ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лилана се изцепи пред съда: Ремонтирали сме повече улици от Борисов! Президентът ми връчи награда (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

Темида

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лилана се изцепи пред съда: Ремонтирали сме повече улици от Борисов! Президентът ми връчи награда (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)

81325
на 04.06.2020
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лилана се изцепи пред съда: Ремонтирали сме повече улици от Борисов! Президентът ми връчи награда (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мога да кажа, че сме ремонтирали повече улици от Бойко Борисов. Това заяви певицата и близка на хазартния бос Васил Божков Лилана. Тя се изправи днес пред Специализираният наказателен съд, който гледа мерките за неотклонение на нея и на и на съдружника ѝ Мартин Димитров.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Двамата са обвинени за участие в организирана престъпна група за злоупотреба с евросредства.

Лилана и Димитров са в ареста вече месец.

На 7 май спецпрокуратурата публикува и свидетелски показания на членове на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ), според които Деянова и съдружникът ѝ системно са упражнявали натиск върху тях.

По време на съдебното заседание стана ясно, че Дончева е поела защитата на Мартин Димитров заедно с другия му адвокат Илко Димитров.

Лилана каза пред съда, че има липса на доказателства. Тя и Мартин били създали сами компанията и не са искали помощ от никого. Създали добри технологични продукти и на това се е дългал успеха им. Веднага фирмата е започнало да печели пари.

Лилана дори се изцепи, че може да каже чи са ремонтирали повече улици от Бойко Борисов.

Похвали се и че са били наградени от президента за постиженията си. Припомняме, че се оказа, че има топла връзка между дружката на Васил Божков Лилана и Румен Радев, който дори им връчил приз. Сега именно с него се похвали певицата пред съда.

Певицата се изфука и с факта, че била завърила един от най-добрите университети във Великобритания. 

Прокуратурата обаче контрира, че има достатъчно доказателство срещу нея и съдружника й, като дори са внесли и ново допълнително. Обвинението бе категорично, че свидетелите са били заплашвани, заради което двамата са опасни и трябва да останат в ареста. 

Съдът се оттегли на съвещание един час до 16,30 часа, за да вземе решение за мерките. 

В случая е замесен и братът на бившата певица – Александър Деянов, който беше с мярка парична гаранция от 100 хиляди лева, но отказа да я плати.

На съдебното заседание присъства и лидерката на "Движение 21" Татяна Дончева, която обясни, че е защитник на един от обвиняемите. Именно тя накара и обвиняемите Лилана и Мартин Димитров да откажат на медиите да ги снимат преди началото на съдебното заседание.

Дончева обясни още, че ще коментира, когато приключи съдебното заседание.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК