ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! МВР разкрива истината за убития роднина на Стоян Зайков - братовчед му е бил негов помагач преди да умре

Крими

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! МВР разкрива истината за убития роднина на Стоян Зайков - братовчед му е бил негов помагач преди да умре

66817
на 15.05.2019
 ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! МВР разкрива истината за убития роднина на Стоян Зайков - братовчед му е бил негов помагач преди да умре
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Основната версия, по която МВР работи във връзка с убийството на съседа и братовчед Валентин на Стоян Зайков от Костинброд е, че именно Зайков е ликвидирал своя роднина. До този момент Валентин е бил негов помагач в укриването от издирващите го органи.

препоръчано

Това съобщиха отлично информирани източници от МВР пред ПИК.

Версията се наложила, след като бил направен нов оглед на къщата на Валентин, в която той е живял и в която още от самото начало съществуаха подозрения, че се е укривал и Зайков.

Органите на реда разследват вариантите, според които Валентин е бил убит, за да си мълчи и другата възможност е, че не е знаел, че братовчедът му се укрива на тавана и когато е установил това, е бил убит от него.

При повторния оглед на къщата на Валентин полицията е установила, че няма следи от насилствен опит за влизане вътре. Което затвърждава верията им, че всичкки твърдения на Валентин пред медиите, че няма нищо общо с Зайков през последните дни и се страхува от него, са по-скоро опит за прикритие на реалните факти.

Полицията е установила, че Зайков е останал дълго време в къщата. Между него и издирвания Зайков най-вероятно е възникнал конфликт, след като собственикът се е изплашил от проверките на полицията и е отишъл при него, за да настоява да напусне дома му. Тогава Зайков е убил покровителя си през последните дни, с когото, в нормалния живот, го е деляла само една ограда.

До този момент Валентин е бил помагач на Зайков. Но след като се е уплашил от действията на правоохранителните органи и е отказал да продължи да го укрива, Зайков е убил роднината си и е изчезнал. 

През следващите дни МВР ще излезе с окончателната си експертиза и заключения за трагедията в Костинброд.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ОБНОВЕНА) Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК