ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! За това ли се обади Бербо на Жозе (КАКЪВ ЖЕСТ!?)

Световен футбол

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! За това ли се обади Бербо на Жозе (КАКЪВ ЖЕСТ!?)

29499
на 06.12.2016
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! За това ли се обади Бербо на Жозе (КАКЪВ ЖЕСТ!?)
Автор:   Тервел Илиев

Последвайте ни в Google News Showcase

Агенция ПИК стигна до важна информация за Димитър Бербатов. Митко се е чул по телефона с Жозе Моуриньо. В случая по-интересна е темата на разговора. Диалогът на Берба с мениджъра на Манчестър Юнайтед, преди часове, не е за трансфер на Димитър в клуба. Митко няма да акостира отново като играч на "Олд Трафорд". 

препоръчано

Според запознат източник от родните футболни среди, най-вероятно контактът е продиктуван от доброто приятелство на Бербо с група наши треньори. Митко ще се опита да уреди стаж на Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков в Ман Юнайтед? Където въпросните да могат да усъвършенстват футболните методики, които използват. В момента добрите приятели на Бербатов са треньори на Верея като Берба често гледа срещите на тима от трибуните и подкрепя наставниците.

Добрите отношения между настоящия мениджър на Юнайтед Жозе Моуриньо и бившия голмайстор на тима Димитър Бербатов са всеизвестни. Ето само част от мнения, които двамата разменят през годините:

"Бербатов си играе свой стил, не се притеснява от тези около него. Приятен е за окото", коментира Моу.

"Не мисля, че има футболист, който не иска да играе под ръководството на Моуриньо. Всички футболисти, с които той е работил, говорят невероятни неща за него", заявява Бербо.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 12 май - непредвидени трудности изнервят Телците, Стрелците да очакват финансови постъпления
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК