ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георги Марков гневно: "Да, България" и ДСБ не са никакви партии - едните са НПО на Сорос, а другите агенти на БСП! Радан с репликата "бай Х*й" е срам за ЕНП

Акценти

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георги Марков гневно: "Да, България" и ДСБ не са никакви партии - едните са НПО на Сорос, а другите агенти на БСП! Радан с репликата "бай Х*й" е срам за ЕНП

273432
на 28.05.2024
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георги Марков гневно: Да, България и ДСБ не са никакви партии - едните са НПО на Сорос, а другите агенти на БСП! Радан с репликата бай Х*й е срам за ЕНП

Последвайте ни в Google News Showcase

Драги и уважаеми читатели на ПИК, в първия ден от новата седмица и 14 дни преди изборите 2 в 1 ще ви запозная с последните предизборни истини, които няма да чуете по телевизиите на Сорос - Нова и бТВ.

препоръчано

1. Във Франция Льо Пен и Жордан Бардела ще разгромят военолюбеца Макрон с 33% на 15%. Вчера Льо Пен се зарече, че времето на Урсула изтече.

2. В Италия Мелони води убедително с 27% срещу 20% на левите. Конте с “Пет звезди“, който е твърдо против войната, ще направи силен резултат. Салвини също е на път да вземе двуцифрен резултат и каза: “Столтенберг и Макрон да отиват на фронта да се бият, италианците не искат!“.

3. В Холандия Вилдерс ще победи съкрушително партията на провалените Рюте и Тимерманс. Ако тази неделя имаше избори, той щеше да победи вече не с 37, а с 46 депутати.

4. В Чехия Бабиш, който снощи се кефеше на Световната титла по хокей на чехите, е сигурен победител над партията на войната на Фиала.

5. Алтернатива за Германия ще отупа най-слабия канцлер в Историята на Германия Олаф Шолц. Навремето Щраус беше казал, че ХДС/ХСС не трябва да допускат вдясно от себе си друг субект. Това обаче е факт. Нещо повече - в Източна Германия Алтернатива за Германия ще е първа политическа сила.

6. ДСБ не е системна партия, защото въобще не е партия, а джудже-агент на БСП, убило СДС, от което останаха само орлите на Орлов мост.

Иван Костов доведе и награди Сорос с орден “Стара планина“. Онзи пък Стефан Тафров на 15 януари 1992 г. скрои номер да признаем първи и безусловно Македония. Той направи това в отсъствието на председателя на парламента Стефан Савов и на външния министър Ганев. Днес чуваме от комшиите, че сме въшки, татари и фашисти. Затова го накарах този Тафров да си напише оставката като заместник-външен министър. И той го направи.

ДСБ е срам за ЕНП. Хелмут Кол се е обърнал в гроба, че вътре е бай Радан, който каза “бай Хуй“ на най-големия изборен победител в ЕНП - Бойко Борисов. Този Радан от ДСБ направи дует с Йончева от БСП, та Европарламентът прие, че има македонско малцинство в България и ни задължи да приемем лудостта трети пол.

7. “Да, България“ не е системна партия. Въобще не е партия, а НПО на Сорос, под прикритие на “Институт за правни инициативи“. 

Задачата, кoято Сорос му постави, е да намери главен прокурор на България като Летисия Джеймс на Ню Йорк и Алвин Браг на Манхатън, които извършват политическа разправа с Тръмп, или като онази Кьовеши, разсипала политическия живот на България.

Христо Иванов няма системна партия, а системно разсипа българската Конституция и правовата държава. В резултат на това на 10 юни ще е имаме два парламента и 480 депутати. Толкова може комунистическото отроче и правна и политическа нула - две нули.

8. Поради трагичните си резултати в Италия, Франция, Холандия, Унгария и други държави, ЕНП ще падне под 150 евродепутати, въпреки че събира от кол и въже соросоиди, като бай Радан и тези от Бенелюкс и Скандинавието и социалдемократи, като тези в Португалия. Манфред Вебер не ще да говори с Льо Пен, Орбан, Качински... С други думи - ще се прегърне със социалистите, щом не иска Идентичност и демокрация и консерваторите.

9. Ванката Кръстев съобщи тъжна новина в “Шпигел“ - Европа е в световъртеж. Мисля, че Западната част е по-зле. Тя е в кома. Местното население е вече малцинство в собствените си страни, а християните гинат от миграцията на ножа. Нови трима бяха заклани вчера в Лион от миграцията на ножа.

10. Кикл ще бие убедително в Австрия и до Коледа ще има Австро-Унгарски съюз, в който ще се включат още Сърбия и Словакия и който ще каже "Не!“ на войната, миграцията и джендъризма.

11. След 150 дни, Тръмп ще помете Байдън и ще спре изтреблението на украинския народ, до което доведе фикс идеята Украйна да влезе в НАТО.

P.S.: Kонституционният съд продължава да мълчи по безумната Конституция на Христо Иванов. Това е отказ от конституционно правосъдие!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК