Вход
София
Времето в София 21 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Месечният хороскоп на Алена за юни - ето с какво ще се сблъскат зодиите

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Месечният хороскоп на Алена за юни - ето с какво ще се сблъскат зодиите

на 01.06.2020
30698
0
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Месечният хороскоп на Алена за юни - ето с какво ще се сблъскат зодиите
Автор: ПИК
01.06.2020
0
30698

ОВЕН

Юни

През юни хармонията, стабилността в отношенията ви помагат да сте самоуверени на работното място и постоянни в любовните си отношения. Наслаждавате се на всеки хубав миг в живота си. В средата на месеца бъдете предпазливи при инвестиции. Склонни сте да рискувате губещо. Ако се налага да назначавате служители, месецът го позволява, стига да не са ваши роднини и близки на ваши приятели, защото когато започнат проблемите, заради отказа им да работят, но като искат по-голяма заплата, трудно ще се отървете от тях. Инвестициите и назначенията не бива да предприемате след 18 юни, защото тогава Меркурий е отново в ретроградното си движение. Може да си вземете две седмици отпуск и да се отдадете на развлечения, които ще ви заредят с необходимите сили, за да продължите уверено по пътя към постигането на поставените цели.

ТЕЛЕЦ

Юни

Юни ви налага да анализирате изминалите месеци, да осъзнаете и поправите грешките си, но и ви позволява да направите скок в професионалната си кариера. В началото на месеца поставете началото на нови проекти и инвестиции. Критиката ви да е винаги обоснована, за да не се представите като празнодумци, които се чудят на кого да извадят на показ кусурите, само и само за да блеснат. Ако имате намерение да ползвате отпуск, сторете го през втората половина на месеца, защото след 18 юни Меркурий е в своето ретроградно движение. Отложете начинанията и завършете започнатите задачи. Имате много сили в себе си, но не бива да се надценявате и да надскачате възможностите си. Обърнете внимание на личните си отношения. Ако не сте семейни, срещата ви с духовно близка половинка е предопределена. Месецът позволява сключване на брак.

БЛИЗНАЦИ

Юни

През юни сте устремени към материална стабилизация, а умението ви да общувате може само да ви помогне да осъществите стремежите си. За ваш късмет сте прозорливи и находчиви по отношение на личната си изгода. Не позволявате да ви се пречи, когато сте се задълбочили в работата си и сте способни да съсипете отношенията си с този, който се опитва да го направи, без значение на какъв пост е и дали от него зависи вашата заплата. И все пак не забравяйте, че месецът позволява да печелите и да трупате, но забранява инвестициите, договорите и смяната на работата след 18 юни заради започващото ретроградно движение на Меркурий и изискването на Уран да не си създавате сами трудности заради липса на желание за анализ. Вместо да изпадате в ярост, когато срещнете хора, готови да ви се противопоставят, приемете думите им и се замислете над тях, защото може да се окажат полезни за бъдещите ви планове и проекти. Не проявявайте щедрост. Бракът по сметка има шанс да е хармоничен. Ако подписвате предбрачен договор, не го правете след 18 юни.

РАК

Юни

Съветът ми към вас е през юни да приемате хората такива, каквито са, въпреки че тази задача е непосилна за вас. Все обсебвате и се опитвате да ги моделирате според вашите разбирания. Месецът ви обещава материална стабилност, но инвестирайте до 18 юни, когато Меркурий започва отново ретроградното си движение. Предупреждавам да държите на собственото си достойнство, което лесно могат да сринат, за да ви направят подвластни. Това може да се окаже пагубно за вашата психика. Инвестиции, които сте направили предишната година през юни, започват да ви връщат печалба. Това не е знак да проявявате ненужна щедрост и да обсипвате с подаръци хората, които обичате. Проявете прозорливост и съхранете спечеленото, а малка част отделете за лятната си почивка и за края на годината.

ЛЪВ

Юни

През юни сте емоционални и самоуверени, но вашето добро сърце е причина дори и с цената на ваши лишения да помогнете. Инатливо търсите начин да поставите началото на нови задачи, които ще ви донесат провал, затова забравете изкушението да заставате срещу себе си. Добре, че и Меркурий, който е ретрограден от 18-и, блокира мераците ви. Дори и при идеален и щастлив живот ще се вживявате в непрекъснатите си притеснения от всичко, което ви заобикаля, например дали не ви изневеряват, не че вие не флиртувате, допълнени и от странични проблеми, които съпреживявате с околните, без да можете да им помогнете. Рискът във всяко отношение е недопустим. От вас се иска да завършите изостаналите задачи, които са ви досадни, но ви носят приходи, и да приключите с изживелите времето си отношения. Месецът може да е добър за бурна и краткотрайна любов, но не и за брак.

ДЕВА

Юни

През юни имате възможност да промените живота си, като поставите ново начало, но преди 18-и, защото след това Меркурий започва ретроградното си движение. Внимавайте! Ако взимате прибързани решения, за да влезете в срока през първата половина на месеца, може да се окажете в ситуация на необратими негативни промени. Помнете, начинания може, но не на всяка цена. Само ако сте разумни и търпеливи, може да извървите пътя си до целта и да завършите започнатото с успех, но не и без странична помощ. Не я отказвайте заради гордост или заради комплекси, които носите от вашето детство, когато винаги са ви упреквали, че другите са по-кадърни от вас, а вие сте били наясно, че явно не сте се родили в подходящото семейство и ви говорят така заради завист, породена от интелекта ви. Печелите, ако повярвате в силите си.

ВЕЗНИ

Юни

Тактът и търпението през юни ви помагат да сте в добри отношения на работното място и у дома, да сте отговорни към задълженията си, особено сред 18-и, когато Меркурий започва поредното си ретроградно движение. Ще създадете полезни познанства – делови и лични. Не е във ваша полза да прекалявате с претенциите си към вашите приятели, колеги и близки, ако сте им били полезни и сега на всяка цена търсите полза в отговор, защото те биха помогнали и сами, ако преценят, че помощта им ви е необходима и няма да я възприемете като досада. Не си струва да ги отдалечавате от себе си. Не спорете с хора, които знаят повече от вас, за да не се изложите и в един момент да се окажете отхвърлени от всички, които ви подкрепят, само защото сте решили да се правите на знаещи и да им се противопоставяте. Съхранете добрия тон в отношенията си, изгладете конфликтите, ако ги има.

СКОРПИОН

Юни

Този месец ви обещава запознанства, които може да ви радват, но и да ви разочароват. Бдителността ви е притъпена, а рискът да се обградите с неподходящи хора е огромен, но вие изобщо не мислите за това. Доверявате се на първото впечатление и в личен, и в делови план. Уж се доверявате на разума си, но подсъзнателно разчитате на късмет. Все забравяте, че късметът трябва да бъде заслужен, за да ви бъде дарен от Съдбата. Имате възможност да предприемете инвестиции до 18 юни. След това Меркурий започва поредното си ретроградно движение. Не споделяйте плановете си, за да не се окажете изпреварени от уж добронамерените ви нови познати, ако са свързани с ваши конкуренти. Не се обвързвайте в съдружие, защото може да не сте преценили правилно този, който ви го предлага, тъй като той може да крои коварни планове във ваша вреда. Не бива да се превръщате в параноици и да си внушавате страхове. Месецът изисква да сте предпазливи и прозорливи и най-важното – да не изневерявате.

СТРЕЛЕЦ

Юни

През първата половина на юни работете усърдно, ценете труда на околните, бъдете дейни, поставете ново начало и направете планираните инвестиции. Съветът ми е да сте отговорни, защото от 18 юни Меркурий започва второто си за годината ретроградно движение и налага своите забрани за начинания, но ви помага да отхвърлите започнатото. През втората половина на месеца се отдайте на рутинните си задължения и не пренебрегвайте семейните си отговорности, колкото и да сте натоварени. От вас зависи да избегнете натоварващи ви конфликти с ваши роднини, които непрекъснато ви наблюдават и се чудят как да ви наранят с обидни думи за вашата „безотговорност“, без да поясняват за какво говорят.

КОЗИРОГ

Юни

Юни ви помага да общувате, да смените средата си или да я обогатите, но ви поставя условие – внимавайте кого допускате в живота си и с кого споделяте плановете си. Старите ви приятели и колеги ще покажат другото си лице, ако са ви завидели на успехите. Ще се опитат да ви заредят с притеснение и да ви свалят от върха, който ви се полага. Благодарете на Меркурий, който вади истините на показ след 18 юни заради ретроградното си движение. Не проявявайте емоция, когато им кажете, че знаете за делата им и за опитите да ви злепоставят, но ги оставете да се притеснят и сами да напуснат вашето обкръжение. Бъдете доволни от важните знания, които сте придобили вследствие на тяхната непочтеност и за умението, на което са ви научили – да не бъдете доверчиви, дори и към тези, дето ви се кълнат във вярност. Изневярата през месеца е с крайно негативни последици.

ВОДОЛЕЙ

Юни

Юни ви изненадва с трудности, породени от странични и неуправляеми фактори, но и от вашето нежелание да повярвате, че сте готови да ги преодолеете сами с помощта на Уран. Знаете, че сте от хората, за които не е тайна истинското състояние на нещата, на живота, на държавата, но само от вас зависи да приемете препятствията като предизвикателство и да сте полезни най-напред на себе си, след това на близките си и най-накрая на обществото. Първата половина на месеца позволява да сте дейни, но от 18 юни Меркурий е в своето поредно ретроградно движение и забранява инвестициите. Направете плановете си за следващите месеци, въпреки че ви се струват далечни, защото те са реално осъществими. Подредете приоритетите си и успехът е с вас. Не се притеснявайте, ако не успеете да приключите задачите си, защото ще ги отхвърлите с лекота в първите дни на следващия месец.

РИБИ

Юни

През първата половина на юни имате възможност да предприемете добре обмислени промени и пътувания, да направите крачката към нови договорености и зад граница, да създадете съдружие с нови делови партньори или да регистрирате фирма. За да сте сигурни в успеха си, се заемете със задълженията си и внимателно наблюдавайте промените около себе си, от които се възползвайте на мига, стига да ви носят полза. Тези от вас, които работят в чуждестранни фирми и печелят добре, ще бъдат обсаждани до досада от роднини, които искат заеми или ходатайство за назначаване на работа. Откажете без колебание, дори и с риск да развалите отношенията си, особено след 18 юни, когато Меркурий започва поредното си ретроградно движение и няма да ви спести Съдбовни наказания за необмислените ви действия. Съхранете семейните си отношения. Необвързаните може да срещнат любовта по време на пътуване.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че властта трябва отново да затегне мерките заради увеличените случаи от коронавирус?
Общо гласували: 9876
архив

Пийнал мъж влиза в кухнята:
- Жено, какво има за вечеря?
- Чай.
- И откога чаят се счита за вечеря?
- Откакто ракията се счита за обяд.

няма нови новини
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
сега
5055
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДВР: Не се поддавайте на провокации, протестирайте в рамките на закона (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Денят е много опасен - не напускайте дома си, сексуалната енергия подкопава здравето
x