Вход
София
Времето в София 14 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Проф. Божидар Димитров разби проевропейците: Без Деня на победата нямаше да има Ден на Европа

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Проф. Божидар Димитров разби проевропейците: Без Деня на победата нямаше да има Ден на Европа

на 09.05.2018
34547
31
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Проф. Божидар Димитров разби проевропейците: Без Деня на победата нямаше да има Ден на Европа
09.05.2018
31
34547

9 май скара родните депутати. От трибуната на Народното събрание се четоха декларации, които внесоха разделение в пленарна зала. За едните 9 май е Ден на Европа – началото на обединена Европа, от която България е част от 2007 г.  а за другите – Денят на победата – смазването на хитлеризма и разгрома над нацизма. ПИК потърси за експертен коментар проф. Божидар Димитров – кое е редно да се отбелязва, чества и празнува днес на първо място. С него разговаря Ивайло Атанасов.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Днес е 9 май – Ден на победата и Ден на Европа

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Днес е 9 май – Ден на победата и Ден на Европа

Днес е 9 май. Денят на Европа или Денят на Победата....

на 09.05.2017

- Професор Димитров, в Народното събрание се препираха кое редно да се празнува днес – Денят на победата или Денят на Европа?

Както казвам за 3 март – без 3 март нямаше да има 6 септември, нямаше да има и 22 септември. Ако нямаше Ден на победата, нямаше да има Ден на Европа, празник на обединена Европа. Европа щеше да бъде обединена, ама от Адолф Хитлер.

- А каква щеше да бъде Европа на Хитлер?

Европа на Адолф Хитлер нямаше да бъде много приятна за много от европейците. Част от тях щяха да изчезнат. Поляците например – те бяха смятани за „унтерменшен”, т.е. подчовеци. Те щяха да бъдат стопени и бяха започнали да ги топят. Същото щеше да е с украинците, руснаците и белорусите – тях щяха да ги стопят. А за арменците с техните криви носове (смее се) да не говорим. Те не отговаряха въобще на арийските представи на Адолф Хитлер.

- А ние българите? Щяхме ли да съществуваме?

Ние българите също нямаше да съществуваме най-вероятно. Зависи какви щяха да ни сметнат. Някои учени като Ганчо Ценов, се бяха хвърлили да доказват, че сме готи, т.е. германци. Били сме гети (траки), които сме прераснали в готи, а готите прераснали в българи. Дрън-дрън ярина. Ако бяха ни обявили за славяни, щяха да ни стопят. Славяните също "бяха тор в нивата на немската нация”, според "Моята борба” на Хитлер.

- И пак да се върнем на въпроса – Денят на победата или Денят на Европа на първо място е 9 май?

Не бива нашите депутати да се правят на историци. Правиха се на такива за Народния съд, там разсъждаваха... Губят времето само. Те трябва да правят закони, а се карат с повод и без повод по глупави въпроси. Дори Корнелия Нинова се усети и каза, че минават месеци, преди да приемем един закон. А те трябва да приемат всеки ден по един закон или изменение в закон.

- Не мога да пропусна да попитам и докъде стигнахте с обжалването на регистрацията на професорското движение „Кан Кубрат”?

Оказа се, че Кубрат Пулев е запазил името „Кубрат Велика България” и ще я кръстим така – партия „Кубрат-Велика България”. С намека, че ние кубратистите ще направим отново България велика. Да се знае, че ще се борим за две неща – възход и величие на България. Това го казах още от началото. В момента събираме подписи за регистрация, трябват ни 500 за свикването на учредително събрание.

ГОРЕЩА ТЕМА! Политологът Първан Симеонов с експертен анализ за 9 май - Денят на победата

ГОРЕЩА ТЕМА! Политологът Първан Симеонов с експертен анализ за 9 май - Денят на победата

68 години след декларацията на френския министър Роберт...

на 09.05.2018

- Значи партия, а не движение, така ли? Не се ли притеснявате, че пак могат да ви откажат регистрация?

Този път няма да могат да ни откажат! Ще препишем устава на партията на Лютви Местан. Комисията по вписванията го е признала. Тази партия всички знаем чия е и кой я субсидира. Ние ще препишем устава и това, че изповядваме евроатлантическите ценности. Ще направим и една малка прибавка, че изповядваме и тихоокеанските азиатски ценности на нашия верен съюзник САЩ – повече от него. Освен това неговата партия е коректна към Конституцията. Тя е регистрирана, тя е конституционна и на тази база молим да ни дадат регистрация.

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
https://www.youtube.com/watch?v=SC4tcL6dDSs
3
защо ли целият свят се вози на германски и японски коли? Що не ги бойкотират?
4
САЩ предоставиха на Русия - 150 000 камиона, 30 000 танка, 15 000 самолета, 10 000 артилерийски установки, милиони тонове консерви, гориво и т.н.
5
Старецът съвсем е изкукуригал вече. Отделно комунистическото в него е неизлечимо. А при победа на немците българите щяха да са съвсем добре - лично аз щях да съм на шезлонг зад Беяз куле в Солун, където ни е бил търговският дюкян.
6
много добре знае професора за арииците и булгАРИЯ,ама нали има петолъчка на челото...Само веднъж се изтърва за славяните с кой партиен секретар били при разкопки.
7
Професорът вампиролог пак се е нагрял прекомерно от пролетното слънце. А иде лято?!
8
Ден на Европа щеше да има и при Хитлер, даже още 1945 година, защото само СС войските са се записали доброволно над 8 000 000 европейци от всички страни, включително Англия, Русия и коя ли не държава на територията на Европа, дори от Азия и къде ли не. Според автентичните спомени на Леон Дрегел.
9
Малей, идиотчетата-малоумничета пак прегряха и празните им глави запушиха,ама така ще е,щото кратуните им са пълни само с талаш!
10
И тоз иска на държавна софра!! Абе ненаядохте се!.
11
БЕЗ американците , нямаше да има Ден на победата ::))) А теб- защо изобщо те има ??? ::)))
12
браво Божо, долу дпс и дост!
13
А срещу какво ги предоставя тези "подаръци? От къде САЩ тръгва нагоре и защо? Коритаров винаги каза-като си тъп джендер чети.. Белкем ти просветне но на почитателите на англосаксонците и ционистите никога няма да им просветне защото мразят да четат и да се образоват Защо ли? 1/Гледат продажни а не български телевизии 2/Мъжете мислят че всичко което хвърчи се яде-не да ходили войници и цял живот си остават мамини синчета 3/ Имат доста малко гънки в мозъците си-иначе като всички умни хора да са избягали от мафиотската държава 4/ Не обичат да четат-по им е гот да пият ,пушат марихуана и да се друсат Има още много причини , но това е въпрос за друг разговор.. Представете си докъде сме паднали-да разрешим на американците да направят паметник на летците унищожили София с бомбандировки Трябва да си паднал доста в блатото за да хвалиш нация на 200 години и да хулиш своите традиции които са над 8000 години.. Това са новите гробадсжийски дебили
14
Без глупаци и дебили като теб България ще се въздигне от тресавището в което ни вкараха любимите Ви американци и англосаксонски идиоти и техните мулти компании.. Унищожи се всичко и нищо не се създаде.. Трябваше да вземем пример от чехите и унгарците.. Но те не са бай ганъовци като вас лизачи такива
15
Днес гледах парада в Русия!Останах възхитена.Аз съм ученичка.Досега ни набиваха в главите само лоши неща за руснаците,но това което днес видях,ме кара да се позамисля и повече да не вярвам на фалшиви глупости.Русия е велика -със силната си армия и страхотно въоръжение.Още повече,че всички мислят с обич за страната си,докато американците-особено-висшите им натруфени като палячовци и келнери-с папионки офицери се водят от мисълта-колко пари ще вземат-ако убият толкова и толкова бройки.Събрани от кол и въже.!
16
ако нямаше тази победа днес щяхме да живеем в германия . кашкавал. кремъски гъзоблизец
17
А без помощта на Европа и САЩ, победа е нямало да има. Чии консерви и други храни са лапали руснаците??? Европейските и американските, че иначе са щели да пукнат от глад. Тоя нали е историк, защо се прави на ощипана госпожица???
18
Да,наистина се раздаваха много развалени консерви.Дори и нас не подминаха.Радваха децата ни-в кавички-със шоколади и бонбони-и като добавка-бомби в същите кутии,които убиваха,или осакатяваха децата ни докато те се радваха на лакомствата.
19
Време е измисления професор на вампирите да каже кое се е появило по напред яйцето или кокошката ако познае това значи е достоен да защитава тиквата а може и тиквата да му помогне ако може а той може сигурно защото освен че е тиква е и сухопътен офицер е малко мокър но няма нищо
20
Време е измисления професор на вампирите да каже кое се е появило по напред яйцето или кокошката ако познае това значи е достоен да защитава тиквата а може и тиквата да му помогне ако може а той може сигурно защото освен че е тиква е и сухопътен офицер е малко мокър но няма нищо
21
„Разделяй и владей” е основен принцип в политиката на англосаксонците. A ние, глупаците, им се връзваме. Хронологически първи е „Денят на Победата”. Европа избира същия ден за „Ден на Европа”. Много подходящо. Да празнуваме и двата, и да не се делим - напук на душманите на Европа.
22
Първо както ти казах почисти си релето че запецва а И не си никой особено ТИ да даваш напътствия КОЙ КАКЪВ Е...подъл травестит от Позитано като ментора СърГей......И много добре ЗНАЕШ кой е първи КОКОШКАТА защото не си гледал ФИЛМА ''Господин за един ден" там много добре Е казано че кокошката ще прехвърчи от комшията А ЯЙЦЕТО КАТО ТЕБ НЕ МОЖЕ ДА ЛЕТИ АНАДЪНМО ....Другото Е Утопия създадена от Каскетаджийте....?????
23
да ти сера в устата
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
А бе Ния цял паметник сме издигнали на армията която ни е окупирала, та паметник на някакви летци няма да издигнем! И не забравяй че американците са били съюзници на Съветския съюз,та не се знае кои са Дебилчета!
26
ako niamachse pobeda sega v rysia vsichki chste karat merzedes tova e,
27
Трябва да въведем и БОЙКОВ ден , че без него България няма да я бъде !
28
БИВШИЯТ АГЕНТ НА ДС ГОВОРИ..
29
levitra bayer 10 mg cialis mit grapefruitsaft cialis 20 mg cost safe dosage for cialis cialis 5 effetti collaterali cialis generico dosis canadian board viagra pharmacy buy 10 mg levitra online cialis discount rates levitra 20 mg vs. viagra cialis blackbrand levitra 20 mg online india ordercialis http://blackhawkdowns.com/#levitra-20-mg
30
Трагедията на Б.Димитров се състои в не познаването на същността на президентската република която бе такава като тоталитарна държава до 1985 .г.Времето на тоталитарният режим отмина както и ще изчезнат всички които живяхме в нея. Новата генерация млади от вън и вътре в България ще се противопоставят всячески на президент КАН Божо гледай си старостта пий си лекарствата и не се меси в политиката.Не старите а младите хора на България са тези които ще решават съдбата си на своя народ и държава.
31
buy levitra 20 mg generic cialis 20mg tablets buy cialis sample pack we recommend cheapest cialis cialis 100 mg 30 tablet online cialis soft follow link purchase viagra levitra 20 mg street price canadian drug co for cialis bayer 20 mg levitra acquisto cialis a milanolevitra 20 mg costo in farmacia cheap brand cialis canadian http://merchandisecafe.com/#buy-levitra-10-mg buy sale cheap cialis buy cheapest 100mg generic cialis https://buy-cialis.wixsite.com/cialis#buy-cialis
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Снощи от спалнята на съседите се чуваше скърцане… Една минута… Така й се пада на оная кучка, дето си замита боклука пред моята врата!

 

няма нови новини
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
сега
1139
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Тези 5 зодии са ненаситни в леглото!
x