Вход
София
Времето в София 11 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Стойчо Стойчев срина със земята "новия" политик Слави Трифонов: Народното събрание не е малашевското гробище

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Стойчо Стойчев срина със земята "новия" политик Слави Трифонов: Народното събрание не е малашевското гробище

на 31.10.2019
464285
43
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Стойчо Стойчев срина със земята "новия" политик Слави Трифонов: Народното събрание не е малашевското гробище

Слави Трифонов се впусна в политиката и създаде партия със скандално име. За целта си купи и телевизия от Стара Загора, която премести в София и я прекръсти на "7/8 ТВ". Така гологлавият чалгар смята, че ще може да влияе върху общественото мнение, а телевизията му ще е трибуна на политическия му проект.

Слави Трифонов - комсомолец, та дрънка

Слави Трифонов - комсомолец, та дрънка

Тази вечер ще се излъчи последното издание на Шоуто на...

на 31.07.2019

"Не знам какво се случи през тези 18 години, но от лъчезарния до известна глуповатост веселяк, този човек се превърна в сломен, мрачен и тягостен образ на озлоблението", анализира политологът Стойчо Стойчев появяването на плевенския теливизионер по неговата телевизия.

"Политическото лидерство не е клуб за опечалени, а Народното събрание не е малашевското гробище. Ние българите обичаме силните хора, смелите водачи. През 90-те в избори се явяваха партии като “Движение за защита на пенсионери, безработни и социално слаби граждани” и “Организация на сърдечно болните и социално слабите граждани в България”. Тогава не успяваха да съберат гласове, дори равни на броя на собствените си учредители", отсича още Стойчев във Фейсбук.

"Претенцията за решаване на чуждите проблеми изисква потентност да се справиш на първо място със собствените. Не знам какво се случи през тези 18 години, но от лъчезарния до известна глуповатост веселяк, този човек се превърна в сломен, мрачен и тягостен образ на озлоблението. Това е едно и също лице в старта на шоуто му през 2001 и анонсиращо новата си телевизия 2019. Така рекламира продукта си.

Политическото лидерство не е клуб за опечалени, а Народното събрание не е малашевското гробище. Ние българите обичаме силните хора, смелите водачи. През 90-те в избори се явяваха партии като “Движение за защита на пенсионери, безработни и социално слаби граждани” и “Организация на сърдечно болните и социално слабите граждани в България”. Тогава не успяваха да съберат гласове, дори равни на броя на собствените си учредители. Ако това е стратегия - лоша е, ако е непресторено ментално състояние - още по-лошо. Това прилича на гробище по-мъчително и угнетено от Припят", пише още д-р Стойчев.

  

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33958
архив

– Защо е полезно да имаш руса спътничка в колата? – Можеш да спреш на паркинг за инвалиди!

 

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! СДС крои бъдещето на дясната коалиция с Буруджиева, Антоанета Христова, Огнян Минчев и Антоний Гълъбов (ОБНОВЕНА)
x
Откриха нов симптом на коронавируса
x