ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Появиха се снимки от погребението на Джордже Михалевич, Гуркова не завела децата за последно "сбогом"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Появиха се снимки от погребението на Джордже Михалевич, Гуркова не завела децата за последно "сбогом"

90886
на 13.10.2018
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Появиха се снимки от погребението на Джордже Михалевич, Гуркова не завела децата за последно сбогом
Автор:   ПИК

Наталия Гуркова не завела децата на погребението на баща им. Това става ясно от разпространени снимки, които агенция ПИК получи на редакционната си поща. Причината децата да не присъстват е притеснението на миската, че срещу тях може да има покушение. Поклонението пред тленните останки на Джордже Михалевичбеше на 6 октомври, в Йоханесбург. 

препоръчано

Близките на Михалевич се сбогуваха с него в Гръцката ортодоксална църква, която се намира в предградието Мелроуз. Майката на разстреляния диамантен бос Мира Михалевич беше няколко дни в Йоханесбург, за да уреди погребението на обичния си син.

Както ПИК съобщи, в последните години майката на убития бизнесмен и вдовицата му не живееха в Южна Африка, заради високата престъпност. Самият Михалевич върна обратно в Черна гора родителката си, а Наталия и децата им изпрати в София.

Припомняме, че съпругът на "Мис България" бе убит от мотористи на кръстовище в друго предградие на Йоханесбург - Бедфордвю, на 24 септември. Само седмица по-рано Михалевич бе в столицата и със съпругата му се появиха на откриването на новия сезон в популярен столичен клуб. 

Сподели:
Бомба x
Коя е идеалната възраст за брак? Коя е идеалната възраст за брак?
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Премиерът Борисов с извънредни новини от видеоконференцията на Европейския съвет: Трябва да сме максимално твърди за ваксините (ВИДЕО)
ново
Днес: 324
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това