Вход
София
Времето в София 15 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георг Георгиев каза какво е трън в очите на БСП: Завиждат, затова искат оставката на правителството

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георг Георгиев каза какво е трън в очите на БСП: Завиждат, затова искат оставката на правителството

на 09.03.2018
3025
33
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георг Георгиев каза какво е трън в очите на БСП: Завиждат, затова искат оставката на правителството
Автор: ПИК
09.03.2018
33
3025

Това да искаш оставката на правителството, когато се намира в най-важното в политиката - председателството на Европейския съюз, не говори добре. Не говори добре, не знам дали е от завист или нещо друго. Все пак е по-добре да не мислим как да не разрушаваме. Социалистите, като опозиция, имат правото да критикуват. Ние никога не сме се крили от грешките си. Смятам, че е добре, когато имаме реални постижения, да си ги признаваме. Така коментира заместник-външният министър Георг Георгиев в студиото на "Още от деня" почти истеричните искания на БСП да свали правителството.

"Без да звучи самохвално, но всички българи трябва да се поздравим с българското председателство. В дневния ред на Европа се изтъкват приоритетите, които ни интересуват. Думите на г-н Дол от днес са абсолютно в тази посока. Тук става въпрос за нас. Колкото по-често казваме, че сме бедни и малки, толкова по-бедни и малки ще сме. Гласовете, които чуваме тук, са по-силни от гласовете, които чуваме от Европа", продължи Георгиев темата за европредседателството. 

Според него, правителството в лицето на премиера Бойко Борисов, е реагирало мигновено и по най-добрия начин в сделката между ЧЕЗ и българската "Инерком" на Гинка Върбакова: "Видяхме една моментална реакция на г-н Борисов. Напълно разпознаваме, че темата е чувствителна и важна българското общество. Всички действия, които се предприеха - най-вече пресконференцията и бързата връзка с чешкото правителство, разсяха съмненията. Нека не забравяме, че става въпрос за сделка между два частни субекта и следим как тя се развива".

Георгиев коментира и темата с охраната на границата от нелегални мигранти и дали това ще е козът на европейската десница на предстоящите европейски избори, които са догодина. В този дух се изказа днес и премиерът Бойко Борисов, че е необходим строг контрол: "Това не е коз, нито е противопоставяне. България продължава да бъде най-защитената и най-сигурната граница на ЕС. Това е мисия, която изпълняваме, макар и да не сме членове на Шенген. Ние го правим и ще го правим. Гарантираме сигурността на целия континент, не само на гражданите на България".

"Опозицията не би следвало да играе със страха на хората, особено в толкова важна тема. Отговорните политици търсят начина как да работят заедно. Трябва да търсим общите решения", завърши младият дипломат.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(33)
1
Това не го ли каза дол?Нали са от един дол дренки,нищо чудно-
2
Крушевска та пЪчавра е един Фмирисан болшевишки боГлук!!!
3
НА КАКВО ДА ВИ ЗАВИЖДАТ ? НА ПИЛЕШКИЯ МОЗЪК ЛИ ? СМЯХ!!!!!
4
Големи и богати сме, големи и богати сме, големи и богати сме, големи и богати сме, големи и богати сме... Абе, защо ме връзвате !
5
ПРОКЛИНАМ ДЕНЯ ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ В ТАЗИ ДЪРЖАВА .......
6
гледа на Бойко Борисов по същия начин както ГЕРБ гледа на циганите - купуване на гласове срещу трохи... Идват избори догодина. Амааа........говорим за духалки или за свирене.
7
https://www.youtube.com/watch?v=RNrj_YevwV4
8
Е що бе, всичко е точно....
9
ПОПА НАБИ КАНЧЕТО НА ГРИПЕНА И ТОЙ МЛЪКНА ОШАШАВЕН. МЪЛЧИ ВЕЧЕ 6 ДЕНА.КУРАБИЯТА ИМПЕКСОВА САМО ЧАКА ДА СЕ СЕТИ НЕЩО И ДА ИСТЕРЯСА!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
ЕДИНСТВЕНО ПЪЛНОТО ИЗТРЕБ.ЛЕНИЕ Е ШАНС ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ! СМЪ.РТ ЗА БКП
12
Тоя гробар говори и изглежда като някакъв неуспешен модел кухненски робот.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Не се разбра как може млада дама от село Крушовица на 28 г. да си купи Техноимпекс???Не видяхме реакцията на президента.Баси смешника смотан, как да не се документират срещи в Президентството! Звукозаписи, видеозаписи и стенографиране има на всяка среща! Това да не е селска кръчма, където се бистри политика на пияна глава, или е конспиративна среща на агенти на КГБ, та всичко е затрито, за да не се види позора на нашеница, когато му набива канчето представител на чужда държава :) Фалшивият герой, презентиран от Решетников ще излезе голям страхливец и малодушник! Жалко за любовта на червените бабички, дори и сандалетката на Деса е с повече кураж!!!
15
А ВСИЧКИ МУЛТИМИЛИОНЕРИ, МИЛИАРДЕРИ И ОЛИГАРСИ - ПЕД.ЕРАСИ ...ДО ЕДИН ОТ...БКП-БСП-ДПС - ДС! СМЪ.РТ ЗА БЪЛГАРОМРАЗЦИТЕ ОТ БКР
16
Всички завиждат на ГЕЙберастите затова, че сме евроГЕЙските ПОМИЯРИ.Най-бедната, корумпирана, лицемерна страна водена от престъпници.Булгаристан е евроГЕЙската утайка.Кенефа на ГЕЙропа.
17
Г-н Дол, не завиждаме на ГЕРБ, че сме най-бедната и най-корумпираната страна в Европа под вещото ръководство вече осем години на Вашия приятел БМБ. Тревожим се от тези факти. И искаме тази оценка, дадена от ваши авторитетни източници, да се промени, както и да се промени стандартът на живот на нашите сънародници. Приемаме като тъжна шега думите Ви, че българските села се развиват непрекъснато. Отдаваме ги на това, че Вие не сте виждали българско село. Радваме се, че българският министър-председател е "най-успешният шеф в Европа" и вече е задминал г-жа Меркел и Г-н Макрон, но се питаме защо лидери от Вашето политическо семейство не го оценяват подобаващо и не ни желаят в Шенген и Еврозоната заради корупцията в управлението на този "успешен" премиер. Не чухме и оценката Ви за това, че ГЕРБ оттеглиха Истанбулската конвенция, на която толкова държите. Дали това не стана и под натиска на българските социалисти, които според Вас не съществуват, заедно със 70 процента от българите. Мълчите и за грандиозния международен скандал, в който ни забърка Вашият приятел БМБ с криминалната продажба на ЧЕЗ, на връх председателството. Не се ли притеснявате и че парите на европейските данъкоплатци потънаха в преградното съоръжение на външната граница на Европа, което се разследва от българското правосъдие. Много въпроси без отговори. Г-н Дол, казвате, че "успехът на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек". Надявам се, че в това - “всеки човек”, включвате и онези хиляди българи, които всяка седмица протестират на улиците на България срещу правителството. По техните думи успехът на страната ни минава през оставката на БМБ.
18
Този не беше ли онзи дето целуваше по телевизията ръка на Мутрата?
19
Ще ви мачкам с циганските гласове, нещастни тъпанари.Ще ви мачкам, и ще крадЪ и с ГЪ30 си, както и досега.Сега имам 5млрд., но ще ги направя 10 хахахаха, балъциииии, да ми ядете ГЪ30.
20
Всеки иска да е на мястото на бедната селянка закупила Техноимпекс, ама Всичко произлиза от БКП и принадлежи на БСП! Никой не трябва да се пречка на ръководството и спонсорите на Посрания! Може 28 годишна селянка от Крушовица да си крадне, но е забранено да се купи!
21
А БОЙКО СИ ГО ПРЕМЕСТИ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ. БОРИСОВ Е НАЙ-ДОБРИЯ ШЕФ НА ЕВРОПА !
22
Руските шпиони имат една единствена задача: да смъкнат правителството и да завлекат България в Евразия при крепостните. Тези подлеци, ако можеха да си представят каква съдба очаква националните предатели по време на война, щяха да се гръмнат още сега.
23
След 3-тото управление на Тиквата - слънце средната заплата е 5000 евро, пенсията е 3000, пенсионерите се редят на опашки за записване за круизи ,младите обикалят световните курорти , а автокъщите се оплакват , че не могат да осигурят най новите модели в достатъчно количество.Българин най сетне получава Нобел за епохално откритие по тема-влиянието на яденето на свинска мас върху интелектуалното израстване на тиквите.В името на равноправието управляващата коалиция се нарече ПГРГ/ парламентарна група разпрани ..../.Та как да не завиждаш.
24
Този ли се срамуваше от Българското Си Име,Георги,та Се е прекръстил на Георг
25
Дали корумпетата от герб виждат и чуват как изглеждат в очите на хората- ПЛЮНКИ! КРАДЛИВИ КОРУМПИРАНИ ПЛЮНКИ! От тази каша, последната, която забъркахте с ЧЕЗ, просто станахте за резил в цяла Европа. Боли ви, и ще продължава да ви боли! Свърши народната любов! Ама ви е страх, че паднете ли от власт, много от вас ще поемат пътя към " Столетов " 21- т.е. Софийски затвор. Просто страхът вече ви тресе! Няма връщане назад, дори да купите не за 3-ти, а за 33- път изборите!
26
Дали корумпетата от герб виждат и чуват как изглеждат в очите на хората- ПЛЮНКИ! КРАДЛИВИ КОРУМПИРАНИ ПЛЮНКИ! От тази каша, последната, която забъркахте с ЧЕЗ, просто станахте за резил в цяла Европа. Боли ви, и ще продължава да ви боли! Свърши народната любов! Ама ви е страх, че паднете ли от власт, много от вас ще поемат пътя към " Столетов " 21- т.е. Софийски затвор. Просто страхът вече ви тресе! Няма връщане назад, дори да купите не за 3-ти, а за 33- път изборите!
27
Опазил ме господ да завиждам на това герберастку джендърче и на искукуригалия му дърт сводник Дол,дето днес се нъсра в гащите си и овоная орталъка.А джендърчето му излиза усрания дирник.
28
За какво да ти завиждат бе човек, че с измислената ти бакалавърска диплома, само заради това, че си герберски младежки активист те направиха зам.министър точно на МВнР? То не е за завиждане, а за реване! Ти като си знаеш умствения багаж гордееш ли се, че по такъв грозен начин заемаш незаслужено мястото на кадърен и опитен дипломат?!
29
Кой ти завижда бе мухльо недоклатен, кога стана калайджия кога ти почерне насрания гъз? вземете та попрочетете по някоя книжка та дано се поограмотите малко.
30
Нинова е изключително ограничен човек. Зле възпитана, злобна и лицемерна. Както каза др. Георги Гергов - трето качество човек. Такива алчни и безскруполни изчадия загробиха България/Луканов, Р.Гечев, Жан Виденов серГЕЙ Станишев, Масларова и още цяла плеяда лакоми и алчни комунити/
31
Като го слуша човек как рецитира всички евроатлантически ценности наизуст и опорните точки на ГРОБ направо ми се приспива.В цялата тази рецитали човек ще разбере колко високо се вдигнали летвата гербаджийте и колко "добре" живее българския народ-с видоко вдигната глава и поглед устремен "в светлото ни бъдеще" Това да ви говори за нещо? Една партия, един водач, един път-сега към аглосаксинските и ционистките ценности-то и посланика е точно такъв закърмен точно с тези ценности
32
Целуна ръката на Бойко Методиев Борисов и стана зам. министър. А иначе, Бойко Методиев Борисов е международник. Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце, присвивайки от радост честните си очи?
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Минувачка крещи на полицай:
- Пред очите ви играят на комар, а вие просто отминавате!
- Госпожо, търсете глупаци някъде другаде! Вчера изгубих сто кинта и нямам намерение да опитвам пак.

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1693
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
Ето по какво ще разберете, че ви обича
x