ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Олигархът Иван Костов: Моите думи нямат място във вашия сайт!

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Олигархът Иван Костов: Моите думи нямат място във вашия сайт!

25313
на 04.11.2014
ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Олигархът Иван Костов: Моите думи нямат място във вашия сайт!
Автор:   Явор Белчев

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият министър-председател, бивш председател на СДС и ДСБ и настоящ олигарх Иван Костов гузно се изпокри след успешните преговори между ГЕРБ и Реформаторския блок.

препоръчано

GSM-ът на Командира първоначално дълго време даваше заето, но след това изведнъж се включи на свободен сигнал.

Преди минути Костов все пак вдигна слушалката, но след като разбра откъде го търсим просъска: "Кога съм си говорил с вас, че ме търсите? Моите думи нямат място във вашия сайт".

Преди да започне разговора, Костов на три пъти пита: Кой, кой, кой се обажда.

А след това отказа да отговори на въпросите ни за влиянието му в кабинета и дали задкулисно участва в преговорите за съставяне на правителство.

Напразни останаха и надеждите ни да получим отговор от самия него за лансирането на Атанасов.

Негови приближени разкриха пред ПИК, че той е впрегнал всичките си сили да пробута Атанас Атанасов в силовите структури на държавата.

Първоначалният сценарии отреждаше място на Атанасов в министерското кресло на МВР, но сега е останал план "Б" - да стане началник на ДАНС.

Опитите на ПИК да се свърже с Атанасов засега са неуспешни. Бившият шеф на Национална служба сигурност упорито отказва да вдигне и двата си мобилни телефона.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК