Вход
София
Времето в София 7 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Корнелия слага Янаки Стоилов на мястото на Валери Жаблянов - гласи го за кмет на София

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Корнелия слага Янаки Стоилов на мястото на Валери Жаблянов - гласи го за кмет на София

на 19.06.2019
138348
39
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Корнелия слага Янаки Стоилов на мястото на Валери Жаблянов - гласи го за кмет на София
Автор: ПИК
19.06.2019
39
138348

Оскандалената лидерка на БСП Корнелия Нинова вече е намерила с кого да замени изгонения от нея непослушник Валери Жаблянов в Изпълнителното бюро. Това е бившият яростен противник на председателката и днешен неин привърженик Янаки Стоилов. Тя обмисляла и варианта да издигне бившия депутат, когото изгони от парламента с промените в устава, за кмет на София на предстоящите местни избори през октомври.

Това научи ПИК от отлично информирани източници от "Позитано" 20.

Янаки Стоилов рязко взе завоя от опонент на Нинова към неин защитник преди изборите за Европейски парламент. Най-ненадейно той се озова на втора позиция в червената евролиста, съставена от самата председателка. След мощния скандал на заседанието на националния съвет за състава ѝ и тайното гласуване на членовете му, Стоилов изпадна от първата десятка и впоследствие се отказа от предизборната надпревара.

Той обаче явно е преглътнал сръднята си, защото на заседанието на конгреса на БСП в неделя водеше втората му част като модератор, макар в Зала 1 на НДК да бяха останали само петдесетина делегати.

За награда скандалната лидерка, която се обгражда само с верни и сервилни кадри, обяснила пред приближени, че ще вкара Янаки Стоилов в Изпълнителното бюро на мястото на Валери Жаблянов, когото възнамерява да изхвърли оттам на заседанието на Националния съвет на партията, предвидено за 30 юни.

Нинова решила да се отблагодари на отстъпника от опозицията ѝ и като го предложи за кандидат-кмет на София, разказаха социалисти пред ПИК. "С такива послушни кадри от старите лица на БСП мога да работя", мотивирала идеята си скандалната лидерка.

Янаки Стоилов, който е юрист по образование и се смяташе за една от младите надежди на покойния стратег Александър Лилов, е в парламента още от 7 Велико народно събрание. Той обаче се оказа тежко потърпевш от новата лидерка, тъй като тя наложи връткав текст в устава на партията, според който депутати, заемали поста на народни избраници в течение на 2 мандата, нямат право повече да се кандидатират за такива.

Тъй като обаче самата Нинова попадаше под ударите на този член, тя уточни, че двата мандата трябва да са пълни, а не предсрочно прекратени. Тъй или иначе, Янаки Стоилов изпадна от възможността да влиза повече в парламента.

Вероятно това беше и причината той да се обяви за опозиционер на Нинова и остро да я критикува, но в крайна сметка тя е обърнала позицията му с обещанията, които му е дала. И Янаки Стоилов втрещи социалистите от Националния съвет с поведението си и позицията си в евролистата.

"Нинова го приобщи. Сега почва да му се отплаща, но и през ум не ѝ минава, че си прави сметки без кръчмаря, защото Националният съвет може да смени цялото Изпълнително бюро", коментираха пред ПИК запознати с процедурните хватки.

Сподели:
свързани новини
МЪЛНИЯ В ПИК! Корнелия изхвърля Валери Жаблянов МЪЛНИЯ В ПИК! Корнелия изхвърля Валери Жаблянов
Лидерката на БСП Корнелия Нинова стартира чистка на...
на 19.06.2019
Напиши коментар »
(39)
1
Кажете за хилядите нови заводи, никнещи като гъби в просперираща България, за милионите млади българи, които се връщат у дома, за да работт с достойни заплати за родината си.... За пенсиите от 900 евро нагоре, за старческите домове, за здравеопазването, ограбено и неглижирано от ГЕРБ...
2
Тя може и за патриарх да го гласи, но това никога няма да стане
3
Жалки,малки,незадоволени комунисти,за които само хвърлящите пари през балконите бабета гласуват трябва незабавно да се саморазпуснат. Това е най-доброто,което могат да направят за бедна и изстрадала България.
4
ДРУГАРКАТА НИНОВА ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ, НАЛИ РЕШЕТНИКОВ Й ДАВА ИНСТРУКЦИИ. ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ДЕБИЛИ КАКАТА Е НЕРАЗБИВАЕМА!
5
Янаки Стоилов е свестен човек,НО Нинова търси друг типаж....с харизма и добре приет извън твърдото ядро на БСП. Ама ...димки пускате всякакви,нали?????
6
...той в собствената си партия не може да се класира в листата, пък кмет щял да се кандидатира! По всичко личи , че тази вече не се интересува толкова от властта, колкото да се окопае в собствената си партия! Циркът тепърва предстои!
7
Ти всичко ли приемаш за чиста монета което е написано тук????
8
Янаки са кандидатира за кмет на София, треперете малолетни пруститутки, Иван Евстатиев излиза и се връща да ви трамбова !!!!
9
по време на протестите при правителството на Орешарски , Янаки Стоилов се озъби на медиите и каза да не ходят след него и да му задават въпроси , а цитирам :...“ ОТИВАЙТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ДА СЪЗДАВАТЕ ОЩЕ НАПРЕЖЕНИЕ ..“...така се обърна Янаки Стоилов към българските медии..
10
Да прати низвергнатия в някоя тухларна, иначе не вярваме, че е толкова виновен, а и може нещо лошо да и стори, много отмъстителен бил.
11
Мдаааа Янаки става за кмет на София - нали и той на занежени цени си купи апартамент пък и не помнеше как е попаднал на купон на Артекс.Да да добър кмет ще е - ще бъде по редовен на коктейлите на Артекс.А Жаблянов с тази къща за 300 000 къде се наредил.....
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Защо бе лъжете пак ? Лично прверих файла и там са на К. Нинова на 3 места по 1000 = 3000 лева. На Курумбашев не са 5000, а 7000, на М. Неков са 6000, на Кр. Янков са 2000 и т.н.
14
речника на Зарков и после на пелтека по би ти ви Стойнев са направо антидемократични , античовешки ,антихристиянски и опасни за националната ни сигурност ..Зарков използва думи от СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ синдром като “ АТЕНТАТ “.. , но всички знаем кой прави атентати ....БКП разбира се , кой разединява обществото чрез национал популизъм на Радку шиРБЕТОФ...и така нататък ...кой бунтува нисшите съсловия и им говори за СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ...
15
КОЙ ПЦУВА КРУМ ЗАРКОВ И ГЕНЕРАЛНАТА ЛИНИЯ – ЗА ХРАНА НА СВИНЕТЕ В СКРАВЕНА !!!
16
Янаки ще стане кимет на София тогава, когаро монтират кафемашини на Марс. Т. е. - точно никога.
17
Този е такъв кариерист, че 30 години беше депутат, на всеки конгрес се кандидатира за председател на БСП и никога не го избират, то самата партия не го иска, показателно е сега като води втората част на последния конгрес, от 650 делегати, 600 си тръгнаха и само едва 50 човека му слушаха глупостите, с Янаки , Фандъкова ще спечели пак с 80% на първи тур още
18
Още един хомо в ръководството на колониалната про-руска партия
19
сте виновни, казахте ,че Жаблянов е евентуално ще заеме мястото на Кур нелка. И тя го очатка!
20
Нaпрaво да си каже - гласи го за свoй любoвник.. Досeга и е бил ли_зaч, но отсега нататък ще й е и тъ*кaч :| ._. ::-:Нaпрaво да си каже - гласи го за свoй любoвник.. Досeга и е бил ли_зaч, но отсега нататък ще й е и тъ*кaч :| ._. ::-::
21
ОООО, СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ НИНОВА!!! ТОВА ВЕЧЕ Е БЕЗУМИЕ. СТИГА , СТИГА, СТИГА С ТЕЗИ КОМУНИСТИ - ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. ТЕ СТАНАХА ЗА СМЯХ С ТАЗИ НИНОВА, А И НЕ САМО С НЕЯ - ДА СИ ИЗБЕРАТ И БАЙ Х-Й ЗА КМЕТ - ИСТОРИЯТА ГИ Е ОБРЕКЛА.
22
Членовете на Изпълнителното бюро се посочват лично от председателя на БСП. НС приема този избор за сведение. НС не може да избира и подменя членове на ИБ. В ПИК всички сте или деца и внуци на комунисти или до вчера сте работили за комунистите и въпреки това не сте на ясно с тия неща. Heдялко да ощипи жена си вместо мен.
23
Чакам Нааки за кметските избори.
24
КРЮЕЛА НИНОВА ИСКА ДА ГО УПОТРЕБИ, ЗАЩОТО ВИЖДА В НЕГО, СПЪНКА В НЕЙНАТА ДАЛАВЕРНА РАБОТА ЯНАКИ НА СТАВА ЗА КМЕТ, ТОЙ Е ДРЕСИРАН ДА СЕ ПОДЧИНЯВА, НЯМА САМОЧУВСТВИЕ. КРЮЕЛА ИСКА ДА ГО УНИЩОЖИ В НЕУСПЕШНИЯ ИЗБОР ЗА КМЕТ НА СОФИЯ. РАЗЧИСТВА СИ ПЪТЯ.
26
Пелерастите около Гнома, Рада Дълбоката и Пинокио са не помалко гнусни от БСПдирастите около Румен Пъпката, бившата злобна и крадлива кучка Йо на СС Момата и Импексовата Барсала. Всичките тия боклуци, са близали сладоледа и на Мавъра и на Сарайската Чалма.. ...................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам Импексовата Курабия, Румен Пъпката, Омбоцмана Мая Костенбродска и СС Момата “ЗАЩОТО СА ЦОЦААЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости с БАСЕЙНИ, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна десетки милиона от Импекса, а аз не. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Само защото не съм цоцаалистка или съм глупава ли, неможах да се вредя или защото не съм близала сладоледа на нечий премиер, или руски КГБ генерал!!
27
Всеки друг от БСП на мястото на крадлата Фъндъчка ще е по-добър кмет на София, но тия псевдософиянци си я заслужават точно нея та да дишат отровите и да живеят в най-голямата европейска кочина.
28
Яначко мамин Яначко пак се уреди. Ще го правят кмет на София, но кой ще гласува за този тъп, единствено алчен за пари комунист. За пари този Яначко ще отиде дори в партия ГЕРБ, ако му предложат примерно мястото на Цветанов или някоя друга добре платена работа. Това е комуниста Яначко. Този нещастник се вре навсякъде, където има келепир.
29
Предполагам че картечарката Мая ще се кандидатира като "независима" но ще остане излъгана...няма да се учудя ако Баце я подкрепи ! Г-жа Лъжа е бита карта !
30
Оо-о, Мортиша, .. Крюела, .. таз Нинова не е антилопа, ..газела .. ! Ще й се пръсне дисплея и панела .., такава сочна, .. дебела .., как да не опита оставка да подава .. Огледалото после да пита .. Власт да има, .. да докопа .. за да си гарантира, че пак ще кльопа, .. изцежда и подрива .. Абсолютният потоп, Корнела, ти си топ, топ, топ, топ .. Бесепето да го клатиш, .. искаш да се удря в пода, .. искаш да го друсаш, да газира, като сода .. Все едно , че си си вкъщи, в хола, мачът уреден ти беше, ама ще лъснеш грозно гола .. Казват, че си страшна, .. но кой точно го е страх ? Казват, че си мръсна ..но ще станеш и ти на просто прах .. Един път оставка, .. после се мяткаш, а ще поискаш и повторно .. ! Идваш с етикет : "Консумирай отговорно" ? Обаче всички ти видяха в шкафчето, че има огледало .. ! Трябва да си останеш горда, не се закача често Техноимпекс, Булгартабак, зам-министърка на икономиката и енергетиката, където не връщаш ресто .. ! А сега и БеСеПе-то с паричките от топ,топ,топ,топ .. Цялата си буря, .. цялата си огън, .. Веднъж запалена, да се запреш, викаш - не мога .. ! Телесата ти говорят, че не чуваш диалога .. Искаш да си вътре, в собствена бърлога .. ! Да те въртят на шиш, от "опозицията" в "опозицията" не понасяш, .. ама не ги познаваш .. Та това са цяла бригада, досущ като едновремешни студенти .. "Приземяваш" ги долу под фалшиви аплодисменти .. Някой ти каза : "късай" и ти .. "скъса синджира" .. малиий ! К'во ще ти сторят е ясно .. Няма какво да те заплашват, ти й така си пътник и като ти стане тясно, ще отпрашваш надалеко и с бъдеще злощастно .. ... Музикален съпровод от парчето на Тита : "Антилопа"
31
https://www.youtube.com/watch?v=Intyv1llpdo Ето и музиката ..
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
ЯЯЯ, ЯНАКИ -ПУТЕТО, ПАК ИЗПЛУВА ОТ БЛАТОТО........КАТО МАТРОСОВ НА АМБРАЗУРАТА!!! МОЛОДЕЦ!!!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
С хора като Янаки, Зарков, Стойнев, Добрев и с нищо не подозиращите ядра на ППО в страната да се провикнем - Корнелия FOREVER.
36
Мъни,Мъни,Мъни...животът е пари...
37
АЗ СЪМ ЕДНА ОТ ТЕЗИ ,КОИТО СЛЕД 11 ГОДИНИ ЖИВОТ В ИТАЛИЯ СЕ ВЪРНАХ.В СОФИЯ ЗАПЛАТАТА Е СЪЩАТА,НО РАЗХОДИТЕ СА МНОГО ПО-МАЛКО.В СОФИЯ ПЪТУВАНЕТО Е ПЕСЕН В СРАВНЕНИЕ С РИМ. ФАРМАЦЕВТ СЪМ И КАТО ТАКАВА РАБОТИХ В ИТАЛИЯ
38
значи работата им е ...фюююют...
39
Този не го познавам на живо, обаче баща му да, че беше комшия.Абсжлютеин селянин и селяндур, не можеше две изречения да върже и това до края, докато се пенсионира полковникът. от народната армия /че къде ли другаде можеше да се пласира!/ а сина го лансираха като голям интелектуалец, а той просто си е един нагаждач-използвач и помиярКакъв трябва да си, за да целуваш уста, в която си плюл?!.Генът си е ген
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 22021
архив

Обажда се шефа на Кока - Кола на Путин и го пита:
- Абе, г-н Путин, има ли възможност да си върнете старото знаме на СССР - онова, червеното със сърп и чук на него? И ако може, в долния десен ъгъл, така, много дискретно да поставим един надпис Кока - Кола...?
- Ми... принципно е възможно - отговорил Путин - Само че ще струва скъпичко!
- Колко! - с готовност отговорили от Кока - кола.
- Ами... 15 - 20 милиарда долара някъде.
- Имаш ги!
- Добре, ще помислим и ще ти звънна.
Затваря Путин и веднага звъни на Медведев:
- Абе, Медведев, помниш ли кога ни изтичаше договора с Аквафреш...?

няма нови новини
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
сега
2478
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Тези зодии имат нечовешка интуиция
x