Ексклузивно в ПИК! "Лидл" отново се подиграва с клиентите си! Пробутва грандиозно рекламирани гръцки боклуци

ЧАС ПИК

Ексклузивно в ПИК! "Лидл" отново се подиграва с клиентите си! Пробутва грандиозно рекламирани гръцки боклуци

90936
на 22.05.2015
Ексклузивно в ПИК! Лидл отново се подиграва с клиентите си! Пробутва грандиозно рекламирани гръцки боклуци
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Веригата магазини "Лидл" отново се подиграва с потребителите си. За това сигнализира читател на ПИК.

Милен Викторов алармира за поредната чутовна гавра на супермаркета. Периодът между 18 и 24 май минава под мотото "Гръцка седмица в "Лидл", но къде са въпросните промоции. Навсякъде в столицата има билбордове, рекламират "качествени" промоционални гръцки артикули. В брошурата на самата верига са отделени цели 6 страници на "грандиозните оферти", възмутено започна разказа си Викторов.

Той е искал да си закупи промоционален зехтин от веригата и е посетил магазин на "Лидл" в столичния квартал "Младост" 3 на ул. "Атанас Москов" в четвъртък, но продуктът бил свършил. Читателят ни решил да посети и друг магазин от веригата, за да си закупи зехтина. В петък сутринта той отишъл в хипермаркета им в кв. "Младост" 4 на ул "406", но и там от въпросния продукт нямало и следа. "Каква е тази промоция, нали е до 24 май?"

Читателят ни сподели и още впечатления относно "грандиозната промоция". "В един ъгъл бяха сложени 10 кашона, в които бяха струпани едно върху друго различни работи. Поне да си бяха направили труда да ги наредят. Това е истинска подигравка с хората. Предлагат пълни боклуци."

Хората масово се заричат да спрат да пазаруват от "Лидл", въпреки че когато се появи веригата, имаше славата на най-евтината и с най-качествена стока.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК