ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бербатов от трибуната: Винаги ще бъда честен с вас! Нека оправим футбола (ВИДЕО)

ГОРЕЩО

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бербатов от трибуната: Винаги ще бъда честен с вас! Нека оправим футбола (ВИДЕО)

41951
на 12.10.2021
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бербатов от трибуната: Винаги ще бъда честен с вас! Нека оправим футбола (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Димитър Бербатов говори от трибунита преди началото на гласуването за президент на БФС. Ето какво каза той в емоционалното си обръщение към клубовете:

препоръчано

"Бях честен и откровен с всички вас. Показах уважението към вас, което заслужавате. Трябва промяна във футбола. Трябва работа в школите, с аматьорските футболни отбори. Отделяне на професионалния футбол към ПФЛ. Мандатност на президента, който днес ще изберете. Само всички заедно можем да направим тези промени! Проведох много срещи с вас. Задължително е да се случват и след този Конгрес. Не сме по-слаби от съседните ни държави. Но те вече са много по-напред. За да ги настигнем, трябва да се обединим и да работим заедно. Време е да градим, не да рушим. Това става само, когато сме заедно, когато сме отбор.

Накрая вие решавате. Вашият вот е важен. Нека футболът у нас има бъдеще. Надявам се да има демократично гласуване. Вие преценявате, но не забравяйте, че заедно сте силни, заедно сте повече от един. В момента ще ковете бъдещето на футбола. Всеки един глас е важен! Гласувайте по съвест и за доброто на българския футбол. Време е да покажете уважение и към себе си, и към децата ни, и към футбола ни. Заради това сме се събрали. Изисква се смелост, за да може нещата да се осъществят. Не чета от нещо написано, всичко идва от сърцето ми! Казвам всичко това в момента. Честен съм и откровен с вас! Винаги ще бъда такъв! Гласувайте по съвест, често, заедно, обединени, за този, който е ваш, който ще промени футбола ни към по-добро".

Сподели:
Бомба x
Причини да се чувствате като в капан във връзката си Причини да се чувствате като в капан във връзката си
ПИК TV x
Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО) Проф. Герджиков за провала на Радев и хората му: Действията на правителството са плод на паника, страх и некомпетентност (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това