Вход
София
Времето в София 15 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Проф. Божидар Димитров хвърли бомбата! Има заговор за сваляне на правителството: Гинка купува ЧЕЗ, вдига цените и народът излиза на улицата

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Проф. Божидар Димитров хвърли бомбата! Има заговор за сваляне на правителството: Гинка купува ЧЕЗ, вдига цените и народът излиза на улицата

на 01.03.2018
130952
66
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Проф. Божидар Димитров хвърли бомбата! Има заговор за сваляне на правителството: Гинка купува ЧЕЗ, вдига цените и народът излиза на улицата
01.03.2018
66
130952

Скандалът, който разтресе държавата - сделката за купуването на ЧЕЗ от Гинка Върбакова, може да е част от заговор за сваляне на правителството на Бойко Борисов от власт. Това съзря проф. Божидар Димитров в ексклузивно интервю за ПИК.

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! БСП иска да спре сделката за ЧЕЗ (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ПИК TV! БСП иска да спре сделката за ЧЕЗ (ОБНОВЕНА)

"БСП категорично е против тази сделка, която е неясна, не...

на 27.02.2018

- Професор Димитров, има ли според Вас заговор, както премиерът Борисов каза, за сваляне на правителството чрез сделката с ЧЕЗ?

- Бойко Борисов има много повече информация от мен, тъй като разполага с доклади на секретните служби. Вероятно там има такова сведение. Моята информация идва от медиите, като на всеки простосмъртен. Това е, което мога да коментирам.

- Но премиерът много добре обрисува схемата и това, което явно се цели?

- Схемата през февруари 2013 г., ако си спомняте, беше с двойни сметки, дори и по-големи от двойни, защото моята сметка например беше 65-70 лв. тогава и не беше двойна, а 223 лв. Снощи видях Красимир Велчев да казва, че 1100 лв. му е била сметката. За едно обикновено домакинство... смешно е. Сега вероятно трябваше да бъде – ЧЕЗ се купува от въпросната Гинка, Гинка, за да може да плаща лихвите по заема, който ще тегли от някоя банка, увеличава цените, народът излиза на улицата и, както се шегувахме ние, на някой белокос ще му залеят главата с лютеница и ще кажат, че го е била полицията и готово.

- Според Вас, моментът с европредседателството, точно ли е подбран?

- Очевидно да. Така ще се демонстрира на нашите партньори по Европейски съюз, че в България положението е нестабилно, че правителството не упражнява контрол върху страната, което не е вярно...

- ...и допуска подобни сделки да се реализират.

- Точно така. Днес виждам, че нещата се оправят. Бойко Борисов тръгва на откупуване на пакета акции от 34%. Това, дето се продаде през 2011 г. не върши работа, защото беше 33%, а 34% трябва да бъдат.

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Гинка дава на заден за ЧЕЗ! Държавата влиза в сделката (ОБНОВЕНА/СНИМКИ) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Гинка дава на заден за ЧЕЗ! Държавата влиза в сделката (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
Бизнесдамата Гинка Върбакова даде изявление след срещата...
на 01.03.2018
Янаки Стоилов определи Гинка като "актьорът, който купува ЧЕЗ" Янаки Стоилов определи Гинка като "актьорът, който купува ЧЕЗ"
Трябва всичко да бъде изясно около тази сделка с...
на 01.03.2018
Напиши коментар »
(66)
1
Схемата с придобиването от БАЙ Х..Й на ЕТ“Боково-Гинкино Електроснабдяване” ЧЕЗ не е чак толкова сложна!!!БАЙ Х..Й ходи в Лихтенщайн и уреди, част от "спестяванията"МУ да бъдат прехвърлени в БАКБ на Черноокова.Черноокова, депозира тези "спестявания" в ББР, в Уникредит и ПИБ, които от своя страна дават гаранции за сделката!!! Гинчето е едно мюре !!! Гинчето "продибива" ЧЕЗ, после не плаща една вноска по кредита и банките придобиват бизнеса!!!После леко се намесва Черноокова и придобива придобитото!!!После, на всички вече ви е ясно, НЪЛ ТЪЙ !!! И после ТОЙ става ГОРДИЯ СОБСТВЕНИК на ЕРП то и другите благини, свързани с него!!! Ха честито на местното туземно население в кочината Булгаристан, което ще опере пешкира!!!!Тиквата придобива активите, пасивите за държавата и пей сърце!!! А след развалянето на сделката, Гинка и КО ще осъдят Булгаристан за много милиони от "пропуснати ползи"!!!Има ли някой, който да се съмнява в това? Нали знаете колко сме силни в ручането на жабетата!!!
2
Имам на балкона два панела- фотоволтаика с мощност 0.2 kW. Стигат ми да си зареждам телефона и да свети една крушка и то само когато има слънце. Набрал съм достатъчно опит. Утре отивам да изкупя американските централи и да освободя народа от тяхното иго.
3
Гинка клати правителството, а кой клати Гинка?
4
Po golyama glupost ne byah chel. Mnogo slozno be grugaryu Dimitrov
5
След аферата КТБ, всеки нормален инвеститор ще поиска да си отиде.
6
Поредният герберски не до там умен слуга! На години си бе Божидаре, престани да се правиш на шут.
7
Поредният герберски не до там умен слуга! На години си бе Божидаре, престани да се правиш на шут.
8
тиквата от алчност се клати сам
9
Когато от Булгаристан бягат инвеститори, заради крадливите ни управници, вместо тях идват Гинки-Калинки и положението на местното туземно население вместо да се влошава, става безнадеждно!!!
10
То се вижда от марс, че червените недоклатени ан/си от крадливата БСПеерадска партия водена от Шербета и неговата господарка Импексовата миризлива курабия стои зад тоя не осъществен преврат. Така беше и с Костен брод, когато вързах ония олигофрен Бареков и Цицаров, за зелен хайвер.
11
В обкръжението на вицепремиера и финансовия министър енергетичката /Гинка Върбакова/ каза, че заминава за Чехия, където ще се срещне с представители на държавната компания ЧЕЗ, за да ги убеди, че българската държава може да бъде надежден партньор. Тя обяви, че няма нищо против държавата да участва в сделката…, коментира Велизаар Енчев. Вместо да е въдворена в Софийския централен, бизнесдамата лети в правителствения самолет за Чехия. Вместо да дава показания пред прокурори, тя ще ни адвокатства в Прага.Щом една кифла си пазарува ЕРП-та и върти на малкия си пръст правителство и парламент, значи мафията е превзела държавата и честванията за Трети март трябва да се отменят, пише още Енчев във фейсбук.
12
БОЖИДАРЕ,Я РАЗКАЖИ НА ХОРАТА,КАК СЕ ХВАЛЕШЕ,ЧЕ "АКО НЕ БЯХМЕ ПИПНАЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ БАЛОТАЖА СИДЕРОВ-ПЪРВАНОВ,СИДЕРОВ СТАВАШЕ ПРЕЗИДЕНТ!КАЖИ ДЕ,НЕ СЕ СТЕСНЯВАЙ ИЛИ СТАВА САМО НА ПИЯНО-БАР,ХЪХЪХЪ......ТИ ЛИИИ.......
13
Горката партия ГЕРБ, все някой ги клати.
14
Само БСП ще останат с пръст в устата
15
Цените не ги вдига Гинка, а КЕВР....
16
Цените не ги вдига Гинка, а КЕВР....
17
ГИНКА ВДИГА ТОКА,ВДИГА СЕ НАРОДА И УБИВА ГИНКА И КРАЙ
18
Правя е Мая, че сега Гинка е марионетка вместо нея, на крадливата БСПдирастия, както и на Гестапото и КГБ, за да се събори законната власт, за да започне грабежа, чрез БеЛеНе и други кому проекти. Само, че Борисов вече е гърмян заек, и няма да се подаде на две три червени уруспии. Сланинова, ще трябва да го лапа на Доган, заедно със Шербета, ако иска като СС Момата, да се върне пак на власт за да краде народа СИ както турчин не го е крал.!!
19
ЧЕЗ 100% продават на Гинка,сега като 34% ще купува държавата нали се сещате,че тези 34% ще платим на Гинка,не на чехите,тя се сещате няма да ги даде без пари нито за парите,който е купила от ЧЕЗ...това е измамата,Бойко вкарва и държавата да плаща на Гинка брилянтна измама...Гинка веднага получава пари от държавата за 34% тя си ги продава на каквато си иска цена...и си запазва 66% от ЧЕЗ и пита се кой и ги плаща? Борисов и ги плаща,а кой плаща всичко? Народа плаща всичко като Гинка дали ще има 100% от ЧЕЗ или 66% тя ще вдигне цената на тока за да плаща заемите!
20
Абе вие как си го представяте това?Купувала Гинка Чез и хоп вдигала цените.Една такава сделка,касаеща енергийната система минава през 1000 процедури,комисии...минават години докато влезе във владение...после ДКВЕЕР,гласувания...Дори и хипотетично да има нещо вярно в думите на Божидар Димитров евентуално вдигане на цените на тока е почти невъзможно да стане до края на мандата на правителството....това да не е някой да купи кварталната баничарница и хоп след една седмица да вдигне цената на баничките.
21
Истината е ,че Гинкагейт е поредния опит на руските спец, служби да катурнат законно избраното Правителство и наново да дадат властта на марионетките си от БСП . Всичко останало е "мижи ,да те лАжем" !
22
Усещане за жена.Пардон-за лъжа.Голяма!!
23
Да бе заговор , нищо в тази държава не се случва без знанието или участието на Боко,още повече такава сделка за 650 милиона лева :))) Истината е че зад Гинка стои Боко и групировката му Сик . Но се расмърдя и сега големи истерии че чак тази смугла селянка която не знае какво е офшорна компания казва Ошфорна :))Боко слагай си поне за параван умни и добре изглеждащи бизнесмени .Защо маргините ,Маджо и сие са живи а конкуренцияра им е мъртва отдавна .
24
Червеният Пъпчив Пъпеш Грипенчо e по-лаком дори от Биволицата Импексова за това военен преврат подготвя, ама са му малко силиците! Веднъж се опита с бунта на летците, сега минава към стария сценарий с ЧЕЗ! А бре Решетников събирай си вересиите, че са много проЗти!!!
25
Ха ха ха Смехория. Зарад една циганка едва ли някой ще тръгне да излиза на протест.
26
Бре,колко дълбоко са му навлезли руските служби.Съгласно просто тройно правило,Теменушка е руска послушка,щом кака ГгИНЧЕ И Е РОДА.
27
ПРОФ БОШКО ТАИБА Ф СОПОЛА БАЦОФТАИБА....ТОПКА ТАТАР СОПОЛ Е ТОЯ !....САМО ИДЬОТ КОТУ ТОЯ МОЕ А МИСЛИ ТЕШКИ КУНСПИРАЦИИ У СЕЛЗКА СФАТБАРЗКА КОЧИНА !....
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
Че това го знае всяко дете , Борисов го каза преди 2 дена ,пук и вчера трите дружества поискаха повишение цената на тока грешка няма всичко е по сценарии .Нали и президента (национален предател) ходи до Грузия за генерална репетиция
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Путиновия сценарий се провали и първо кремълските псета ще бъдат бити не през ръцете, а по главата, а след това импийчмънт на неграмотния Грипен.
32
То бива глупави инсинуации, ама... Гинка е 100% подставено лице, а следите водят към началника на Божидар Димитров. Нека да обясни как така държавната Банка за развитие финансира покупката на ЧЕЗ от Гинка с оШфорките?
33
ти откри топлата вода,май ще дигнат цените и без гинчето да купува ЧЕЗ
34
Тиквения професор да даде на Боеко медал! Медал на Главния спасител на Отечеството! Защо ли? Ами защото след дни медиите, тези свободните, ще гръмнат с нова БОМБА : Боеко се намесил за да спаси хората. (от Ламята дето искала да го лапне. Не народа а него.)
35
Техноимпекс
36
Въпроса е защо БСП излъгаха за "контролния" пакет на държавата, който бил продаден през 2011г.? Защо не споменаха, че с тези 33% държавата е нямала никакъв контрол и той всъщност е заложен още през 2004 г..Целта им беше да наклеветят Борисов,защото знаят, че хората не са компетентни да знаят разликата между 34% и 33%, но г-жа Нинова много добре го знае като бивш зам. министър на Р. Овчаров в правителството на Станишев, но и беше изгодно да се направи на улава, за да спечели гласоподаватели.
37
Напълно съм съгласен с казаното само да добавя ,че според мен господарите на радев предателя и на курнела губят балканите със дейното участие на Борисов и там е заровено кучето
38
ШУТ------
39
40
Тоя набеден "професор"-агент на 6-то е изключително прост и изкуфял вече. Докога ще ни занимавате с изкукали дъртаци?
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Ако.беше така, Нинова щеше да замълчи до тогава поне, дебелак малио умиен
43
naqbedeb istorik stana elektroinjener.
44
изислен от ДС "професор" що не си гледа вампирите и фекалното кладенче,а коментира неща които не разбира!
45
а дано да е прав и да падне винету!!!!дай Боже!!!
46
Уважаеми многообразни коментатори / платени и неплатени / - защо си губите времето. То от ясно е по-ясно - НА БОГА СЛЪНЦЕ СЪВЕСТТА МУ Е ЧИСТА.
47
Ама това не ще е заговор, а ОСВОБОЖДЕНИЕ! Гинка д'Варбак, поведи ни!
48
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
49
Нито Гинка, нито ЧЕЗ, нито Енерго Про могат да вдигат и свалят цените на тока. За това си има ДКЕВР. Ако ЕРП-тата печелеха така както ви обясняват троловете в нета и БСП нямаше две от тях вече да са си продали бизнеса в България, а щяха да пият шампанско и да се чудят къде да си вложат огромните печалби. Както и за ЧЕЗ България щеше да има много и качествени кандидати ама не.
50
Божо не ги оневинявай. Не да покачват, а да СПРАТ тока. Така го разчете Борисов - първо да внушат, че тази сделка е на правителството и после да спрат тока. Та, думичката "гадове" беше за евентуалните автори на пъкления план. В едно е прав, градацията изисква нещо повече от повишаване на цени, това вече е играно.
51
АБЕ БАЙ БОЖО. НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ПОНЕ СЕ РАЗТРЕЗНИ. ТВОЯ БОГ И БОС СЕ НАСМЕТЕ ТОТАЛНО. КАК ЛИ ОБЯДВА В МОМЕНТА С ЮНКЕР И БОСОВЕТЕ НА БАЛКАНСКАТА МАФИЯ. А ЧЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ КУПИ ДЯЛ ОТ ЧЕЗ. НИЩО НЕ ЗНАЧИ. ТОЗИ ЦИРК МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ОПГДЖЕНДЪРГЕРБ
52
Г-н професоре,попаднахте ли на рекламата"тоалетна хартия на дупки,всичко е във вашите ръце".
53
Какви бомби? Този може да хвърля само лaйна, същия дебел зaдник като сикaджията.
54
Няма нужда някой да сваля правителството - то се свали само. Даже и за далаверите се иска акъл- уви.
55
На теб пък кой ти дава думата! Оправи историята на България-сега ще оправиш и политиката:(
56
jasno li e sege zasto e imalo naroden sad
57
.ДА ЗДРАСТВУЕТ М-Я СОПОЛОВА,УРААААААААА!МОЖНА И АРАХАНГЕЛ НАЙДЕННОЙ НЕГДЕ В СИБИРЕ,УХРАААААААААА!НА ЗДАРОВЕ ТОВАРИШЧИ УЧЕНИКИ,ВЪЙ ЛЮБИМОЕ МОЙО СЕМЯ,ПОЖЕЛАЮ ВАС МНОГО ДЕТИ,ПОТОМУ ЧТО У СИБИРЕ УЖЕ НЕТ.
58
Дед Божи,не се вживявай в ролята на българският Кашпировски. Вземай си редовно медикаментите,харчи си голямата пенсия,а пък за държавата има кой да мисли.Твоят приятел, след десетина месеца си тръгва окончателно и за винаги от "Дондуков"-1,така че ще си останете с добрите спомени.Възрастен човек си вече,спри с подмазването и теманетата,които бяха и си остават твой патент.
59
Некъпаният професор пак плещи глупости.
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
ГИНКИ С 2ЛВ.КАПИТАЛ,КУПУВАТ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА 350МИЛИОНА ЕВРО,ДЕЦА СЪДЯТ РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗА ПАРИ,МАСОВИ САМОУБИЙСТВА НА ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА,КАТАСТРОФИ С ХИЛЯДИ ЗАГИНАЛИ ЗА ГОДИНА,ВИСОКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ И БЕЗПАРИЧИЕ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО,НЕГРАМОТНОСТ,БАНКИТЕ ЗАРОБИХА БЕДНИЯ НАРОД СЪС ЗАЕМИ,КОИТО,ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА ВРЪЩАТ,ПОРАДИ ВИСОКИТЕ ЛИХВИ И ДРУГИ ПРИЧИНИ,МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ НА МЛАДИТЕ ХОРА......КАКВО НИ ОСТАВА ОСВЕН РЕВОЛЮЦИЯ.ПОЛОЖЕНИЕТО ВЕЧЕ Е НЕТЪРПИМО.,В ТИЯ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА,ДЕЦАТА НИ СЕ ИЗРАЖДАТ,ПРОДАВАЧИ НА НАРКОТИЦИ НАВСЯКЪДЕ СЪВСЕМ СВОБОДНО,НЕ ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ ВЕЧЕ
62
КУКУ,КУКУ,КУКУ,КУКУ
63
Защо ли не е жив Алеко да напише поредица на "Бай Ганьо"? "Бай Ганьо - сикаджия"; "Бай Ганьо- главен секретар";"Бай Ганьо - кмет" ; "Бай Ганьо- министър председател"; "Бай Ганьо - ЕвроПредЦедател"; "Бай Ганьо- енергоразПоредител" и т.н. На прост народ - такъв Ганя им се пада! "Не е народ, а Мърша!"
64
Божидаре , Божидарееее ! Стига защита на НЕвинния и добър Бойко ! Няма заговор срещу него , а срещу народа , който ще плаща простотиите , гафовете и недомислиците , които ББ натворява. Как един път ВОЖДА не се окаже виновен за каквото и да е ? Всичко хубаво в държавата ни ТОЙ го прави , а лошото го правят другите. Не обожествявайте един елементарен хитрец и простак. Самообиждате се така.
65
Професоре, не ти ли се струва, че 34% са напълно достатъчни негативите от тази сделка в бъде да бъдат поети от държавата? Хитро, ама тъпо! И не се хаби да пазиш управляващите, които дирижират сделката!
66
Това ли успя да роди малкото ти мозъче на ДОНОСНИК, от девет дерета ще докарате вода само и само да гъделичкате егото на една посредствена мутра, Божо, Божооо излагаш се като кифладжия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Минувачка крещи на полицай:
- Пред очите ви играят на комар, а вие просто отминавате!
- Госпожо, търсете глупаци някъде другаде! Вчера изгубих сто кинта и нямам намерение да опитвам пак.

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1537
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
Ето по какво ще разберете, че ви обича
x