ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ТЕЖЪК ДЕН ЗА КИРО: Закуска и обяд с Лена Парапета, протест и вечеря с рожденичката Линда (СНИМКИ)

Час Пик ГЛАВНА

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ТЕЖЪК ДЕН ЗА КИРО: Закуска и обяд с Лена Парапета, протест и вечеря с рожденичката Линда (СНИМКИ)

73413
на 18.11.2022
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ТЕЖЪК ДЕН ЗА КИРО: Закуска и обяд с Лена Парапета, протест и вечеря с рожденичката Линда (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тежък ден беше днешният за съпредседателя на ПП Кирил Петков. Но той е свикнал на всякакви виражи и лупинги в ежедневните си графици. Петъкът не направи изключение. Очевидно изпаднал в романтична носталгия по компанията на Лена Бориславова, която тъй и ще си остане с прозвището Парапета, преди обед Киро й отдели подобаващо лично време. 

препоръчано

Двамата бяха забелязани да пият кафе и да закусват в баничарница на ул. Оборище" в центъра на София, в непосредствена близост до сладкарницата на Линда Петкова.

Днес съпругата на бившия премиер празнува рожден ден, но това очевидно не смути Кирил Петков, който след закуска заведе Лена на ул. "Чаталджа", където се намира неофициалната партийна централа на "Продължаваме промяната".

След кратък престой в къщата, в която живеят Асен Василев и семейство Лорер, бившият премиер и шефката на кабинета му отидоха на обяд в ресторант "Стария чинар". Може би за да порчепи Петков за рождения ден на съпругата си.

Двамата повървяха пеша, разбира се, плътно следвани от охранител на НСО, като през цялото време си разменяха закачливи погледи, придружени с широки усмивки. От снимките, с които ПИК разполага, Петков и Бориславова сияят и видимо изглеждат щастливи и доволни от компанията на другия.

Тази вечер ПП свика "под знамената" недоволните от връщането на смесения вот. ПП и ДБ събраха шепа поддръжници, основно сред съпартийци и семейни приятели. Линда като вярна съпруга бе неотлъчно до Петков. Рожденичката се сля с тълпата и дискретно стоеше встрани до Киро, докато вървеше пламенният митинг. След края на "протеста" семейство Петкови се прибраха до дома си на улица "Шишман", за да вземат децата, а после всички поеха в посока Народния театър. Вероятно в района благоверният съпруг бе резервирал маса в ресторант, за да отпразнуват най-накрая рождения ден на Линда.

СНИМКИ: ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 7 декември - алчни роднини завиждат на Овните, трудностите преследват Скорпионите от сутринта САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 7 декември - алчни роднини завиждат на Овните, трудностите преследват Скорпионите от сутринта
ПИК TV x
САМО В ПИК ТV! Приклещиха до стената депутатите от ГЕРБ и ППДБ с ТОЗИ ВЪПРОС (ВИДЕО) САМО В ПИК ТV! Приклещиха до стената депутатите от ГЕРБ и ППДБ с ТОЗИ ВЪПРОС (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК