ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Ще играе ли ЦСКА на Ганчев в Европа или УЕФА съсича "червените"

Футбол

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Ще играе ли ЦСКА на Ганчев в Европа или УЕФА съсича "червените"

74317
на 17.07.2016
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Ще играе ли ЦСКА на Ганчев в Европа или УЕФА съсича червените
Автор:   Тервел Илиев

Ще може ли ЦСКА на Ганчев да играе в Европа или УЕФА и ФИФА съсичат "армейците"? Ето ексклузивна информация относно участието на "червените" в ЕКТ през следващите сезони.

препоръчано

Думите са на отлично запознати със ситуацията фигури:

Христо Стоичков: Заедно ще направим така, че скоро Европа отново ще говори за ЦСКА – убиеца на еврошампиони.

Милко Георгиев: Не виждам пречки да участваме в ЕКТ следващия сезон.

Борислав Михайлов: ЦСКА-София е изряден за участието си в "А" група отбор. УЕФА и ФИФА няма да се месят във вътрешните дела на БФС.

Така става ясно, че според Стоичков и Милко Георгиев, които са в управата на ЦСКА тимът съвсем скоро ще се завърне на голямата европейска сцена.

Стойчо Стоилов и новото попълнение на ЦСКА-София Давид Симао също изявиха амбиции "червените" да са фактор в ЕКТ. Нещо повече, Давид признава при подписа си, че главна причина за преминаването му в ЦСКА, е голямото желание на Симао за пробив с "армейците" в европейските клубни турнири.

Думите на Борислав Михайлов изглеждат дори най-важни. Президентът на БФС е категоричен, че участието на ЦСКА-София в "А" група е съвсем сигурно и не подлежи на рестрикции от УЕФА и ФИФА. Така се опровергават появили се в медийното пространство информации за проблеми на "червените" относно елитния шампионат на България.

Това, че клубът се приема за напълно изряден от БФС пък сочи, че най-вероятно, "армейците"  ще покрият и критериите на УЕФА и ФИФА идното лято, когато се очаква отборът да има квота за ЕКТ.

Сподели:
Бомба x
7 държави, предпочитани за секс туризъм 7 държави, предпочитани за секс туризъм
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това