ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Генерал Деси с чутовен гаф в Чикаго! Жената на президента се крие с фас в ръка зад контейнери за смет (СНИМКА)

Политика

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Генерал Деси с чутовен гаф в Чикаго! Жената на президента се крие с фас в ръка зад контейнери за смет (СНИМКА)

301758
на 16.10.2017
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Генерал Деси с чутовен гаф в Чикаго! Жената на президента се крие с фас в ръка зад контейнери за смет (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Пореден гаф в биографията си на първа дама записа Деси Радева. Съпругата на Румен Радев се издъни типично по байганьовски в Чикаго, където наскоро придружи президента на срещата му с българската общност в мегаполиса. 

препоръчано

Известната ни спортна журналистка Ваня Влашка, която от години живее в града, щракна президентшата в срамна ситуация - да пуши, скрита зад контейнери за смет, докато мъжът й разговаря със сънародниците ни в българската църква. 

Ето какво написа във Фейсбук Влашка:

"Преди две седмици президентът Радев беше в Чикаго. Въпреки, че това не е моят президент, отидох на срещата в българската църква. Просто слушах, записвах разговора и снимах малко. Не беше нищо особено. След срещата обаче, когато си тръгвах, забелязах, че "първата дама" се е скрила зад едни контейнери за боклук в двора на църквата и пуши, придружавана от две дами.

Служител на американската "Сикрет сървиз" ги охраняваше, застанал с гръб. Снимах ги… Две седмици разсъждавах върху това дали да пусна снимката във "Фейсбук", или не. Като пушач напълно я разбирам защо го е направила. Но като "първа лейди" на една държава от Европейския съюз, дошла на посещение в Америка, би трябвало да се информира предварително, че това е страна, в която пушенето на обществено място не е приемлив стил на поведение дори за клошарите.

Беше грозно и унизително, така го усетих. В същото време си мислех: защо трябва да се включвам в общия хор от критикари, които постоянно обсъждат "Генерал Деси", нейните рокли, обувки, прически и т.н.? Днес обаче ми хрумна, че това е може би парченце от големия политически пъзел и правото ни да знаем кой и какви хора управляват България. Ако съпругата на българския президент се крие с цигара зад контейнери с боклук и нейният съпруг няма нищо против, какви ли ги върши самият той?"

Ваня Влашка бе дълги години репортер и редактор в спортния отдел на в. "Труд". Преди това беше и елитна баскетболистка.

 

Сподели:
Бомба x
Вредна ли е захарта в плодовете Вредна ли е захарта в плодовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова с горещ анализ за алъш-вериша с депутати от ПП: Търговците завладяха храма на българската демокрация (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова с горещ анализ за алъш-вериша с депутати от ПП: Търговците завладяха храма на българската демокрация (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това