии – любовници, съпрузи, кумове и цели дружески кръгове около Венелин Петков, Ани Цолова и Лора Крумова лапат огромни заплати и се правят на морални стожери. С малки изключения на по-горе пишещите - ВИЕ ЛАПАЙТЕ МУХИТЕ, КАТО НЯМАТЕ УШИ ДА ЧУЕТЕ И ОЧИ ДА ВИДИТЕ. МЕДИИТЕ СА АБСОЛЮТНИ МАНИПУЛАТОРИ /МНОГО ДОБРЕ ПЛАТЕНИ/!!
22
DAY MU NA PROSTAKA VLAST I MU GLEDAY SEIRA E KAZAL NARODA OTNASYA SE ZA TAKIVA, KATO TOYA SAMO, CE TOYA SEIR NI STRUVA MNOGO SKIPO.
23
НЯМА ПО ПОРЪЧКОВИ ТЕЛЕВИЗИИ ОТ БТВ И НОВА.ОЛИГАРСИТЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА СВОИ ЦЕЛИ , А ЖУРНАЛИСТИТЕ ТАМ СА СУПЕР ПОРЪЧКОВИ.КАКВОТО ИМ КАЖАТ ТОВА ПРАВЯТ.ВИКТОР НИКОЛАЕВ НАСКОРО СИ КУПИ СУПЕР ГОЛЯМ ИМОТ. В СОФИЯ И ЕГА ГО РОВЕРЯВАТ ОТ НАП.ПОРЪЧКОВ ЖУРНАЛИСТ.
24
В СЛУЧАЯ СИМЕОНОВ Е НАПЪЛНО ПРАВ! НИКОЙ НЕ Е БЕЗГРЕШЕН И ТОЙ ИМА ПРЕГРЕШЕНИЯ, НО ЖУРНАЛИСТИТЕ СА АБСОЛЮТНИ БОКЛУЦИ.
25
Плюнко, да ти се извинят в Орландовци, татаро-черкезин неграмотен!!!! Наглите ПАТРИДИОТИ предадоха и продадоха своите избиратели и влязоха в крадливото шайка на СУДЖУЦИТЕ!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
26
Докажи го бе ДРЪВНИК имаш Интернет какво ти пречи,а може да отидеш пред Министерския съвет и да ИЗЛОЖИШ тази теза която Я лансираш бая време.А относно Цензурата – Валери тук е най-голямата цензура във ПИК които ти се пишат за приятели-апапи.
27
ПОМЯР СИ ТИ ПЕДЕРУГО ЧЕРВЕНА БЛЯДКА .
28
Защо не го питахте за кражбите му от строежа на кирливата бутафорна ограда ?
29
Каквото да си говорят журналистите в България, хората са го написали-по свобода на словото сме след африканските държави -на 98 място.Поръчкови журналисти,гадни олигарси.Младите да бягат оттук.
30
Да поставяш ултиматум от сайта на Министерски съвет и да отиваш ма съд не е ли много нагло
31
Валери Симеонов има кусури. Но има и топки.
32
Точно такива политици ни трябват!
33
Защо не ми излиза коментара пик?????be4c
34
Далавери, Болния и Шкембо ще гледат следващият Пррламент....по телевизията... Анадъмо!!
35
Брех колко тролове на БСП! Електората им е такъв! Обичат да чуват "истината" само от Нинова. Някой като каже нещо друго почват да обиждат!
36
Николаев, не кани повече политици ,не желаем да ги слушаме ,а този кошница Мендза е противна.Вие журналистите не сте ли единни ,искайте оставката на Симеонов и Тодоров,те са противни!
37
Целия този цирк се разиграва за да се прикрият основните теми за сегашния момент на България. ВРЪЩАНЕТО НА ИЗКОННИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ Заграбени заради его прищевките на граф нйои
38
Няма толкова смахнат политик като като крадливият скатаджия.
39
На този прост селянин може да се извини само някой тъп гербераст, като Първолет Маринов, че не му го е начукал
40
При псевдопатриотите нещата са съвсем объркани. Вярно е, че медиите чрез своите водещи нагло се опитват да ни натрапват измислените си истини, както на нас, така и на политиците. Но е политически нонсенс да защитаващ масовата шуробаджанашка практика, като тази в Хасково, на всички партии, особено на ГЕРБ, и то по точно този неграмотен начин.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Син пише писмо на майка си: "Скъпа мамо! Роди ми се син. Жена ми няма мляко и бебето сучеше от афроамериканка. Затова за една седмица то почерня." Отговорът на майката: "Скъпи сине! Когато се роди ти, аз също нямах мляко и затова ти давах от крава, но рогата ти пораснаха чак на 30 години."

няма нови новини
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
сега
1381
четат ПИК
сега
четат тази новина
ДРАМА В ПИК TV! Деси Фотосесията се бори за живота на болната си баба! Плеймейтката плаши лекари със съд - вижте защо в "Жълтите новини"
x
12 причини да се отървеш от контролиращ партньор
x