ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Любовно тефтерче: Деси Банова направи Плевнелиев баджанак с Бербатов и Стоичков

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Любовно тефтерче: Деси Банова направи Плевнелиев баджанак с Бербатов и Стоичков

326796
на 08.11.2017
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Любовно тефтерче: Деси Банова направи Плевнелиев баджанак с Бербатов и Стоичков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Трима от най-известните мъже в държавата - Росен Плевнелиев, Димитър Бербатов и Христо Стоичков, вече могат да се похвалят, че в любовното им тефтерче фигурира една и съща жена!Става въпрос за синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, която наскоро се раздели с мъжа си, но изобщо не се бави и плени със сините си очи бившия държавен глава.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

В секс тефтерчето на красивата Деси пък се мъдрят имената на редица светски и спортни лъвове. Твърди се, че из записките на тайните й забежки са попаднали дори Крум Савов и култовият репортер Васил Иванов. Несъмнено обаче най-звездните завоевания на Банова са футболните великани Димитър Бербатов и Ицо Стоичков.

Пред чара на настоящия нападател на индийския "Керала Бластърс" Деси се изправя за пръв път през 2003 г. Зад кулисите на церемонията "Футболист на годината", Бербо се заглежда в къдравелката, която асистира на водещия Крум Савов. Точно спортният журналист изиграва ролята на сводник и запознава колежката си с футболната звезда.

На следващия ден Митко я поканил на дискотека, отишъл да я вземе от дома й в Бояна с беемвето си с тъмни стъкла, а след това се целунали за пръв път в клуб до хотел "България", разказвала е синоптичката за двумесечната си връзка с бъдещия милионер.

Отново покрай Крум Савов Деси преплела пътя си и със самия Христо Стоичков. Макар според самата Банова слуховете за афера с Модерния ляв да са сред най-абсурдните, които е чувала по свой адрес.

Градската легенда обаче помни, че след едно гостуване на Камата в предаването "Спортен свят", пловдивчанинът си тръгнал от телевизията заедно с Деси, която по това време помагала в спортната редакция. "Христо Стоичков ме е возил в колата си, но гаджета не сме били", убедена е новата жена до Росен Плевнелиев, но едва ли някой й вярва.

Крум Савов пък нееднократно се хвалил, че всички момичета от прогнозата за времето, преди да станат водещи, минавали през леглото му. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК